Balımmmm caglacansu ya yazdım rabbim hepimizin yardımcisi olsun yüzünü güldürsün.inşAllahCanım benim bana mı yazdin aytenim
Amin arkadaşım amin hepimizin ins ❤ yüzü gülsün hep mutluluktan ağlıyalim artikBalımmmm caglacansu ya yazdım rabbim hepimizin yardımcisi olsun yüzünü güldürsün.inşAllah
Aminn kuzum insallah hepimizin mucizesi bir an önce kapizi calarCanım benim Rabbim yüzünüzü güldürsün rabbim mucize nasip etsininşallahhhhh bir mucize olur sizin için bekleyen herkes için hakkınızda hayırlısı olsun rabbim bir çıkış kapisi açsın ben ilk teseniz sanıyordum rabbim çok aratmasın
Nedir bu ürünler acaba neyle ilgiliArkadaşlar ersag ürünlerini kullanmak geliş fiyatından almak ve hatta üye olmak için yardımcı olurum
Tamamen bitkisel temizlik kişisel bakım parfüm gibi ürünler özellikle bebegi olanların kullanmasını isterimNedir bu ürünler acaba neyle ilgili
Kisirliktâ ilgili gıda takviyesi falan da var internetten inceleyebilirsinizTamamen bitkisel temizlik kişisel bakım parfüm gibi ürünler özellikle bebegi olanların kullanmasını isterim
Pardon ben onun ürünü nu kullanmıştım güzeldi ahşap silme kokulu ürünü çok hostu burda satılıyor alıyorumTamamen bitkisel temizlik kişisel bakım parfüm gibi ürünler özellikle bebegi olanların kullanmasını isterim
Sana niye ulasalim arkadasim bildigin "faydali"tabiki bisey varsa yaz burda olan kardeslerimin sorunumuz ayni neden insanlari bos yere ummutlandiriyosunazospermiden kısa sürede kurtulmak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz
azospermiden kısa sürede kurtulmak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz
Canim biz ilk ögrendiyimizde yaptik ama faydasi olmadi fsh bir azcik da yuklseldi.keciboynuzundan dolayi. Ben simdi yine oyle bisi yaptim Ermis aktarla Maranki mscununun mix formasi))))Ama bazilarini eklemedim.icine sahlep.filan keciboynuzu ari sutunh filan. Bakalim.ise yaricakmi?Ilaveten ari sutu bal polen ginseng karisimi yaptim. Artik cok eskisi gibi kosturmuyorum ilac pesinden. Emeklilik ilan ettim kendimeKızlar ahmet Maranki nin sperm artirici kürünü kimse denemedi mi valla ben tarifi aldım haftaya yaptıracam bakalım herşeyi deniyoruz bunu da deniyecem inşallah faydasını görürüz ve hepinize deneyin deriz öpüldünüz kaderdaşlarımbişey değişmezse de canımız sağolsun alıştık zaten
Ayyyy sanki eşimden bahsediyorsun bi naz bi mızmızlanma ömrümü yedi ömrümü birde bana diyor senin tuzun kuru sen yemiyorsun tadı iğrenç şeyleri bende dedim ben iğneleri vurulurken kalcam mosmor olurken sen ne yapıyorsun zehir değil sonuçta valla haftaya yaptıracam o da mecbur yiyecek canım ben keçi boynuzu kürü uyguladım ama fsh çok şükür yükselmedi geçen yaz iki ay falan uyguladımCanim biz ilk ögrendiyimizde yaptik ama faydasi olmadi fsh bir azcik da yuklseldi.keciboynuzundan dolayi. Ben simdi yine oyle bisi yaptim Ermis aktarla Maranki mscununun mix formasi))))Ama bazilarini eklemedim.icine sahlep.filan keciboynuzu ari sutunh filan. Bakalim.ise yaricakmi?Ilaveten ari sutu bal polen ginseng karisimi yaptim. Artik cok eskisi gibi kosturmuyorum ilac pesinden. Emeklilik ilan ettim kendimeEsimin ke di keyfine biraktim. Amaaaan ugras ugras elde edecegim naz dir dir. Ben de rest cektim yapmicam artik dedim. . Artik bundan sonra ne isterse onu yapsin neyi yap desem yapmamak o tarafa kalsin ustelik hem mizmizlaniyo hem de o kadar dir dir yapiyor ki.Dua edin bu seder de gelisme olsun. Her seferinde bunyemi cokturdun diye diye biktim adtik diye diye iciyor. Vallahi gelisme diil de gerileme olursa artik her seyin uzerinden buyuk bir.cizgi atar. Biterim arkadas biterim.((((((
Ayyy benimki yesiriyor ye sende yumurtalarin gelissin diyo. Bazen tirsiyordum yaptigim nogut kurunu dokuyordum. Ya cok ses de cikaramiyorum bana senin derdin bebek onun icin yapiyorsun ben ona bisi yaoamam diyo adam beAyyyy sanki eşimden bahsediyorsun bi naz bi mızmızlanma ömrümü yedi ömrümü birde bana diyor senin tuzun kuru sen yemiyorsun tadı iğrenç şeyleri bende dedim ben iğneleri vurulurken kalcam mosmor olurken sen ne yapıyorsun zehir değil sonuçta valla haftaya yaptıracam o da mecbur yiyecek canım ben keçi boynuzu kürü uyguladım ama fsh çok şükür yükselmedi geçen yaz iki ay falan uyguladım
Evet derdimiz bebek ne yapalım annelik damarımız bir kabardığında canımız çekiliyor sanki niye biz azmı şey çekiyoruz hergün iğne hele ki transfer sonrası o iğneler bir ay ağrısı bitmiyor ama bu umrumuzda oluyor mu hayır olsun da diyoruz yeter ki olsun da rabbim nasip etsin de o ağrılar nedir ki geçer diyoruz benimki de bazen böyle triplere giriyor kafasını kırasım geliyorAyyy benimki yesiriyor ye sende yumurtalarin gelissin diyo. Bazen tirsiyordum yaptigim nogut kurunu dokuyordum. Ya cok ses de cikaramiyorum bana senin derdin bebek onun icin yapiyorsun ben ona bisi yaoamam diyo adam be
Dogrusu ben daha o iynelerden olunmadim ama psikolojik olarak cektiklerimiz de yeter ve artar bile. Onlara hava hos bizler kadar soru atesine yakalanmiyorlar. Bizler kadar e yokmu bisi demiyorlar. Allahim bunlara ne cevap verelim demiyorlar. Ustelik bazen de biz borclu cikiyoruz. Bir sana gore bebegimiz olmuyor demesi kaliyor. Bama bazen senin huyunu Allah bildiginden vermiyor bize evlat diyor ya o zaman cok tirsiyorum.Evet derdimiz bebek ne yapalım annelik damarımız bir kabardığında canımız çekiliyor sanki niye biz azmı şey çekiyoruz hergün iğne hele ki transfer sonrası o iğneler bir ay ağrısı bitmiyor ama bu umrumuzda oluyor mu hayır olsun da diyoruz yeter ki olsun da rabbim nasip etsin de o ağrılar nedir ki geçer diyoruz benimki de bazen böyle triplere giriyor kafasını kırasım geliyorallahım neler çekiyoruz neler rabbim yardımcımız olsun bazen normal yolla gebe kalanlar ne kadar şanslı diyorum hele ki arkadaslarla oturduğumuzda korunuyoruz falan dediklerine içimden ne kadar şanslılar diyorum ama hić şüphesiz ki rabbim verendir alandır inşallah bir gün bizlerede nasip eder
İnşallah en hayırlı zamanda sende başlarsın tedaviye hayırlı sonuç alırsın.eşinin dediklerini takma kafana erkekler bazen patavatsızlaşıyor öküzlük ruhlarına işlemişDogrusu ben daha o iynelerden olunmadim ama psikolojik olarak cektiklerimiz de yeter ve artar bile. Onlara hava hos bizler kadar soru atesine yakalanmiyorlar. Bizler kadar e yokmu bisi demiyorlar. Allahim bunlara ne cevap verelim demiyorlar. Ustelik bazen de biz borclu cikiyoruz. Bir sana gore bebegimiz olmuyor demesi kaliyor. Bama bazen senin huyunu Allah bildiginden vermiyor bize evlat diyor ya o zaman cok tirsiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?