Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
HAYIRLI KANDİLLER KIZLAR BU MÜBAREK GECEDE DUALARDA BULUŞALIM RABBİM İNŞALLAH BU SENE BİZE ANNELİĞİ BABALIĞI TATTIRIR..BİZİM DE YUVAMIZI ÇOCUK SESLERİYLE ŞENLENDİRİR TEK DİLEĞİM İSTEĞİM BU SADECE BANA DEĞİL BİZİM GİBİ OLAN HERKESE EVLAT HASRETİYLE YANIP TUTUŞAN HERKESE BU MÜBAREK GECENİN HÜRMETİNE HAYIRLISI VE SAĞLIKLISINI NASİP ETSİN ÖZEL VE YÜREĞİ GÜZEL OLAN TÜM ARKADAŞLAR DUALARIMDASINIZ...SABRIMIZIN MÜFAKAATINI ALACAĞIZ ALLAH KATINDA İNŞALLAH..

cnm merhaba bızım fısh testıde boyle aynısı cıkmıs yuvalarlak hucre gorunumunde kaan hocada mı tedavıdesınız ben bunu kaana gonderdım haploıt cıkmamıs tedavıye devam dedı
Evet canim kaan hocadayiz yolladik sonuclari cvp bekliyoruz bakalim ne dicek ben tese yapsin istiyorum 1,5 yil oldu igne hap kullanali eger bu seferde cikmassa artik beklemekten baska carem yok

Benim eşimde biyopsi yaptırdı tıkanıklık yok hormonal değerlerde de sıkıntı yok ama çocuk da yok en son bi ilaç vermiş doktor xy diye o bittikten 40 gün sonra bi kere daha spermiogram istemiş doktor.Ama tüp bebek vs .olayına eşim sıcak bakmıyor .....Bende dua edicem ama özel günümdeyim.Rabbim herkese istediğni hayırlıysa versin.....

Hayirli kandiller kizlar rabbim bu mubarek gunun gecenin hurmetine dualarimizi isteklerimizi hacetlerimizi kabul etsin o en cok istedigimiz bebislerimize kavustursun yuvamizda saglik huzur mutluluk bebisimizin sesi eksik olmasin kader arkadslarim icimden sizleride gecirip duami ediyorum en yakin zamanda hamisiz diye yazmayi nasip eder rabbim hepimize insallah

Evet canim kaan hocadayiz yolladik sonuclari cvp bekliyoruz bakalim ne dicek ben tese yapsin istiyorum 1,5 yil oldu igne hap kullanali eger bu seferde cikmassa artik beklemekten baska carem yok
azo sebebıbınız ne pekı 1 bucuk sene bayagı olmus bız 4 ay oldu kullanalı ıgne bu ay promotıle basladık bırde haploıtın cıkmasını beklıcez dedı bızde yuvarlak hucre tedavısız tesedede cıktı

Inmemis testis canim 6 yasinda sunnet olurken fark edilmis choriomon 5000 klomen kullaniyo canim hayirlisi bakalim tedaviye devammi yoksa tesemi dicek merakla bekliyorum sizinki azo sebebi neydi canim

Kizlar bisey sorucam sperm fish testi yaptirmak istiyorum ama bursada oturuyorum ankara genarti aradim kargoyla go derebilecegimizi soyledi acikcasi nekadar saglikli olur bilemiyorum benim merakettigim uzaktan gonderipte haploid yapida hucre cikan var mi aranizda

Inmemis testis canim 6 yasinda sunnet olurken fark edilmis choriomon 5000 klomen kullaniyo canim hayirlisi bakalim tedaviye devammi yoksa tesemi dicek merakla bekliyorum sizinki azo sebebi neydi canim
Canim sizinle sorunlarimiz benzer esim 13 yasinda olmus testis indirme hic tese oldunuz mu hirmonlar nasil testis boyutlari falan bende fish yaptirmak istiyorum

bızımde ınmemıs testıs cıft taraflı gec ındırıldı ama bızde chorıomon kullanıyoruz 5000 klomen fshı yukseltmıyo mu bıze vermedı

izlar bisey sorucam sperm fish testi yaptirmak istiyorum ama bursada oturuyorum ankara genarti aradim kargoyla go derebilecegimizi soyledi acikcasi nekadar saglikli olur bilemiyorum benim merakettigim uzaktan gonderipte haploid yapida hucre cikan var mi aranizda günaydın canım biz o hatayı yaptık bir de temuzun sıcağında göndedik özel kargo yöntemiyle ama şu oldu bu oldu diye bahaneler sundular .en iyisi fırsatınız varsa kendisnin gitmesi tabi siz bilirsiniz hatta bize borçlandılar bi dahaki testinizden ücret almayız dediler

benım arkadas bır ay once gonderdı sıkıntı olmadı temmuz ayı cok sıcak olmaması normal

Bencede canim bi firsat yaratip gidin oraya sonucta ucunda bebisimiz var kargoyla felan ben onermiyorum bakalim kargo ulasinca hemrn bakarlarmi yoksa bekletirlermi bilemeyizki

Canim sizinle sorunlarimiz benzer esim 13 yasinda olmus testis indirme hic tese oldunuz mu hirmonlar nasil testis boyutlari falan bende fish yaptirmak istiyorum
Tedavisiz tese olduk canim hic bisey cikmadi hormonlar idare eder cok sikintili bisey yok sol testisi kucuk biraz ama ultrason cekildi doktor bi problem oldugunu soylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…