- 11 Mayıs 2016
- 98
- 125
- 8
Canm mrb eşim kaan aydosta tese ameliyati oldu 2 hafta önce çok mükemmel bir doktor kesinlikle gitmenizi tavsiye ederimSlm kizlar bizde 2014 kasim gibi micro tese olduk emre bakircioglunda ama sonuc 0 pataloji sonucumuz da sertolly cell di o gunden bugune hicbirsey yapmadik esimde bu konuda cok hassas oldugu icin bu konulari acmak yada konusmak dahi istemiyodum hatta kendimi bile alistirmistim ama bi tarafim hep umut icinde ama hayirlisi diyoruz her zamn esim internetden kaan aydosu duymus arayip konustum eylul ayina randevu verdiler kizlar en az 6 ay tedavi surermis nasil bir texavi uyguluyo cok merak ediyorum dogrusu bi sonuc alirmiyiz acaba kadinin telefonda soylemesine gore her 3 kisiden 1 i sonuc aliyomus bu son caremiz rabbim verir ins eger bu seklde sonuc alamazsak farkli yollrdan cocuk sahibi olmayi deneyegiz kaan aydosla tedavide olanlar cvp yazarsa sevinirim
Amin cnm amin bizde tedaviye başlıcaz bu ay görüşmeye gidicem merkezle inş hepimiz anne oluruz arkadaşım insSlm cnm sebepsiz azosperm ins guzel seyler olur rabbim yuzumuzu guldursun bu cuma gunu hepimizin dualari kabul ins tedavimiz guzel sonuc verir...
CaNım sızın azo sebebınız ne bellı mıSlm kızlar benim bugün umutlarim tükendi eşim test verdi ve sonuç 0 hiç sperm yok sadece pellet testinde 7 cansız sperm var tansel hocaya gönderdim ne yapalim diye oda başka bi merkezde tekrar versin dedi hoca 3teseyi yapmayacak sanırım suan aradığım hiç bir doktor 3teseyi önermiyor 5ay önce tese oldu eşim ama sperm üretimi yok ne yapacam bilmiyorum bana yardımcı olabilecek varmi
Slm kızlar benim bugün umutlarim tükendi eşim test verdi ve sonuç 0 hiç sperm yok sadece pellet testinde 7 cansız sperm var tansel hocaya gönderdim ne yapalim diye oda başka bi merkezde tekrar versin dedi hoca 3teseyi yapmayacak sanırım suan aradığım hiç bir doktor 3teseyi önermiyor 5ay önce tese oldu eşim ama sperm üretimi yok ne yapacam bilmiyorum bana yardımcı olabilecek varmi
Cnm istersen bide kaan aydosla iletişime geç belki yardımcı olabilir rabbim inşallah kucağını boş bırakmaz umut kapını kapatmaSlm kızlar benim bugün umutlarim tükendi eşim test verdi ve sonuç 0 hiç sperm yok sadece pellet testinde 7 cansız sperm var tansel hocaya gönderdim ne yapalim diye oda başka bi merkezde tekrar versin dedi hoca 3teseyi yapmayacak sanırım suan aradığım hiç bir doktor 3teseyi önermiyor 5ay önce tese oldu eşim ama sperm üretimi yok ne yapacam bilmiyorum bana yardımcı olabilecek varmi
Tansel hocadan çok memnundum 3.yede ona olacaktım ama dün konuşmasında bizi ameliyat etmeyecek gibi duruyor çünkü eşimin ilk tese ameliyatı çok kötü olmuş yumurtaliklarda tahribat olmuş tansel hoca 2 yi yaptı ve buldu ama 3uncude şansımız yok demişti biz yine onu istiyoruz bakalim hayırlısıcanm sonuçta tesede bulunmamış mıydı? yine bulunur... Tansel hocadan memnun muusnuz benm eşim de haftay ona muayene olacak
Umut kapim kapanıyor artık kaan hocayla görüşmüştüm 6ay tedavi uyguladı sonuç 0 kaan hoca tese olun dediği için olmuştuk ilk teseyi ve olmadi bulunamadı.görüştüğüm doktorlar öyle umutsuz konusuyor ki bana kibrisi öneriyorlar orda başkasının spermiyle hamile kalabilirsin diyorlar onuda kesinlikle istemiyorum.yurtan cocuk almak istiyorum onada günah diyorlar ne yapacam bilmiyorumCnm istersen bide kaan aydosla iletişime geç belki yardımcı olabilir rabbim inşallah kucağını boş bırakmaz umut kapını kapatma
Tese amelıyatı oldu Can'ım eşim..İzmir üniversitesi medikal parkta Serkan bey yaptı amelıyatı ..canım çok sevindim herşeyin hayırlısı Allah yardımcınız olsun operasyonu hangi doktor yaptı
Kaan hocada mı umutsuz konuştu üzülme canm ya bak bizlerde aynı durumdayız olacak mı olmayacak mı o bile belli değil rabbim o kadar güzel ki rahim kanseri olan bir bayan bile hamile kalıp çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına alıyor kendinizi skmayn rahat brakn çünkü ilk başta bizde çok umutsuzduk hatta eşimin oturup ağladığını benimle kavga ettiğini oda yetmezmis gibi ben senin annelik hakkını elinden alamam ne istersen onu yapalm dediğini bile biliyorum ama eşini sevdikten sonra onu engel görme bak ben görmedim hiç böyle birşey yokmuş gibi anne olmak istememe rağmen sırf onu toparlmak icin çocuklardan nefret ettiğimi hissettirdim ona bi süre sonra oda benm bu durumu takmadigimi onunla sırf onun için herşeyi yapabileceğimi anladı ve kendini rahat brakmaya çalıştı bu sayede umutsuz olan tese ameliyatında 7 adet sperm bulundu resmen bir mucize düşünsene ayrılığa kadar gitmişken yollarımız birbirimize desteğimiz sayesinde imkansızı başardık o yüzden kapatma kapılarını rabbim elbet görüyor inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın ve anne olursunUmut kapim kapanıyor artık kaan hocayla görüşmüştüm 6ay tedavi uyguladı sonuç 0 kaan hoca tese olun dediği için olmuştuk ilk teseyi ve olmadi bulunamadı.görüştüğüm doktorlar öyle umutsuz konusuyor ki bana kibrisi öneriyorlar orda başkasının spermiyle hamile kalabilirsin diyorlar onuda kesinlikle istemiyorum.yurtan cocuk almak istiyorum onada günah diyorlar ne yapacam bilmiyorum
Her yanım hamile Rabbim imtihanimiz çok büyük inş sabri zorlandikca sanki olumlu olucak gibi geliyo LR inş bu tüp bebek tedavide elim Boz dönmem artık insan yorulur çok şükür evet Sperm çıktı bizden ama negatif insanın boynunu bukuyor...
Tansel hocadan çok memnundum 3.yede ona olacaktım ama dün konuşmasında bizi ameliyat etmeyecek gibi duruyor çünkü eşimin ilk tese ameliyatı çok kötü olmuş yumurtaliklarda tahribat olmuş tansel hoca 2 yi yaptı ve buldu ama 3uncude şansımız yok demişti biz yine onu istiyoruz bakalim hayırlısı
Kaan hocada mı umutsuz konuştu üzülme canm ya bak bizlerde aynı durumdayız olacak mı olmayacak mı o bile belli değil rabbim o kadar güzel ki rahim kanseri olan bir bayan bile hamile kalıp çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına alıyor kendinizi skmayn rahat brakn çünkü ilk başta bizde çok umutsuzduk hatta eşimin oturup ağladığını benimle kavga ettiğini oda yetmezmis gibi ben senin annelik hakkını elinden alamam ne istersen onu yapalm dediğini bile biliyorum ama eşini sevdikten sonra onu engel görme bak ben görmedim hiç böyle birşey yokmuş gibi anne olmak istememe rağmen sırf onu toparlmak icin çocuklardan nefret ettiğimi hissettirdim ona bi süre sonra oda benm bu durumu takmadigimi onunla sırf onun için herşeyi yapabileceğimi anladı ve kendini rahat brakmaya çalıştı bu sayede umutsuz olan tese ameliyatında 7 adet sperm bulundu resmen bir mucize düşünsene ayrılığa kadar gitmişken yollarımız birbirimize desteğimiz sayesinde imkansızı başardık o yüzden kapatma kapılarını rabbim elbet görüyor inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın ve anne olursun
Öyle açık bir sebeb yoktu canm sadece azosperm ne canlı ne cansz hiç sperm bulunamıyordu bende öyleydim insan söylemese bile hissedebiliyor seni bırakacağını ilk başlarda eşim doğulu olduğu için kayinvalidem felan hep kısır damgası yapistirdilar bana söylemedikleri kelimeleri bırakmadılar sonra ben kendi memleketmde eşimi zorla dktora götürdüm ve sorun onda çıktı bu sefer bana yaptıklarından dediklerinden utandi yüzüme dahi bakamadi tabi bizim durumda bi fark daha var kimse bilmiyor durumu herkez benm cocuk istemediğimi sanıyor hem çevre faktörüyle hemde eşimle uğraşmak beni çok yordu sesini dakika duymasam kafayı yiyen ben artık eşim aramaz oldu aradığında da benmle kavga etmekten başka bisey yapmıyordu oda yetmezmis gibi eski sevgilisi msj atmış aramış ve onunla konuşmuştu tamamen imkansıza girdim ve o olayda benm tamamen gücümü umutlarimi bitirdi ama bu durumun en güzel yanı bu sayede namaza başladım sadece allaha sığındim yani artık herşey bitmişti sonuçta hiçbir umut denilen bişey kalmamıştı ve en sonunda dayanamayip çıktım karşısına dedim evet sorun bende olmayabilir belki senin şu anki psikolojinide anlamayabilirim ama sende beni anlamiyosun gormuyo musun ne haldeyim bu durumu başımıza ben getirmedim allahtan geldi ve sen tüm yükü bana yükledin sustum sırf sen üzülme diye acı cekmeyede razıydım her gun ağladım sesimi bile duymadn çünkü yanına geldiğimde gülüyordum herkes bana demediğini bırakmadı sustum çünkü seni korumalıydim ve artık benmde gücüm kalmadi biz çocuk için evlenmedik birbirimize olan sevgimiz için evlendik ve sen bu sevgiyi bitirp yollarımızı ayırmak istiyosun eğer bu şekilde mutlu olacaksan herşey normale dönecekse ve ben gittikten sonra senin bu rahatsızlığın ortadan kalkacaksa baba olabileceksen ben çekilirim dedim o gün hiç konuşmadı benmle hatta evede gelmedi otobüs şoförü kendisi çıktı yola gitti ve döndüğünde haklısın sen hep beni gördün ve ben seni göremedim özür dilerim dedi ona kendini göster sadece bu sıkıntıyı onun yaşamadığını o baba olamayacaksa seninde anne olamayacağını ama bu durumdan ona karşı olan sevgin uğruna vazgeçtiğini sadece ondan baska kimseyi istemediğini ve rabbimin ol dedikten sonra olduracagini söyle al karşına konuş konusmadikca bu durumda ki erkekler çareyi gitmekte kaçmakta sanki bizden ayrilsalar bu sorunun kalkacağına inandirmaya çalışıyorlar kendilerini izin vermeO kadar zor seyler yasıyoruz ki..Bizi bizden başkası anlayamaz imkansız..
Tesede bir şey çıkmazsa kesin beni terkedecek eminim bundan. Bu ihtimali düşündükçe kalbim sıkışıyor nefes alamıyorum..
Sizin sebebeiniz neydi arkadaşim?
Bazen insanin birilerinin karsisina gexib bir sey soylemesi o kadar zor.ki. Hele hele benim icin cok daha zor. Ister bu konu olsun ister baska konu. Hic.bir zaman kendimi ifade edemedim. Bogazim dugumlendi. Ya sustum.hic.soylemedim.icime.attim. Ya da soyleyip de her seyi elime.gozume bulastirdim. Bazen saatlerce agliyorum niye boyleyim. Niye kendimi hisslerimi ifade edemiyorum.diye. Esimin karsisina bioe gecip icimden gecenleri anlatamadim. Ya sonra ya anlatirsam sonrasi nolur dedim kendime.Öyle açık bir sebeb yoktu canm sadece azosperm ne canlı ne cansz hiç sperm bulunamıyordu bende öyleydim insan söylemese bile hissedebiliyor seni bırakacağını ilk başlarda eşim doğulu olduğu için kayinvalidem felan hep kısır damgası yapistirdilar bana söylemedikleri kelimeleri bırakmadılar sonra ben kendi memleketmde eşimi zorla dktora götürdüm ve sorun onda çıktı bu sefer bana yaptıklarından dediklerinden utandi yüzüme dahi bakamadi tabi bizim durumda bi fark daha var kimse bilmiyor durumu herkez benm cocuk istemediğimi sanıyor hem çevre faktörüyle hemde eşimle uğraşmak beni çok yordu sesini dakika duymasam kafayı yiyen ben artık eşim aramaz oldu aradığında da benmle kavga etmekten başka bisey yapmıyordu oda yetmezmis gibi eski sevgilisi msj atmış aramış ve onunla konuşmuştu tamamen imkansıza girdim ve o olayda benm tamamen gücümü umutlarimi bitirdi ama bu durumun en güzel yanı bu sayede namaza başladım sadece allaha sığındim yani artık herşey bitmişti sonuçta hiçbir umut denilen bişey kalmamıştı ve en sonunda dayanamayip çıktım karşısına dedim evet sorun bende olmayabilir belki senin şu anki psikolojinide anlamayabilirim ama sende beni anlamiyosun gormuyo musun ne haldeyim bu durumu başımıza ben getirmedim allahtan geldi ve sen tüm yükü bana yükledin sustum sırf sen üzülme diye acı cekmeyede razıydım her gun ağladım sesimi bile duymadn çünkü yanına geldiğimde gülüyordum herkes bana demediğini bırakmadı sustum çünkü seni korumalıydim ve artık benmde gücüm kalmadi biz çocuk için evlenmedik birbirimize olan sevgimiz için evlendik ve sen bu sevgiyi bitirp yollarımızı ayırmak istiyosun eğer bu şekilde mutlu olacaksan herşey normale dönecekse ve ben gittikten sonra senin bu rahatsızlığın ortadan kalkacaksa baba olabileceksen ben çekilirim dedim o gün hiç konuşmadı benmle hatta evede gelmedi otobüs şoförü kendisi çıktı yola gitti ve döndüğünde haklısın sen hep beni gördün ve ben seni göremedim özür dilerim dedi ona kendini göster sadece bu sıkıntıyı onun yaşamadığını o baba olamayacaksa seninde anne olamayacağını ama bu durumdan ona karşı olan sevgin uğruna vazgeçtiğini sadece ondan baska kimseyi istemediğini ve rabbimin ol dedikten sonra olduracagini söyle al karşına konuş konusmadikca bu durumda ki erkekler çareyi gitmekte kaçmakta sanki bizden ayrilsalar bu sorunun kalkacağına inandirmaya çalışıyorlar kendilerini izin verme
bak bu konumuzda ortak seninle asla kendimi ifade edebilen birisi olamadm etsemde kimse anlamadı yine suçlu ben oldum ama sabır ya gerçekten sabır yüzünü sadece dön allaha ondan başkası anlamaz bizi anladık deselerde anlamazlar bizde ya olaylar hafifledi yada ben artık sadece allaha sığındığım için kimseyi duymuyorum rabbim yardımcımız olsun cnm durumumuz çok zor ama biliyorum ki geçecek bugunlerde gececekBazen insanin birilerinin karsisina gexib bir sey soylemesi o kadar zor.ki. Hele hele benim icin cok daha zor. Ister bu konu olsun ister baska konu. Hic.bir zaman kendimi ifade edemedim. Bogazim dugumlendi. Ya sustum.hic.soylemedim.icime.attim. Ya da soyleyip de her seyi elime.gozume bulastirdim. Bazen saatlerce agliyorum niye boyleyim. Niye kendimi hisslerimi ifade edemiyorum.diye. Esimin karsisina bioe gecip icimden gecenleri anlatamadim. Ya sonra ya anlatirsam sonrasi nolur dedim kendime.
Bende senin gibiyim
bak bu konumuzda ortak seninle asla kendimi ifade edebilen birisi olamadm etsemde kimse anlamadı yine suçlu ben oldum ama sabır ya gerçekten sabır yüzünü sadece dön allaha ondan başkası anlamaz bizi anladık deselerde anlamazlar bizde ya olaylar hafifledi yada ben artık sadece allaha sığındığım için kimseyi duymuyorum rabbim yardımcımız olsun cnm durumumuz çok zor ama biliyorum ki geçecek bugunlerde gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?