Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb arkadaşım, umutsuz olma eşinin azo sebebi küçükken yapılan testis indirme ameliyatıydı sanırım bu durumda genellikle sperm bulunuyomuş, testis boyutlarınız bide hormonlarınız ne durumda...

Zaten imanimiz olmazsa sabrimiz hic olmaz. Etrafimda anneliyi yasayamamis o kadar akrabalar var ki. Birilerinin evlatlariyla avunmus. Kendimi koydum onlarin yerine. Hic.bir zaman islama bağlı birileri olmadigi halde oyle.dimdik ayaktalar ki. Rabbim sen kimseye kaldiramayacagi yuku vermezsin diyorum. Evet demek ki o kaldira bilmis ki ona o kadar yuk yuklemis. Bazen soruyorum kendime. Acaba neler yasadilar bu kadar yili. Ayakta kala bilmislermi yoksa ayakta durmaya calistiklarini mi gosteriyorlar etrafa. Onlainr da icleri sizladi mi? Sessizce agladilar mi? Rabbimin hikmetine binlerce kere hamd olsun. Demek ki,benim icin bu hayirlisi. Her gecen gun daha da cok anliyorum. Gel gor ki etrafin sorularI,sui zannlari her gecen gun belimizi bir kat daha bukuyor. Onlarin tavirlari aslinda bizim icin imtahan. Ve ustelik de akil verir gibi ay bos ver yeter ki saglik olsun. Sizin icin bu hayirlisi demeleri var ya. Bana akil dersi gecmeleri. Insani delirtiyor. Rabbim daha buyuk imtihanlar gostermesin.

Insallah cnm benm gerçekten geçirdiğimiz bu dönem çok zor ve bizim cocuklarimizda bizlerde özel kişiler olacağız rabbim burdaki kimsenin kucağını bos bırakmasın

Bizim için en büyük imtihan evlat cnm benm evet çocukları olan kişiler bizi hiçbir zaman anlamaz anlayamaz girdiğim her ortamda daha ne bekliyosun lafindan bende çok sıkıldım sanki biz istemiyoruz anne olmayı ama rabbimin bi bildiği var ki bu durumdayız eşimin bu durumunu sadece gorumcem biliyodu ben eşime ters bsey desem veya bi kavga etsek hemen alttan al onun durumunu anlayamazsn diyp benm ustume geliyodu en sonunda dayanamayıp evet ben o durumda değilim anlayamamda ama sende benm durumumda değilsin anlayamazsn dediğimde kendisini biraz daha çekti rahat bıraktı çok şükür esimde 7 adet sperm bulundu ama kendimden korkmaya başladım çünkü çok ağır dönem geçirdim o kadar laf kavga hakaret bu sefer sanki sorun bende çıkacak ve tup bebekte tutmayacak korkusu sardı beni ama birgün çocuğumuz olursa ona onu ne zorluklarla kucagimiza aldığımı anlatcam işte o zaman farklı bi anne olmanın mutluluğu bu günleri silecek umuduyla sabrediyorum sabretmeyi öğrendim benki sabretmenin s sini bilmeyen insandm bekarken yüce rabbim o kadar büyük ki ancak bana sabretmeyi bu kadar büyük bir imtihanla ogretebilirdi bu günümüze şükürler olsun elbet birgün herşey geçecek o yüzden hiç sıkma canını herşeyi oluruna bırak yoksa insan kendi kendisini bitiriyo ele geçen başka hiçbirşey yok

Aynı şeyleri hemen hemen hepimiz Yaşamisiz benim gorumcemde aynı durumdaydı ve bende aynı davrandı şimdi kendini çekti Nerede yaşıyorsunuz ve normal yollardan mi 7 Sperm çıkıyor teşekkür ameliyatında mi çıktı Rabbim hayırlı kapılar acsin hepimize inş bizde o kapılarda geçmeyi nasip etsin

Vanda yaşıyoruz cnm eşim burali normal yollarda hiç sperm çıkmıyordu ne canlı nede cansız hiçbir şekilde sperm yoktu tese ameliyatı sonucu ancak 7 adet bulunabildi insallah cnm rabbim inşallah bizleride annelik makamına ulastirsin

Insallah cnm benm gerçekten geçirdiğimiz bu dönem çok zor ve bizim cocuklarimizda bizlerde özel kişiler olacağız rabbim burdaki kimsenin kucağını bos bırakmasın
Amin ecmain canım çoğu insanın söyleme cekindigi konuları çok açık yureklilikle dile getirmissin eminim ki bu rahatsızlık eslerden daha çok bizi yaraliyo rabbim mrehametinden bir damlayı sadece ana ya verdi bunu birkusun bir böceğin yavrusunu doyurdugunu gördüğüm zaman bile dua eder gözlerim dolar ama yeri gelir senin bu fedakerligini ne esin nede cevresindekiler anlamaz sadece Rabbin bide aynı duyguyu yaşıyan bi anne olmaozlemi yaşayan bi yürekdirki bizi burda bulusturup konuşturan sabırla duayla geçeceğiz bu imtihanı inşaallah

Benim eşimdede azosperm çıktı sol testisinde Varikosel varmış doktor ankaraya kaan beye gitmemi önerdi tüp bebek tedavisi için ne yapicami şaşırdım direk gitsemmi yada başka hastanede başka doktora mi gitsem bilemedim

Canimm ne guzel yazmissin ben köyde ogretmenim koyunlarn yaninda kuzulari goruyorum hep dua ediyorum Rabbim diyorum sen ne buyuksun ol demissin olmus sen bizlerin kuzularinida yolla hayirlisi ile.

Canimm ne guzel yazmissin ben köyde ogretmenim koyunlarn yaninda kuzulari goruyorum hep dua ediyorum Rabbim diyorum sen ne buyuksun ol demissin olmus sen bizlerin kuzularinida yolla hayirlisi ile.

Amin canım İnşallah rabbim bizlere de oldesin bizimde olsun yavrularimiz peygamber lerin yaşadığı imtihanı yasiyoruz eşlerimız le birlikte rabbim hem bu dünya hayatında hemde ahiretimiz için hayırlı eylesin canim birbirimize ettiğimiz temiz gunahsiz dualarimizi kabul eylesin

Merhaba cnm inş cikislariniz başlar hayirlisiyla bol bol bizimde sıfır varsikoselden snra sperm çıkmaya başladı inş bizim gibi olur sizinde azoda kaderini bir bundan bir olsun inş çıkışlar başlar dualarimizdasin Allah herkesin gönlüne göre versin

Gunaydın kızlar esım bugun varıkosel ameliyatı olacak sızden dua bekliyorum bana o temız gonlununuzden dua eder mısınız? Insallah bu amalıyattan sonra bıraz da olsa sperm cıkar duaa edınn lutfenn
Canım rabbim insallah hayırlı olmasını nasip etsin dualarimiz bugün seninle rabbim kolaylaştırır zorlastirma rabbim hayirlarla sonuclandir

Saol canm benm amin sizlerde benm dualarmdasiniz rabbim inşallah biran önce hasretini çektiğimiz yavrularimiza kavusturur bizi

Saol canm benm amin sizlerde benm dualarmdasiniz rabbim inşallah biran önce hasretini çektiğimiz yavrularimiza kavusturur bizi
Amin bitanem bizim kurtulusumuz dua hepimiz birbirimize dua edelim biz aynı yollardan geçiyoruz aynı taşlara takıldık Rabbim bir an önce kavuştursun birbirimizi ...evlat Hasretinle yanan kim varsa Rabbim sen kavuştur...Nerede oluyorsunuz varsikoseli arkadaşım

Bizde varikosel yoktu cnm sebebi bilinmeyen azosperm vardı ankarada kaan aydosta olduk güzel ilgilenen bi doktor

Canım bız unıverste hastanesınde olucaktık sabah erkenden burda olun dedıler. Saat 15.00 kadar bekle bekle. En son aldılar fakat acıl hastalar gelınce ust uste bızı erteledıler 8 hazırana. Ben bu ısten bırsey anlamadım yaa. Rabbım sen kolaylastır sabır ver bıze. Boylesı belkı daha hayırlıdır ne bılım yaa

Kaan aydostan muayene sırası almak çok zor zaten cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…