- 11 Mayıs 2016
- 98
- 125
- 8
Aslında bseyler anlatabilsem çok rahatlıcam bundan eminim ama bu sefer eminim ki aklı bende kalcak kesin seni sucluyolar diye çünkü kayınvalidem sorun sende diye sürekli beni götürüyodu bi kaç ağır kelimesi daha oldu ve bunları kardeşim bendeyken söyledi haliyle ordanda annem duydu annem her zaman derdi kızım sıkma sen canını ALLAH bu kime ne vereceği belli olmaz ama oda benm oğlum asla istemem böyle bsey olmasını demesine rağmen sonuç eşimde çıktı keşke ondada çıkmasaydı ama nasip hayırlısı annemin bile çok canı acımıştı söylenenlere korkuyorum kayinvalidem bi ağır kelime daha kullansa annem o sinirle sen kendi çocuğuna bak dese bende kötü olurum asla demez ama anne sonuçta biz olmayan evladn hasretini acısını çekerken o ne kadar dayanabilir ki şu 1 senede ömrüm boyunca hiç yorulmadigim kadar yoruldum psikolojik olarakBenimkidee üzüldüü bir üzüldü iki üzüldükk baktım anlattıkça durum benim için normalleşti sıradanlaştı. Rabbim o görümcenin içine iyilik vicdan anlayış versinn sabrett canımm eşin içinn kendin için ama seni annen kolay doğurmadıı bakk biz bir çocuk içinn neler çekiyoruzz nasıll içimizz gidiyorr sende annenin meleğisin kıymetlisisin onların seni böyle üzmeye hakkı yokk anlat bak rahatlıcaksın sendee hakkımızda hayırlısı canımm çözümsüz hiçbirşey yok rabbim büyük biraz zaman alacak sadece bizdee hepp dua edicez. Sen ne zaman başlıcaksın nasipsee tüp bebeğe
Canim sen bosver kayinvelidenin laflarini takma salla gitsin kaynana kaynanadir herkeste var ayni sorunlar annene soylemeni uygun gorurum o ana sonucta kizinin derdini bilmek zorunda ona gore destek olur sana bak ben memurum zamannda isimle ilgili bi olayi ailemden sakladim esime kizmasinlar bisey demesinler diye sonucta olan bana oldu ailem kizdi sen neden zamannda bize soylemedin diye smddide cok gec kaldim memuryette sorun yasamaya devam edyrm zamannda aileme deseydim hc bir sorun yasayamayacktim esimi dusundugum icin kendime ettim sana diycegm su ki ne olurs a olsun ailenden bisey saklama esimde sorun var direk ailemi aradim soyledim once cok uzulduler ama alistilar artik tavsiylerde bulunyrlar soryrlar sorustryrlar zaman herseyin ilaciAslında bseyler anlatabilsem çok rahatlıcam bundan eminim ama bu sefer eminim ki aklı bende kalcak kesin seni sucluyolar diye çünkü kayınvalidem sorun sende diye sürekli beni götürüyodu bi kaç ağır kelimesi daha oldu ve bunları kardeşim bendeyken söyledi haliyle ordanda annem duydu annem her zaman derdi kızım sıkma sen canını ALLAH bu kime ne vereceği belli olmaz ama oda benm oğlum asla istemem böyle bsey olmasını demesine rağmen sonuç eşimde çıktı keşke ondada çıkmasaydı ama nasip hayırlısı annemin bile çok canı acımıştı söylenenlere korkuyorum kayinvalidem bi ağır kelime daha kullansa annem o sinirle sen kendi çocuğuna bak dese bende kötü olurum asla demez ama anne sonuçta biz olmayan evladn hasretini acısını çekerken o ne kadar dayanabilir ki şu 1 senede ömrüm boyunca hiç yorulmadigim kadar yoruldum psikolojik olarakama biliyorum ki rabbimin izniyle buda geçecek inşallah ama seninde dediğin gbi belki de annemle bseyleri paylaşmanın zamanı gelmiştir tüp bebek için doktor eşime ilaç verdi dedi bunları kullan bi değişim olmazsa sonrasnda tüp bebek için planlama yaparz dedi bakalm bekliyoruz
C
Canim sen bosver kayinvelidenin laflarini takma salla gitsin kaynana kaynanadir herkeste var ayni sorunlar annene soylemeni uygun gorurum o ana sonucta kizinin derdini bilmek zorunda ona gore destek olur sana bak ben memurum zamannda isimle ilgili bi olayi ailemden sakladim esime kizmasinlar bisey demesinler diye sonucta olan bana oldu ailem kizdi sen neden zamannda bize soylemedin diye smddide cok gec kaldim memuryette sorun yasamaya devam edyrm zamannda aileme deseydim hc bir sorun yasayamayacktim esimi dusundugum icin kendime ettim sana diycegm su ki ne olurs a olsun ailenden bisey saklama esimde sorun var direk ailemi aradim soyledim once cok uzulduler ama alistilar artik tavsiylerde bulunyrlar soryrlar sorustryrlar zaman herseyin ilaci
Geçmiş olsun cnm benimde geçen ağrım çok olmuştu yumurta sayın mi fazlaydi ağrı normal canım dinlen ağır işler asla yapma...İyi akşamlar kızlar bugün opuya girdim ama çok ağrım var
Benim cabim arkadaşım nasılsın bebis nasıl annesi Allah sizi birbirinize bağışlasın inş canimmmmCnm tabiki nasipte ne varsa o olur biz yolunda bulunalim insallah rabbim hayirlisini versin
Bende öyle yapcam artık bundan sonra gerçekten bi desteğe ihtiyacm varC
Canim sen bosver kayinvelidenin laflarini takma salla gitsin kaynana kaynanadir herkeste var ayni sorunlar annene soylemeni uygun gorurum o ana sonucta kizinin derdini bilmek zorunda ona gore destek olur sana bak ben memurum zamannda isimle ilgili bi olayi ailemden sakladim esime kizmasinlar bisey demesinler diye sonucta olan bana oldu ailem kizdi sen neden zamannda bize soylemedin diye smddide cok gec kaldim memuryette sorun yasamaya devam edyrm zamannda aileme deseydim hc bir sorun yasayamayacktim esimi dusundugum icin kendime ettim sana diycegm su ki ne olurs a olsun ailenden bisey saklama esimde sorun var direk ailemi aradim soyledim once cok uzulduler ama alistilar artik tavsiylerde bulunyrlar soryrlar sorustryrlar zaman herseyin ilaci
Valla diyorum ya kuzum zaten eşimden o desteği görsem kimseye ihtiyaç duymadan kendimi de kaldiririm onuda ama işte malesef yok o braz daha bacısını dinlemeyi seciyo görümcemin aciklamasi da aynen şu bn felsefe öğretmeniyim onun psikolojisini anlayabiliyorum ama sen anlamiyosun bna ünv havası atmaya çalışıyor bnde en sonunda dedim valla o ünv kapısından bnde girdim o siralarda bnde oturdum ama o işler bu işlere benzemiyo dedim ya sonuçta daha nişanlı ve onun başında böyle bir durum yok kardeşini benden daha iyi taniyoda olabilir onada eyvallah onu daha iyi anlıyoda olabilir oda kabul ama beni anlayamaz çünkü asla benm yerimde olamayacak hatta bir gün çok ileri safhalara gidince bunu kendisinede söyledim dedim tm bn kardeşini anlamiyo olabilirim onun yerinde de olmayabilirim ama sende beni anlayamazsn çünkü bnm yerimde değilsin ve artık yeter onun çocuğu olmayacaksa benimde olmayacak benim eşimle bi bağlantım yokmuş gbi davranma bi süre sonra sen kardesinin bu sıkıntısını unutacaksn ama ben o çocuğu kucagimiza alana kadar unutmcm nolursunuz artık brakn bencilce düşünmeyi yabancı olabilirim ama bende insanm dediğimde sustu ve gitti belki annem bilse oda böyle beni savunur azda olsa kafamı bi omza yaslayip rahatlamak istiyorum unutmak istiyorum çünkü çok yoruldumKatılıyorum sana canım. Tabi problem olmasın ama seninde bir ailen var eşin bunu bilsinn ve onada lütfen bunları yansıt ya sen ben diye birşeyy yokki bu süreçte biz varız ben eşime her zaman bunu söylüyorum benim çocuğum olmamış annesi kardeşi ali ayşe bir kere iki kere üzülür biz her an yüreğimizde hissediyoruz. Sonuçta bizim çocuğumuz olmuyor mu olmuyor ister sende olsun problem ister bende birbirimizi bırakırmıyız hayırrr. O zaman tek care yine bizdee bir anlasa insanlar bunu kayınvalideler anneler bir bıraksa çocuklarının yakasını benim kayınvalidem iyi bir kadın allah için benimde ona saygım sonsuzdur. Oda böyle çok çekmiş ama inş biz iyi birer kaynana değil anne olucazz sıkmaa canınıı daraltma hiç yüreğini iyi kötü geçicek bu günlerde. Ama sende aynı bu kaygılarını paylaşarak sana ihtiyacım var anne diyerek anlat annene canım benim rahatlarsınn inanıyorum
Canım benim sağol kuzum bütün gün yattım zaten yürüyemedim bileGeçmiş olsun cnm benimde geçen ağrım çok olmuştu yumurta sayın mi fazlaydi ağrı normal canım dinlen ağır işler asla yapma...
Canim neden annene soylemyrsun bunlari annenin bilmeye hakki var destek olurlar sana daha rahat olursun ayrica gorumcene gelince felsefecilerinin pskolojisinin iyi oldugunu ben oldum olasi inanmam buna hc sevmem egitim konusuyla one cikmak isteyen leri sonucta bende okudm okuyrm hala bunla cocugun olmamasi ne alaka ya cocugu olmayani cocugu olmayandan baska kimse anlayamaz canim benim esimde aileaini cok dinlerdi ama bir gun Allah ailesinin gercek yuzunu gosterdi ve esim suan benm lafimdan cikmaz emin ol canm sen dogrudan yana olduktan sonra gun gelir esinde seni destekler ailesini karistrmaz bide neyi anlamyrm biliymsn severek evlenenlerin ailesinin lafini daha cok dinlemelerini ..Valla diyorum ya kuzum zaten eşimden o desteği görsem kimseye ihtiyaç duymadan kendimi de kaldiririm onuda ama işte malesef yok o braz daha bacısını dinlemeyi seciyo görümcemin aciklamasi da aynen şu bn felsefe öğretmeniyim onun psikolojisini anlayabiliyorum ama sen anlamiyosun bna ünv havası atmaya çalışıyor bnde en sonunda dedim valla o ünv kapısından bnde girdim o siralarda bnde oturdum ama o işler bu işlere benzemiyo dedim ya sonuçta daha nişanlı ve onun başında böyle bir durum yok kardeşini benden daha iyi taniyoda olabilir onada eyvallah onu daha iyi anlıyoda olabilir oda kabul ama beni anlayamaz çünkü asla benm yerimde olamayacak hatta bir gün çok ileri safhalara gidince bunu kendisinede söyledim dedim tm bn kardeşini anlamiyo olabilirim onun yerinde de olmayabilirim ama sende beni anlayamazsn çünkü bnm yerimde değilsin ve artık yeter onun çocuğu olmayacaksa benimde olmayacak benim eşimle bi bağlantım yokmuş gbi davranma bi süre sonra sen kardesinin bu sıkıntısını unutacaksn ama ben o çocuğu kucagimiza alana kadar unutmcm nolursunuz artık brakn bencilce düşünmeyi yabancı olabilirim ama bende insanm dediğimde sustu ve gitti belki annem bilse oda böyle beni savunur azda olsa kafamı bi omza yaslayip rahatlamak istiyorum unutmak istiyorum çünkü çok yoruldum
Canm bende gectim o asamalardan cok zor benim esimde farkli memleket bende yabancym onlara off gorumcende bi tuhaf yani senin kocani senden iyi kimse anlayamaz ve taniyamaz oNlar bos laf kendi kocaya gidince kardesimi gelcekms aklina aslaa ..belki bazi seveplerden dolayi ailene soyleyemiyor olabiilirsn ama canm benden sana tavsiye ailene soyle anlat saklama onlar arkanda kimse yok gbi sandiklari icin bu kadar uzerine gidiyo iste annen o gorumcene bi kac laf soylese bidaha gorumcen sana laf konusamaz.ben bu asamalardan hep gectim ailemden hep sakladm simdi ise herseyi ilk ailemle paylasirim cunku bu durumdan cok dilim yandi . Analar nicin var evlatlari icin sen onun gozunde hala cocuksn ve onlar her zaman yannda olmaya mecburlar biz cok sansliyiz cunku cook sukur arkamzda duran ailelerimz var canm ne okursa olsun ailenden bisey saklamaValla diyorum ya kuzum zaten eşimden o desteği görsem kimseye ihtiyaç duymadan kendimi de kaldiririm onuda ama işte malesef yok o braz daha bacısını dinlemeyi seciyo görümcemin aciklamasi da aynen şu bn felsefe öğretmeniyim onun psikolojisini anlayabiliyorum ama sen anlamiyosun bna ünv havası atmaya çalışıyor bnde en sonunda dedim valla o ünv kapısından bnde girdim o siralarda bnde oturdum ama o işler bu işlere benzemiyo dedim ya sonuçta daha nişanlı ve onun başında böyle bir durum yok kardeşini benden daha iyi taniyoda olabilir onada eyvallah onu daha iyi anlıyoda olabilir oda kabul ama beni anlayamaz çünkü asla benm yerimde olamayacak hatta bir gün çok ileri safhalara gidince bunu kendisinede söyledim dedim tm bn kardeşini anlamiyo olabilirim onun yerinde de olmayabilirim ama sende beni anlayamazsn çünkü bnm yerimde değilsin ve artık yeter onun çocuğu olmayacaksa benimde olmayacak benim eşimle bi bağlantım yokmuş gbi davranma bi süre sonra sen kardesinin bu sıkıntısını unutacaksn ama ben o çocuğu kucagimiza alana kadar unutmcm nolursunuz artık brakn bencilce düşünmeyi yabancı olabilirim ama bende insanm dediğimde sustu ve gitti belki annem bilse oda böyle beni savunur azda olsa kafamı bi omza yaslayip rahatlamak istiyorum unutmak istiyorum çünkü çok yoruldum
Canım benim sağol kuzum bütün gün yattım zaten yürüyemedim bile
Novaart canımCanım hangi hastaneye gidiyorsun?
Hiçbir zaman anlayamadm işte onu ben asla kucumsemiyorum asla küçümsememde ama ben felsefeyi hicbir zaman normal karsilayamadm ve sıradışı bir meslek ha saygı duyarm ama ben anlamadgm için bana saçma geliyo kendisinede söyledim ben hemsirelik artı unv olarakta maliye bölümü bitirdim bigun yine alaycı konuştuğu sırada kardeşim buradaydı ve ona tek bir kelimesi yetti senin hayalinde bile kazanamayacağın hukuk fakültesini ablam elinin tersiyle itti onun okuduğu bölümler zekasını yansıtmıyor zevkini yansıtıyor o ne isterse öyle yaptı tek bseyde sınırlı kalıp onu okumak zorunda kalmadı dedi ve sustu bunu istesem bende söyleyebilirim ama o zaman okumusun cahili konumuna düşecektim gerek yoktu ve bunun çocukla hiçbir alakası yok sonuçta ben çocuğuma ünv isledigim türkçe matematik dersiyle eğitecek değilim aynı şekilde sizlerde o kadar okumama rağmen suan ev hanimiyim bence bu dünyanın en güzel mesleği kendi isimizin patronuyuz kızlar var mı ötesi gayet mutluyum hayırlısıyla yuvalarimiza bi çocuk sesi kokusuda girse herşey tamamCanim neden annene soylemyrsun bunlari annenin bilmeye hakki var destek olurlar sana daha rahat olursun ayrica gorumcene gelince felsefecilerinin pskolojisinin iyi oldugunu ben oldum olasi inanmam buna hc sevmem egitim konusuyla one cikmak isteyen leri sonucta bende okudm okuyrm hala bunla cocugun olmamasi ne alaka ya cocugu olmayani cocugu olmayandan baska kimse anlayamaz canim benim esimde aileaini cok dinlerdi ama bir gun Allah ailesinin gercek yuzunu gosterdi ve esim suan benm lafimdan cikmaz emin ol canm sen dogrudan yana olduktan sonra gun gelir esinde seni destekler ailesini karistrmaz bide neyi anlamyrm biliymsn severek evlenenlerin ailesinin lafini daha cok dinlemelerini ..
Artık öyle yapcam cnm bnm bundan sonra saklamayacağım sonuçta bu gemi batacaksada annemler bilsin yürüyeceksedeCanm bende gectim o asamalardan cok zor benim esimde farkli memleket bende yabancym onlara off gorumcende bi tuhaf yani senin kocani senden iyi kimse anlayamaz ve taniyamaz oNlar bos laf kendi kocaya gidince kardesimi gelcekms aklina aslaa ..belki bazi seveplerden dolayi ailene soyleyemiyor olabiilirsn ama canm benden sana tavsiye ailene soyle anlat saklama onlar arkanda kimse yok gbi sandiklari icin bu kadar uzerine gidiyo iste annen o gorumcene bi kac laf soylese bidaha gorumcen sana laf konusamaz.ben bu asamalardan hep gectim ailemden hep sakladm simdi ise herseyi ilk ailemle paylasirim cunku bu durumdan cok dilim yandi . Analar nicin var evlatlari icin sen onun gozunde hala cocuksn ve onlar her zaman yannda olmaya mecburlar biz cok sansliyiz cunku cook sukur arkamzda duran ailelerimz var canm ne okursa olsun ailenden bisey saklama
Novaart canım
Ankara dayım canım yok dün yumişler toplandıAnkadamısın. Hayırlı olsunn canım transfer olmadı dimi henüz
Zor oldumu canm doktrn kimAnkara dayım canım yok dün yumişler toplandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?