Aslında bseyler anlatabilsem çok rahatlıcam bundan eminim ama bu sefer eminim ki aklı bende kalcak kesin seni sucluyolar diye çünkü kayınvalidem sorun sende diye sürekli beni götürüyodu bi kaç ağır kelimesi daha oldu ve bunları kardeşim bendeyken söyledi haliyle ordanda annem duydu annem her zaman derdi kızım sıkma sen canını ALLAH bu kime ne vereceği belli olmaz ama oda benm oğlum asla istemem böyle bsey olmasını demesine rağmen sonuç eşimde çıktı keşke ondada çıkmasaydı ama nasip hayırlısı annemin bile çok canı acımıştı söylenenlere korkuyorum kayinvalidem bi ağır kelime daha kullansa annem o sinirle sen kendi çocuğuna bak dese bende kötü olurum asla demez ama anne sonuçta biz olmayan evladn hasretini acısını çekerken o ne kadar dayanabilir ki şu 1 senede ömrüm boyunca hiç yorulmadigim kadar yoruldum psikolojik olarak

ama biliyorum ki rabbimin izniyle buda geçecek inşallah ama seninde dediğin gbi belki de annemle bseyleri paylaşmanın zamanı gelmiştir tüp bebek için doktor eşime ilaç verdi dedi bunları kullan bi değişim olmazsa sonrasnda tüp bebek için planlama yaparz dedi bakalm bekliyoruz