Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim canım sen nasılsın MELİSÇİM, valla ne yalan söylim şu yazılanları fiyatları okuyunca kafam allak bullak kafamçokkarıştı bizim daha nolucamız belli değil eşim perşembe günü kan tahlili yaptırcak kaan hocaya yazcaz bakalım ne dicek ne zaman gelin dicek, eninde sonunda çağırdı diyelim ankarada çok yakın tanıdık yok babamın asker arkadaşı var elalemin evinde nasıl kalcaz, fiyatlara bak 15binden bahsediyosunuz nerden buluruz naparız, en önemlisi bu çektiklerimize değecekmi eşimde sperm bulunucakmı ws ws ws offffffff :bbo: mafoldumben

iyiyim canım sen nasılsın MELİSÇİM, valla ne yalan söylim şu yazılanları fiyatları okuyunca kafam allak bullak kafamçokkarıştı bizim daha nolucamız belli değil eşim perşembe günü kan tahlili yaptırcak kaan hocaya yazcaz bakalım ne dicek ne zaman gelin dicek, eninde sonunda çağırdı diyelim ankarada çok yakın tanıdık yok babamın asker arkadaşı var elalemin evinde nasıl kalcaz, fiyatlara bak 15binden bahsediyosunuz nerden buluruz naparız, en önemlisi bu çektiklerimize değecekmi eşimde sperm bulunucakmı ws ws ws offffffff :bbo: mafoldumben

iyiyim bende ama bahsettikçe içim karardı canım ya baksana durum çok kötü bakalım değip değmiceni ben cumartesi görcem bakalım hayırlısı inşallah :)))))

kizlar masraflar baya cokmus allahim kimsenin emegini bosa cikarmasin
herkesin yarrdimcisi olsun tez zamanda kavustursun bizi yavrularimiza

az kaldi canim insallah hamilesin..
canim ben cikiyorum gelirim gine by

arkadaşlar valla çok yüksek ya meblağ, rapor nasıl alınıyor ve alındıktan sonra devlet tamamını mı karşılıyor masrafların yoksa nasıl bir yol izleniyor bilgisi olan varmı

arkadaşlar valla çok yüksek ya meblağ, rapor nasıl alınıyor ve alındıktan sonra devlet tamamını mı karşılıyor masrafların yoksa nasıl bir yol izleniyor bilgisi olan varmı

canım zaten raporda masraflıymış biz devlet hastanesinde sormuştuk % 80 mi 90 mı ne kendin ödüyomuşun rapor çıkartmakda masraflıymış zaten çok zor yani bu işler.

melisscım merhaba ...
tupbebek fıyatları ilaç dahıl 5000 tl mı?
bu fıyatlar ozel de mı? devlette raporla mı?

bu fiyatlar raporsuz umutta. ama benim bildiğim ki gidip teyid edicem umutta rapor olunca 2500tl gibi biliyorum. m.tese de 1500 civarı onda ssk geçmiyor. yani 4000 kabaca düşünüyorum 7000 nerede 4000 nerede ayhh bilmiyom yaa eşimin m.tesesi olmasa %50 derdim ama o da var i

Son düzenleme:
kızlar merhaba iki gündür giremedim baya kaynatmışsınız maşallah bizde şuan beklemedeyiz bakalım ekim gibi düşünüyoruz bizde allah hepimizn sonunu hayırlı etsin

kizlar canim cok sikkin üzülüyorum cok agir geliyor bana bu dert

allahim kimseyi bu dertle sinamasin
bizlere sabir versin kimselerden ayri koymasin

Back
X