Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SLM MILLETTTTslm kizlarr nasilsiiz gorusmeyeli
sizebisey sorcaktim esleriniz karyotip analizi ve Y mikrodelesyon testi yaptirdimi aceba
emre bakirci oglu bizden bunu istedi
sanirim karyotip analizi cok pahaliymis bilgi almak istedim sizde
arkadaşlar merhaba... Nasılsınız bıizde perşembe günü öngörüşme için 3 merkezden randevu aldık bakalım bıze en sıcak gelen merkezı secıcez cok heyecanlıyım adetım ayın 13 de bu ay yaptırmak istiyoruz umarım herşey yolunda gıder...
Umutsuz1985 tahlıl muayene yapılmadı mı? Once tahlıl yapılır yumurtalıkların durumuna bakılır dıye bılıyorum ama ..
Hangı merkez ve hangı doktorda yaptırıyorsunuz?
SLM MILLETTTT
canım bız yaptrdık o teslerı unıversıte hastanesınde yaptrdık.onedenle ucretsız yapıldı arkadasım fakat dısarda yapmak ıstersen 300 ytl dıye duydum.olumsuz cıktı bızım o testler canım.umarım sızınkı guzel cıkar .allah yard olsun
Zaman cım haydı hayırlısı canım.sen cok ıtıkatlı bırısın umarım gonlunuzce cıkar sonuclar.ben sızı bıraktınız sanmıstım
mrb canim nasilsin gorusmeyeli ,ne var ne yok
coklu alinti yapmayi sormusun
hani alinti yapin yaninda no yaziyoya,her alinti yapmak istedigine no yap kimi istiyosan ,en son kiide alinti yap diceksin
yani oncekilere hep no ya bas en sona alinti yapa bas ,her alinti yapigin kisinin altina mesajini yaz
günaydın kızlar opuyorumnanaktan gerçi öğlen oldu ama ben daha yeni kalktığım için kaydirigubbakcemile3 uyuya uyuya iyice şişçem zaten kiloluyum kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben yokken baya kaynatmıŞsınız gecmİŞe bİ bakayım
hoş bulduk melis nasılsın canım zamancım umarım herşey gönlünce olur harzem bacım sana gecmiş olsun kızlar hepiniz umarım iyisindir rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun