Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar merhaba size tupbebek oncesi histerosalpinqoqrafi diye bir sey yapildimi? Hormon degerlerinize bakildi mi?

Arkadaslar merhaba size tupbebek oncesi histerosalpinqoqrafi diye bir sey yapildimi? Hormon degerlerinize bakildi mi?
Meraba arkadasım tedavın oncelıkle hayırlı olsun.. Bana yapıldı sende mutlaka yaptır.. Rahmi pamuk tarlası gıbı düşün demişti doktorum Oray'ı Nasıl işlersek o kadar verım alırız demişti.. Hıstereskopı de rahımde yapışıklık mıyom polıp gıbı seyler varsa onları temızlıyorlar... Cok şükür bende bir sorun cıkmadı..genel anestezı olarak yapmışlardı ..ve hıc korkulacak bişey degıl .. Hormon degerlerıne de bakıldı..ne kadar sorun eşte de olsa Bebegı taşıyacak sen oldugun ıcın sana da ayrıntılı bakılıyor ..

Meraba arkadasım tedavın oncelıkle hayırlı olsun.. Bana yapıldı sende mutlaka yaptır.. Rahmi pamuk tarlası gıbı düşün demişti doktorum Oray'ı Nasıl işlersek o kadar verım alırız demişti.. Hıstereskopı de rahımde yapışıklık mıyom polıp gıbı seyler varsa onları temızlıyorlar... Cok şükür bende bir sorun cıkmadı..genel anestezı olarak yapmışlardı ..ve hıc korkulacak bişey degıl .. Hormon degerlerıne de bakıldı..ne

Merhaba cok sag ol canim. Dun doktora gittim iki ay sonra nasib olursa ben de basliycam cok korkuyorum belli bisi yok. Esim hala tam yola gelmedi sana verilecek ilaclari degerlendiricem indan sonra ok vericem dedi. Doktor esin azosoermse tutma sansimiz azaliyor esin de tedavi olmali tek sen diil dedi. Cok guclu infeksiyon varmis bende. Test verdim infeksiyondan. Yarin saat 5 den sonra sonucu mailime gondericekler. Ama sonuc almadan doktor bana infeksiyonu yok etmek icin fitil, igne filan yazildi. Esim de bu tedaviyi alicakmis iste ilac ve igneleri. Adetimin 8 ya 9 cu gunuyse hsg ye cagirdi doktor. Ama okudugum kadariyla infeksiyon tedavi edilmeden hsg ye bakilmazmis. O zamana kadar infeksiyon tedavi okunucakmi ki icime kurt dustu.

Eşinde ne sorun var Can'ım ..benim eşimde azospermdi cok şükür sperm cıktı.enfeksiyon rahim de mi var..Eğer tüp bebek olacaksa rahim filmi cektırmene gerek yok ..zaten tüp bebekte tüplere gerek yok..rahim filminde tüpler acık mı degıl mı dıye bakıyorlar ..ınsallah sonucun temız cıkar ..hersey gönlünce olur

Evet canim benim esim de azosperm.Enfwksiyon rahimde var evet. Peki sana neden rahim filmi yapildi ki?Sana dami tup bebekta yapildi rahim filmi?

Bana rahım filmi cekılmedi cnm ..hıstereskopı yapıldı ..
Yaaa cok endiseliyim kardesim de rahim filmine gerek yoktu neden istiyor ki dedi. Dontorun nasil doktor okdugunu tam bilmiylrum caresizlikten o doktoru secgim secim sansim cok olmadigi icin ve endiselerim cok cok. (((((

Yaaa cok endiseliyim kardesim de rahim filmine gerek yoktu neden istiyor ki dedi. Dontorun nasil doktor okdugunu tam bilmiylrum caresizlikten o doktoru secgim secim sansim cok olmadigi icin ve endiselerim cok cok. (((((
Bence soyle boşu bosuna film cektırme histereskopı yap daha iyi ..rahim filminde tüpler acık mı degıl mı dıye bakıyorlar..hıstereskopı de Rahime bakıyorlar bebeğin yerleşeceği yere.. Bence gerek yok arkadasım..boşu bosuna yapmış olacaksın ..

doktor kardesime hsgyle rahimde iltihabin olup olmadigina bakicaz demisş iltihp bebege toksik etki edermis dediş anlamadim gitti

canım bende öyle düşünüyodum tüp bebekte tüplerin ne önemi var diye nasipse bizde başlıcaz tüp bebeğe şişli memorialde doktorum ayşe hanım benden istedi rahim filmi ve benim tüpümün teki doğuştan yukarıdaymış tabi ben şok oldum hiç beklemiyodum bende tüp bebkte tüpün önemi var mı ne sakıncası olabilir ki dedim o da bazısında sıkıntı oluyo dedi kimyasal gebelik yada düşük eğer öyle bişey yaşarsak sende histereskopiyle müdahale ederiz dedi ben şuan korkuyorum sıkıntı olur diye ama mantıken düşününce tüpler spermleri rahime ulaştırmada işe yaramıyodu kafam çok karışık

Canim tese mi olacak eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…