Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bana dua edin bugün eşimle net bi şekilde konuşcam. dün bir psikolog arkadaşla konuştum. ben eşim üzülmesin diye hem bu konuyu çok konuşmuyorum hem de onun yanında içim kan ağlasa da içime atıyorum. bu yanlış. o da ben de üzüleceğiz belki ama bunu beraber yaşamamız gerekiyomuş. ben o erkek içine atar daha çok üzülür diye ona çok şeyi yansıtmıyodum ama artık inşallah beraber üstesinden gelicez

Konus canim evet bu ikinizin asmasi gereken bi konu konusup toparlanin tadaviye baslayip guzel haberler ver bizlere insalla

Konus canim evet bu ikinizin asmasi gereken bi konu konusup toparlanin tadaviye baslayip guzel haberler ver bizlere insalla
çok sağol canım. bana arkadaşım da eşinde üzülecek dediğinde çok üzüldüm ama baktım ki bütün yükü ben almışım. sinirlerim yıprandı artık. allahım bu sayfadaki herkes güzel haberler versin inşallah.

arkadaşlar biz dün tedavi için tüp bebek merkezleri ile konuştuk. hem doktorun çok iyi olması hem de maddi bir araştırma yaptık. bu işin değeri para ile ölçülemez ama şu da bi gerçek maddiyat da çok önemli. ankarada azospermi ameliyatı ve tüp bebek yaptıran arkadaşlara soruyorum genel anlamda ne kadar gitti. ona göre bizde kendimizi ayarlayalım diyoruz. sonuçta böyle bişey aklımızda yoktu.

Mrb arkadasım.eşim mayıs ayında tese oldu..ve sperm bulundu..benımde hıc umudum yoktu ..ki biz bitkisel anlamda bişey yapmadık..eşim günde 1 paket sıgara içer ve içki de içer..amelıyat olmaya karar verdık ..artık hayata yön vermenın Zaman'ı gelmıstı..eşim tese oldu sperm cıktı donduruldu..ben hazırlandım yumurtalarım toplandı..43 tane yumurta toplanıp 37 tanesı kullanıldı..ve o kadar yumurtaya sperm varmış yani..ama 3 tane embrıyom oluştu..ve 3 .gun donduruldular..daha sonra doktorum Rahmi'min dinlenmesi gerektıgını ve dıger ay transfer yapacağını soyledı .ve transfer gunu yaklaştı 3 embrıyomuzun 2 tanesı transfer edıldı ..gerıye bır tane kalınca 5.gune goturelım mı dıye sordular..bende kabul ettım..ama maalesef 5.gune gıdemeden embrıyomuz yapısı bozuldu..transfer gününden sonra 12 gun beklemek cok zordu ..ve o gun geldı çattı ..gebelık testım pozıtıf ..ve allahım Nasıp ederse 2 hafta sonra keseyı görmeye gıtcez..Allah'ıma hep dua edıyorum karnımdakılere can ver Rabbım dıye...gercekten eşim tedavı olmadan tese amelıyatı sonrası bu durumlara geldık..allahım ol dedıkten sonra oluyor ..ne olur umudunuzu kırmayın ..ben umudumu cok kırdım bütün doktorlara sordum yok mu bunun tese olmadan ilacla tedavısı dıye ama hepsı tese dedı..ve olduk cok şükür tabime bu durumlara kadar geldık..sormak ıstedıgınız her ne ise yardımcı olmaya çalışırım ..allahım bu yolda savaş veren herkesın yüzünü güldürsün...

Hayirli olsun canim inşaAllah kucagina almak nasip olur. Allah saglikli gebeligin ardindan saglikla kucagina almani nasip etsin
Benim esimde 2 hafta once tese oldu ve sperm bulunamadi bizde tedavi olmadik bitkiseller yaptim ara ara ve sadece bi tarafta germ hucreler cikti. Allah ol dedikten sonra tedaviler teseler hepsi vesile. Allah birgun belki bizimde burdan hamileyiz diye yazmamizi nasip eder.

merhaba arkadaslar bızımde azosperm ve morfolojı mucadelemız var ve dun 8.tup bebek denememızle genetıge gıden tek embrıyomuz transfer edıldı ve bu bekleyıs 10 gun sonra sonuclanacak ınsaAllah pozıtıf olur...Arkafaslar yılmak yok mujadeleye devam...bız 15 yıllık evlıyız..dualarınızı beklerız.....

Canm Nasıl umut doldu içim Allah razı olsun. Senden aynen öyle yardan ol dediyse oluyor can yaradanın yarabbim bana ve isteyen herkese tez Zaman da nasip etsin inşallah siz nerde tese ameliyatı oldunuz ben Ankara dayım ve merkez konusunda kararsız kaldım.

Cnm hayırlı haberler bekliyoruz senden.allah yar ve yardımcın olsun peki eşin tedavi mi oldu yoksa ameliyat mı

Hayırlı olsun canım çok sevindim umut oldun bizlerede bende seni merakediyodum sonucunu Rabbim kucağına almayıda nasip etsin bebşlerin ikiside tutunmuş mu sana,gelişmelerinden yine haberdar edersen çok seviniriz

Hayırlı olsun canım çok sevindim umut oldun bizlerede bende seni merakediyodum sonucunu Rabbim kucağına almayıda nasip etsin bebşlerin ikiside tutunmuş mu sana,gelişmelerinden yine haberdar edersen çok seviniriz
Saolun Allah razı olsun ..ınsallah sonu da guzel olur ..suan degerlerım guzel cıktı ıkız gebelık gözüküyor ama kese görmeden bişey dıyemeyız dedı ..bakalım 19 agustos kese görmeye gıdecegız..allahım yüce rabbım sızlerede bu duyguyu yasatsın..o yüzden hersey Nasıp kısmet..rabbım ol derse olur ..nolur yuregınızı ferah tutun takdırı ilahı dıyerek başlayın ..

Bi ızmırde oturuyoruz Can'ım ..medıcal parkta başladık tese tup Bebek orada başladık ..rabbım yardımcımız olsun..allahım sızlere de gostersın ınsallah ..

biz de bugün eşimin fsh ve testesteron değerlerine bakıldı. normal değerler daha doktorla konuşmadık ama bu üretim var tıkanıklığa bağlı anlamına mı geliyor bilenler lütfen yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…