Insallah hersey ıstedıgın gıbı olur rabbım sana ve hepimize evlat sevıncını yasatsınMerhaba kizlar yarin adetimin 7-ci gunu hsg cekilicem. Agrili islemmi? Ansetezi alayim mi? Bir de ackarninami gidiliyor oraya? Sonuclar ne zaman cikiyor? Rahim filmini kadin dogum uzmani mi yoksa radioloji uzmani mi cekti? Kizlar gecen hormon testi verdim.doktor.progesteron hormonumun bir az asagi oldugunu dedi ama normal.seviyyelere bakibca normal geldi bana. Bur siz de degerlendirsez. Yarin esim.test vericek. Nolur dualarinjzi eksik etmeyin. Insha Allah artis olur her sey yolunda gider de bu adetimle ben de baslarim.tup bebege.
Merhaba canım hormon değerleri normaldi bizim siz ameliyat oldunuz mu inş çıkışıniz olur Allahın izniyle ...Yavrum benım. canım benım esımde de cıft taraflı varıkosel var sanırım senın esınde boyleydı. Sakıncası yoksa sızın hormon degerlerını yazarsan bana cok memnun kalırım..
Merhaba canım hormon değerleri normaldi bizim siz ameliyat oldunuz mu inş çıkışıniz olur Allahın izniyle ...[/QUOTE evt 3 ay once olduk amalıyat bızım fsh 11.00 cok korkuyorum cıkıs olmaz dıye. Fsh bıraz yuksek bızım galıba
Canım 3 ay once olduk ınsallah cıkıs olur cok korkuyorum olmaz dıye. Bızım fsh 11.00 bıraz yuksek galıbaMerhaba canım hormon değerleri normaldi bizim siz ameliyat oldunuz mu inş çıkışıniz olur Allahın izniyle ...
Gecmis olsun canim ilk tesenizde sonuc nasildi bir tedavi uyguladiniz miMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum esim azosperm hastası 2.tesemizi olacaz ankara genart ve müfit günel tese yapacak memnun olan varmı bu merkezden ve dr dan?
Sağol canim ilk tesemiz de sperm bulundu ama tutunma olmadi döllenme oldu hemde 1.kalite 2 tane 8 embriyo transfer edildi ama tutunma olmadi valla gitmedigimiz dr kalmadi bütün ilaç,igne ,kür vs kullandık sırasıyla emre bakurcioglu kaan aydos tansel kaplancan ve son olarak müfit günel bakalim genartta olacaz tese dr dan çok hastaneye güvenerek gidiyozGecmis olsun canim ilk tesenizde sonuc nasildi bir tedavi uyguladiniz mi
Bu gun HSG cekildim. Tuplerimin ikisi de acikmis.Ama hala sancim var ve az az kanama da oluyor. Boyle mi olmali? Esim de sperm testi verdi ve embiryoloq degerlendirdi. Hepsi immotil spermmis. Tup bebek icin kullanilamazmis.
??Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum esim azosperm hastası 2.tesemizi olacaz ankara genart ve müfit günel tese yapacak memnun olan varmı bu merkezden ve dr dan?
Gidip gorustunuz mu hic
Iste bir daha sperm testi vericez. Yine embiryolog degerlendiricek. Bakalim ne olucak.yani ne demekmiş?????
Canım ben de çarşamba günü histeroskopi olacam o gün eşim sperm verecek inşallah kaliteli çıkarsa dondurulacak çıkmazsa da tese olacak rabbim hepimizinyardımcısı olsun rabbim yolumuzu açık etsin inşallahhhhh hepimizinBu gun HSG cekildim. Tuplerimin ikisi de acikmis.Ama hala sancim var ve az az kanama da oluyor. Boyle mi olmali? Esim de sperm testi verdi ve embiryoloq degerlendirdi. Hepsi immotil spermmis. Tup bebek icin kullanilamazmis.
İnşallah bu defa motil kaliteli spermlerçıkar ne zaman verecek tekrar inşallah bu defa iyi sonuçlar yazarsın haber ver olur mu rabbim yardımcınız olsun inşallahIste bir daha sperm testi vericez. Yine embiryolog degerlendiricek. Bakalim ne olucak.
Veririm canim bir de onumuzdeki cumartesi. Eger yola getire bilirsem.İnşallah bu defa motil kaliteli spermlerçıkar ne zaman verecek tekrar inşallah bu defa iyi sonuçlar yazarsın haber ver olur mu rabbim yardımcınız olsun inşallah
Benim esimde mufit Günel de tese olcak cnm memnun olanlarda var doktoru eleştiren de var birkaç kişiyle görüşmüştüm dedigim gibi kimisi hic memnun kalmamış iki kişinin tesede sperm bulunmuş onlar cok memnundu bizde kararsız kaldıkEsi Müfit günele tese olan varmi
Hım anladım canim bizde öyleyiz kararsız kaldik ameliyati 15__30 dk arası sürüyormuş alelaceleye getiriyormuş herşeyi genartta başka dr varsa ona yaptiracaz teseyiBenim esimde mufit Günel de tese olcak cnm memnun olanlarda var doktoru eleştiren de var birkaç kişiyle görüşmüştüm dedigim gibi kimisi hic memnun kalmamış iki kişinin tesede sperm bulunmuş onlar cok memnundu bizde kararsız kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?