Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen canım benim rabbim hakkımız da hayırlısını versin

Arkadaslar merhaba, bugun randevu verdiler bana 6 eylulde insallh dr.kaan aydosa gidiyoruz. Hataydan gidecez, muayene ucreti nedir ? Neler isterler ? Orda kalmamiz gerekecek mi ? Bilincli gidelim istiyorum.hadi bayanlar tecrubelerinizi bekliyorum lutfen. Cok mutluyum ama olumsuz birseyle karsilasmaktan korkuyorum esimin moralinin bozulmasindan korkuyorum.insallh hayirlara vesile olur.guzel haberler alirim dua edin bana arkadaslar

Spermatid tüp bebek yapılıo ama şans çok düşük bizimde tesede spermatid bulundu tedaviye devam ediyoruz bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Spermatid tüp bebek yapılıo ama şans çok düşük bizimde tesede spermatid bulundu tedaviye devam ediyoruz bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bizim normalde cikiyor tese olmadik hic ama spermaatidle olssydi keske acAba bi tup bebek merkeziyle gorussek mi %24 spermatid yaziyor bilemedim allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar eşim azosperm. bizimki sonradan oldu doktorlar büyük ihtimal tıkanıklık diyolar. neyse tese oldu ve sonuç olumlu spermlerimiz donduruldu beni bekliyolar kısmetse ekim adetiyle başlanıcak herkes için hayırlısı güzel haberlerle karşılışırız hep inşallah

Insha Allah nasib olursa biz de Ekimde baslicaz.bizde cikis vardi. Simdi Bulent domtorun gelmesini bekliyoruz. Icimde umut var olucak tutucak diyorum Rabbimin izniyle.

Ay cok sinirlendim ya Rabbi. Simdi feyste biri yazmis qicik oldum resmen. Çocuğum 8 haftalik istemiyorum ilacla dusurmek istiyorum. Cocugunun gelisiminin durdugunu bahane ediyor ama cocugu istemiyorum once kariyerim diyor. Ilk cocugu da aldirmis. Ikinciyi de istemiyor ki kiralarda surunuyorum once karyerim sonra cocuk. Acaba ilacla dusursemmi yoksa kurtaj mi diyor. Ya Rabbi aglasam mi? Biz neler veriyoruz burda suna bak.

Insha Allah nasib olursa biz de Ekimde baslicaz.bizde cikis vardi. Simdi Bulent domtorun gelmesini bekliyoruz. Icimde umut var olucak tutucak diyorum Rabbimin izniyle.
Canım kaçıncı denemeniz bizde kısmetse ekimde başlıycaz inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin

Arkadaşlar kaan hocanın randevu telefonlarını arıyorum ama kimse açmıyo bile içinizden ulaşabilen var mı?

Merhabalar gozun aydin canim.cok mutlu oldum bir kisinin daha azodan kurtuldugunu duyunca.Sag salim bebegine kavusursun insallah.
Esimde tese olacak bu cuma.
Sizin tedavi gecmisinizdir nedir . Tesemi oldu esiniz?
Canım esın tese oldumu ne yaptınız yazmamıssın merak ettım. Insalahhhhh bol bol bolll sperm bulunmustur. hersey gonlunce olmusstur

merhaba arkadaşlar, ben yoktum bayadır. tese olan bulunan inşallah burdan güzel haber almak hem sevindiriyor hemde umutlanıyorum. bizim delesyon sonucu allaha şükür ki iyi şimdi kromozom analizi sonucunu bekliyoruz. o da iyi çıkarsa tedavi tam anlamıyla başlıycak. ben hepimize dua ediyorum. sizde bana dua edin inşallah.

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır takip ediyorum konuları ve sanırım artık üye olup dahil olma zamanı geldi. Eşim azospermi ve biz bu soruna eğilmeye resmen karar verdik. Eşim sıradan bir ürologa gitti ve testlerini yaptırdı ilk etapta. Sperm çıkışı maalesef sıfır.
LH:5,79
FSH:19,57
Prolaktin:7,38
Testosteron:12,1

değerler bu şekilde arkadaşlar. Doktor birkaç ay iğne sonra da mikrotese demiş.

Bu konunun uzmanı oldunuz artık, takip ediyorum. Bana yardımcı olur musunuz, değerler tam olarak ne anlama geliyor ve hemen mikrotese olmak uygun mu? cevaplarınızı bekliyorum.

doktor varikosel var ama ameliyat olmak spermleri etkilemez demiş. ne diyorsunuz?

Bir de Kaan Aydos mu yoksa Emre Bakırcıoğlu mu? Maalesef en zor soru oluyor galiba bu ya da farklı başka bir doktor bilemiyorum, lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…