- 11 Mayıs 2016
- 98
- 125
- 8
Aynen canım benim rabbim hakkımız da hayırlısını versinAminnn canım insallah dediklerine harfi harfine katiliyorum bizde surekli gozgoze geliyoruz ortamlarda . İster istemez ikimizde soylenen seylere cok uzuluyoruz ve kimsenin bilmemeside ayri bisey tabi . Adetim gecikti 10 gun ama stresten oldugunu biliyorum dr.a gidicem yarın umut bile baglayamiyorum(( allahtan umit kesilmez ama cok mutlu olrsam umutlenirsem hersey yerle bir olacak gibi hissediyorum bizim durumumuz azospermininde bir tik daha kotusuymus rabbim hayirliysa versin hayirsizsa vermesin diyoruz tek duamiz bu . Biz dua etmesini bilmiyoruz insallah rabbim gonlumuzden gecenleri duamiza katamadiklarimizi kabul etsin allah yardimcimiz olsun benimde uykular firarda bu arada senin gibi
Spermatid tüp bebek yapılıo ama şans çok düşük bizimde tesede spermatid bulundu tedaviye devam ediyoruz bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Insha Allah nasib olursa biz de Ekimde baslicaz.bizde cikis vardi. Simdi Bulent domtorun gelmesini bekliyoruz. Icimde umut var olucak tutucak diyorum Rabbimin izniyle.Arkadaşlar eşim azosperm. bizimki sonradan oldu doktorlar büyük ihtimal tıkanıklık diyolar. neyse tese oldu ve sonuç olumlu spermlerimiz donduruldu beni bekliyolarkısmetse ekim adetiyle başlanıcak herkes için hayırlısı güzel haberlerle karşılışırız hep inşallah
Canım kaçıncı denemeniz bizde kısmetse ekimde başlıycaz inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizinInsha Allah nasib olursa biz de Ekimde baslicaz.bizde cikis vardi. Simdi Bulent domtorun gelmesini bekliyoruz. Icimde umut var olucak tutucak diyorum Rabbimin izniyle.
Ilk denememiz canim. Insha Allah hayir haberi veririz.Canım kaçıncı denemeniz bizde kısmetse ekimde başlıycaz inşallah Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
Bana gecen yazmisdi randevu numarasini mailime.Arkadaşlar kaan hocanın randevu telefonlarını arıyorum ama kimse açmıyo bile içinizden ulaşabilen var mı?
Canim eylul 5 e kadar izindelermiş galibaArkadaşlar kaan hocanın randevu telefonlarını arıyorum ama kimse açmıyo bile içinizden ulaşabilen var mı?
Anladım canım teşekkürler..Canim eylul 5 e kadar izindelermiş galiba
Canım esın tese oldumu ne yaptınız yazmamıssın merak ettım. Insalahhhhh bol bol bolll sperm bulunmustur. hersey gonlunce olmussturMerhabalar gozun aydin canim.cok mutlu oldum bir kisinin daha azodan kurtuldugunu duyunca.Sag salim bebegine kavusursun insallah.
Esimde tese olacak bu cuma.
Sizin tedavi gecmisinizdir nedir . Tesemi oldu esiniz?
Sagol canimBana gecen yazmisdi randevu numarasini mailime.
(0312) 437 3121
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?