- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim teseden sonra elinizde rapor yokmu yani sagda solda ne var hucre varmi yokmu diye biz aldik. Sagda solda hucreleri yazmis. Memorial da olduk bizde biliyosunYa bu durumda bizimki muhtemelen patalojiye gitmedii. Ne soran oldu ne ek bir ücret isteyenn allahım peşin hükümlü olmak istemiyorum ama madem böyle birşey var bize söylenmez mi ben tekrar denicem şansımı canım arıcam hastaneyii saolasınn
Canim teseden sonra elinizde rapor yokmu yani sagda solda ne var hucre varmi yokmu diye biz aldik. Sagda solda hucreleri yazmis. Memorial da olduk bizde biliyosun
Anladim canım bizimkinide yollamadi ozaman patolojiye yada yollandi haberimiz yokBiliyorum canım. Ya o var ameliyat raporu olarak geçiyor ama birdee patolojiyee yollanıyormuş sanırım alınan örnek onunda patoloji inceleme raporu oluyormuş. Memorial ın demesine göre murad bey bunu bir arkadaşında yaptırıyormuş ve ücret almıyormuş. Ama bu murad beyin insiyatifindemi oluyor bilmiyorum onuda bugün öğrenicem yanii göndermemiştee olabilir mi yada gönderdi de ordada birşey çıkmayınca bize sonucumu vermedii bilmiyorum sebepsiz dedii üstü kapandıı kaldıı
Anladim canım bizimkinide yollamadi ozaman patolojiye yada yollandi haberimiz yok
5 yıllık evlıyız ogrenelı 3 yıl oldu ılk zamanlar cok sıkıntı edıyodum ama simdi o kadar kafama takmak istemiyorum ama her seyınde kotusunu dusundum için bilmiyorum yaniEvet canim dogru soyluyorsun bunu yasamayan bilmez. Bizi en iyi bizler anlariz. Yeni mi ogrendiniz doktora gittiniz mi hic
Tese oldunuz mu hic5 yıllık evlıyız ogrenelı 3 yıl oldu ılk zamanlar cok sıkıntı edıyodum ama simdi o kadar kafama takmak istemiyorum ama her seyınde kotusunu dusundum için bilmiyorum yani
Yok olmadık tüp bebek fılan hiç bi tedavi gormedık sadece esım varıkosel amelıyatı oldu ıse yaramadı gecen yılda bi ilac tedavisi gorduk ve dr amelıyat tekrarlamiş dedi ama ilaçtanda bisey anlamadık aslında iyi bi dr da dusemedık hiç bisey yolında gitmedıTese oldunuz mu hic
Aynen dogru soyluyosun ınan ki ben gittigim bazı dr daha bilgiliydim ben soruyodum su testı yaptırın buna baktınızmı fılam dıye kist var dıyor dr tedavi yok hormon dusuk dıyor bisey uygulamıyo ben anlamadom dr cok ama cok onemliMalesef bu konuda doktor cok onemli her doktor farkli bisey soyluyor bu isi ehline yaptiracaksin ben bunu anladim. İyi bir doktorla cok da ertelememek lazim çünkü zaman gectikce insanin morali daha cok bozuluyor kafasi karisiyor daha cok strese giriyor
Gecmis olsun canim ilk tesenizde sonuc nasildi bir tedavi uyguladiniz mi
Merhaba ben yeni uye oldum bizde de ayni sorun var tese olmadan. Once baska tedavıler uygulanmıyormu biz yastan dolayı bıraz denemek ıstıyorux bilginiz var mıCanım ben de çarşamba günü histeroskopi olacam o gün eşim sperm verecek inşallah kaliteli çıkarsa dondurulacak çıkmazsa da tese olacak rabbim hepimizinyardımcısı olsun rabbim yolumuzu açık etsin inşallahhhhh hepimizin
Nasıl bi kan tahlılı acebaBizde nisan ayinda ogrendik o zamandan beri arastiriyoruz o kadar cok doktora gittik ki. Bizim sebebini bilmiyorlar hersey normal gozukuyor ama azosperm microtese diyorlar. En son istanbulda bahceci tup bebek merkezinde tansel beyle görüştük onunla tedavi olmaya karar verdik bizden inhibin b hormon testi istedi bu hormon cok onemli onun sonucuna göre bir yol izleyecegiz dedi. Bizde bugun ankaraya geldik kan vermeye sonucu 15 gun sonra cikacakmis. Bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?