Sızde varıkosel veya hormonda sorun kıst fılan cıktımı bu arada yasınız kacNasıl bi kan tahlılı aceba
Ayyy cnmm ınsalah guzel sonuclar alırsımız dua edecegım sızın icin hayırlısıCanim ben 29 yasindayim esim 33 yasinda. Varikosel yok fsh 9 cikmisti yanlis bir ilac tedavisiyle 21e yukseldi ilaci biraktik suan 13e dusmus yani hala biraz yuksek baskada bir sorun yok genetik de problem cikmadi. Inhibin B diye bir hormon varmis onun tahlilini yaptirdik bu hormon sperm hakkinda bilgi veriyormus doktor bu kan sonucunu bekliyor.
Bizede aynisini dediler bu isin sonu tese baska hicbir tedavisi yok. Enindesonunda olunacak. Ama en onemlisi teseyi yapacak doktor.Bız nereye gıttıysek tup bebek tese dedıler bosuna vakıt gecırmeyın buyul sehıre gıdın dedıler
Eger dogru bı dr karsılasırsan her. Igne ılac tedavısı ıle de denenebılıyor cunkı tese ıle olmayıp sonradan tedavı ıle olan tup bebek olmadan olanlar varBizede aynisini dediler bu isin sonu tese baska hicbir tedavisi yok. Enindesonunda olunacak. Ama en onemlisi teseyi yapacak doktor.
Selam arkadaşım bizde daha önce yapılan tahlillerde açıkta hücre çıkmıyordu eşimin eniştesi eczacı bize proexeed plus ve evicap getirdi onları kullandı 4 ay sonra dr gitti 1 2 tane ölüsperm bulundu sonra dr promotil klomen ve evicap yazdı eşim bunları kullandı havuç suyu içirdim fındık keçi boynuzu kürü uyguladım bikaç ay sonra tüp bebek merkezinde tahlil yaptırdı nadir alanda cansız çok nadir alanda canlı sperm bulundu dr eğer kaliteli ise birkaç defa sperm verecek sonra donduracaz dedi perşembe histeroskopi oldum eşimde sperm verdi bana sonda takıldı yarın çıkarılacak o zaman alacaz sonucu dr yorumlayacak bakalım yarın ne diycek tese mi değil mi yarın belli olacak yani canım biz çok ünlü bir dr a gitmedik keşke gidebilsek ama maddi durum buna el vermiyor bu arada senin yaş kaç canımMerhaba ben yeni uye oldum bizde de ayni sorun var tese olmadan. Once baska tedavıler uygulanmıyormu biz yastan dolayı bıraz denemek ıstıyorux bilginiz var mı
Selam arkadaşım bizde daha önce yapılan tahlillerde açıkta hücre çıkmıyordu eşimin eniştesi eczacı bize proexeed plus ve evicap getirdi onları kullandı 4 ay sonra dr gitti 1 2 tane ölüsperm bulundu sonra dr promotil klomen ve evicap yazdı eşim bunları kullandı havuç suyu içirdim fındık keçi boynuzu kürü uyguladım bikaç ay sonra tüp bebek merkezinde tahlil yaptırdı nadir alanda cansız çok nadir alanda canlı sperm bulundu dr eğer kaliteli ise birkaç defa sperm verecek sonra donduracaz dedi perşembe histeroskopi oldum eşimde sperm verdi bana sonda takıldı yarın çıkarılacak o zaman alacaz sonucu dr yorumlayacak bakalım yarın ne diycek tese mi değil mi yarın belli olacak yani canım biz çok ünlü bir dr a gitmedik keşke gidebilsek ama maddi durum buna el vermiyor bu arada senin yaş kaç canım
Tesekkur ederım bu prokseed ve evıcap bızde kullandık ama faydasını gormedık yada dogru bı dr gıtmedık ama sızın adınıza sevındım en azından ümidin var azda olsa sperm bulunmus benımde keske birazcık bı faydasını gorsem bı yıl kullanırdım ama nasıp kısmet ama tese de kesın degıl benım en korktugum orda da cıkmaz dıyeSelam arkadaşım bizde daha önce yapılan tahlillerde açıkta hücre çıkmıyordu eşimin eniştesi eczacı bize proexeed plus ve evicap getirdi onları kullandı 4 ay sonra dr gitti 1 2 tane ölüsperm bulundu sonra dr promotil klomen ve evicap yazdı eşim bunları kullandı havuç suyu içirdim fındık keçi boynuzu kürü uyguladım bikaç ay sonra tüp bebek merkezinde tahlil yaptırdı nadir alanda cansız çok nadir alanda canlı sperm bulundu dr eğer kaliteli ise birkaç defa sperm verecek sonra donduracaz dedi perşembe histeroskopi oldum eşimde sperm verdi bana sonda takıldı yarın çıkarılacak o zaman alacaz sonucu dr yorumlayacak bakalım yarın ne diycek tese mi değil mi yarın belli olacak yani canım biz çok ünlü bir dr a gitmedik keşke gidebilsek ama maddi durum buna el vermiyor bu arada senin yaş kaç canım
Bu arada yasım 22 esımın yası 25 o yuzden sanslıyızTesekkur ederım bu prokseed ve evıcap bızde kullandık ama faydasını gormedık yada dogru bı dr gıtmedık ama sızın adınıza sevındım en azından ümidin var azda olsa sperm bulunmus benımde keske birazcık bı faydasını gorsem bı yıl kullanırdım ama nasıp kısmet ama tese de kesın degıl benım en korktugum orda da cıkmaz dıye
Cnm bızde amelıyat olduk tek taraflı ama maalesef hiç faydası olmadı yıne tekrarlamiş ama bu sorunda olanlar da basarısı cok yok bızde kararsızız bazı dr yapalım dıyor bazısı faydasını gormessın dıyor benım de kafam cok karısıkmerhaba arkadaşlar eşim 2 yıl önce tek taraflı varikosel ameliyatı oldu ama malasef sperm cıkısı olmadı. 1 yıl öncede tesa ameliyatı oldu sonuç hiç sperm bulunmadı. 1 yıldır tedavilere ara vermiştik gecen ay muayene gittik tekrardan çift taraflı varikosel oluşmuş. şimdi ise çok kararsısız ameliyat olsak mı dıye düşünüyoruz. bu durumu yaşayanlar varsa cvp bekliyorum
Evet arkadasim bizede soylediklerinin aynisini soylediler. Acikcasi benim bir kez daha hayal kırıklığı yaşamaya gücüm yok ama bir yanımda bırakma pes etme diyor.sizde de oyle miCnm bızde amelıyat olduk tek taraflı ama maalesef hiç faydası olmadı yıne tekrarlamiş ama bu sorunda olanlar da basarısı cok yok bızde kararsızız bazı dr yapalım dıyor bazısı faydasını gormessın dıyor benım de kafam cok karısık
Anladım canım işte nasip kısmet kimisinde işe azda olsa yararken kimisinde hiç yaramıyor açıkçası canım azda olsa çıkış olmasına rağmen korkuyorum çünkü bir önceki denemede tese olmasına rağmen hiç kaliteli değildi sadece bir tane döllendi oda tutmadı herşey nasip herşey kısmet rabbim burdaki tüm arkadaşlara ve bana anne olmayı nasip eder inşallah perşembe hayatımın en zor en ağrılı gününü geçirdim normal dogum sanciları çektim sesim bütün hastane koridorlarında çıktı bu defa olmazsa yemin ederim ne parasinda ne puluna sırf çektiğim ağrı ve sancilara üzülecem bu arada canım kaç yıllık evlisin ben 25 yaşındayım 6 yıllık evliyim evliligimin 38.gününde tanıştık azospermle rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun rabbim hepimizin evlerini cıvıl cıvıl çocuk sesiyle doldursunTesekkur ederım bu prokseed ve evıcap bızde kullandık ama faydasını gormedık yada dogru bı dr gıtmedık ama sızın adınıza sevındım en azından ümidin var azda olsa sperm bulunmus benımde keske birazcık bı faydasını gorsem bı yıl kullanırdım ama nasıp kısmet ama tese de kesın degıl benım en korktugum orda da cıkmaz dıye
Canim biz de ayni durumdayiz. Siz keciboybuzu icdinjz ya sizde horminlar ne durumdaydi? Etki ettimi hormonlara? Biz de keciboynuzu kullanmak istiyoruz ama fsh yi yukseltir diye korkuyoruz.Selam arkadaşım bizde daha önce yapılan tahlillerde açıkta hücre çıkmıyordu eşimin eniştesi eczacı bize proexeed plus ve evicap getirdi onları kullandı 4 ay sonra dr gitti 1 2 tane ölüsperm bulundu sonra dr promotil klomen ve evicap yazdı eşim bunları kullandı havuç suyu içirdim fındık keçi boynuzu kürü uyguladım bikaç ay sonra tüp bebek merkezinde tahlil yaptırdı nadir alanda cansız çok nadir alanda canlı sperm bulundu dr eğer kaliteli ise birkaç defa sperm verecek sonra donduracaz dedi perşembe histeroskopi oldum eşimde sperm verdi bana sonda takıldı yarın çıkarılacak o zaman alacaz sonucu dr yorumlayacak bakalım yarın ne diycek tese mi değil mi yarın belli olacak yani canım biz çok ünlü bir dr a gitmedik keşke gidebilsek ama maddi durum buna el vermiyor bu arada senin yaş kaç canım
Canim Allah yardimciniz olsun insallah guzel haberler alirsinizBu arada arkadaslar duanizj bekliyorum. Esimle Blent Alicinin randevusuna geldik. Dua edin her sey iyi gecsin. Daha almadilar bizi.
Biz keciboynuzunu denedik fshi biraz yukseltti sonra geri biraktik içmeye de korktuk acikcasi.Canim biz de ayni durumdayiz. Siz keciboybuzu icdinjz ya sizde horminlar ne durumdaydi? Etki ettimi hormonlara? Biz de keciboynuzu kullanmak istiyoruz ama fsh yi yukseltir diye korkuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?