- 21 Şubat 2016
- 214
- 52
- 18
hrs omer altunla yapıyor ozel ıstersen ama unıversıtede yapıyor tuparkadaşlar kaan aydosta tedavi olan varmı kaan bey tese yi ve tüp bebek kısmını nerde yaptıryo aceba bilgisi olanlar paylaşabilirmi.
Canim en az bes alti ay sürüyor rapor islemi her hastahanenin işleyişi farkli olabiliyor bayandan adetli muane adetsiz muane rahim filmi kan tahlili erkekten üc kez sperm tahlilii kan tahlili aklima gelenler simdilik bu kadarArkadaslar yakın bir zamanda tup bebek düşünüyoruz eşim azospermi. Bildiğim kadarıyla rapor alınabiliyor fakat süreç ve işleyişi hakkında bir bilgim yok ne gerekli ne kadar sürede cikar bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir misiniz?
Teşekür ederim yasbel o zaman tup bebek tedavisini beklemeden şimdiden rapora basvurmak gerekiyor.Canim en az bes alti ay sürüyor rapor islemi her hastahanenin işleyişi farkli olabiliyor bayandan adetli muane adetsiz muane rahim filmi kan tahlili erkekten üc kez sperm tahlilii kan tahlili aklima gelenler simdilik bu kadar
hrs omer altunla yapıyor ozel ıstersen ama unıversıtede yapıyor tup[/QUOT
peki teseyide üniversitedemi yapıyor siz hrs dediğiniz yerden memnun kaldınızmı fiyat ne kadar tuttu
canım msj karıştı galiba senin mesajının devamına geçtihrs omer altunla yapıyor ozel ıstersen ama unıversıtede yapıyor tup
Merhaba cnm .benim esimde azospermi.biz ilk raporu cikartigimizda hic zor olamamisti.zaten azospermi teshisi konuldugu icin mecburi tup bebek yapilcagi icin sadece esimden bir kez rapor cikarttigimiz yerde sperm testi aldilar.benden rahim filmi bile istemediler.sadece rutin kan testleri hormonlara falan baktilar.doktorunuz heyete soktu ve 1 hafta icinde aldik raporu.Arkadaslar yakın bir zamanda tup bebek düşünüyoruz eşim azospermi. Bildiğim kadarıyla rapor alınabiliyor fakat süreç ve işleyişi hakkında bir bilgim yok ne gerekli ne kadar sürede cikar bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir misiniz?
Insallah kolay verirler.sen testlerini sakin saglik ocaginda yaptirma.raporu alacagin hastanenin kadon dogum polikniginde yaptir yoksa kabul etmiyolar ilk raporda.Karakiz 5561 cok teşekkür ederim. inşallah bizi de ugrastirmaz ben en son smear testi ve kan tahlillerimi 8 ay once yaptırmıştım esimin bu durumu cikinca onun tedavisine yoneldik kendi tahlilleri mi bıraktım şimdi baştan yaptıracamumarım çok ugrastirmaz
Karakiz5561 bu rapor özelde de geçerli mi? Yurtdışından temelli turkiye ye geldim o yüzden bilmiyorum xs boyle bişey varsa bende eşime soyliyeyimInsallah kolay verirler.sen testlerini sakin saglik ocaginda yaptirma.raporu alacagin hastanenin kadon dogum polikniginde yaptir yoksa kabul etmiyolar ilk raporda.
Rabbim kolaylik versin islerinizde
Cumartesi biz de merkezle gorustuk. Esimde de tek tek ciktigindan 3 kez spermhavuzu yapilacagini eger cikis devam ediyorsa, kaliteliyse ve belli sayiya ulasa bilirsek havuz yontemi kafi gelir. yok eger bu sartlar olmazsa tese yapilacagini soylediler. Esimle konustuk adetim baslamadan 2 testini versin kararina geldik. 23 ve ya 29 u test vericek havuz icin. Dualarinizi eksik etmeyin nolur. Insha Allah bol bol kaliteli spermler cikar ya Rabbi.kızlar aranızda havuzlama yapılarak spermi toplayarak yanı bırıktırerek tup bebek yapan oldumu? menagon ıgne verdı hoca esıme esım azosperm sonra tup bebek dedı normal cıkısla sperm alıp havuzlama yapıcak tese yapmayacak kac kere sperm alıyor ayda bır kere dıye okudum 3ay havuzlama yapıp bırıktırıp sonra spermı dondurup tup bebek yapıyormus kaan hoca aranızda bu sekılde tedavı olan varmı? sonuc alan varmı? merak edıyorum paylasırsanız sevınırım
Tamam canım .Öyle yapayım bendeInsallah kolay verirler.sen testlerini sakin saglik ocaginda yaptirma.raporu alacagin hastanenin kadon dogum polikniginde yaptir yoksa kabul etmiyolar ilk raporda.
Rabbim kolaylik versin islerinizde
Evet canim ama yaptircagin yerin raporla anlasmasi olup olmadigini öğren canim çünkü her yerde gecmeyebiliyorTeşekür ederim yasbel o zaman tup bebek tedavisini beklemeden şimdiden rapora basvurmak gerekiyor.
canım havuz için verdiğiniz spermler hangi hastanede donduyorsunuz kızlar birde tüp bebeği devlet kac defa ödüyor birde özel merkezde olunca nasıl oluyor acebaCumartesi biz de merkezle gorustuk. Esimde de tek tek ciktigindan 3 kez spermhavuzu yapilacagini eger cikis devam ediyorsa, kaliteliyse ve belli sayiya ulasa bilirsek havuz yontemi kafi gelir. yok eger bu sartlar olmazsa tese yapilacagini soylediler. Esimle konustuk adetim baslamadan 2 testini versin kararina geldik. 23 ve ya 29 u test vericek havuz icin. Dualarinizi eksik etmeyin nolur. Insha Allah bol bol kaliteli spermler cikar ya Rabbi.
Anladım canım .daha merkezde de kararsiziz bir an önce karar verip başlamak lazimEvet canim ama yaptircagin yerin raporla anlasmasi olup olmadigini öğren canim çünkü her yerde gecmeyebiliyor
Aynen canim bizde cok kararsiz kaldikAnladım canım .daha merkezde de kararsiziz bir an önce karar verip başlamak lazim
3kez derken ayda bırkezmı sperm verıyor esın yanı toplam 3aydamı havuzlama yapılıyor hangı merkeze verıyorsun hrsde tup ıstıyoruz bız ulasmak ıstedıklerı sayı kac pekı? benım esımde teseden cok korkuyor oyuzden havuzlama olursa ıyı olur bızım ıcınde umarım senınde havuzlamada kalıtelı spermler olur ve teseye gerek kalmaz hakkında hayırlısı olsunCumartesi biz de merkezle gorustuk. Esimde de tek tek ciktigindan 3 kez spermhavuzu yapilacagini eger cikis devam ediyorsa, kaliteliyse ve belli sayiya ulasa bilirsek havuz yontemi kafi gelir. yok eger bu sartlar olmazsa tese yapilacagini soylediler. Esimle konustuk adetim baslamadan 2 testini versin kararina geldik. 23 ve ya 29 u test vericek havuz icin. Dualarinizi eksik etmeyin nolur. Insha Allah bol bol kaliteli spermler cikar ya Rabbi.
Kizlar merhabalar,
Siteye yeni üye oldum. Benim eşimde azospermi maalesef. Temmuz ayında öğrendik. Sizlerin mesajlarini okuduktan sonra dr emre bakircioglundan randevu aldık. Maalesef kendinden fazla elektrik alamadım. Sebebi belli olmayan infertilite olduğu için ilac tedavisi olmuyor. Fakat nasil bir yol izlememiz gerektiği vs konusunda biraz kendisini düşük buldum. Aralik gibi kaan aydosa gideceğiz daha sonrada fulya tup bebek merkezinde tansel beye en son karar verip mayis gibi ameliyat düşünuyoruz. Herkesin hakkinda hayırlısı olur inş. Tansel bey ve kaan bey hakkinda fikirleriniz nedir? Aranizda sebebi belli olmayan azospermi varmı?[/QUOTE
benim eşiminde azosperm sebebi belli değil bir başarısız operasyon geçirdikten sonra Tansel beyle tanıştık yaklaşımı ılımlı geldi 7 aydır iğne tedavisi görüyoruz kısmetse önümüzdeki ay bir kez daha eşim operasyon olacak. Allah inşallah herkesin derdine deva verir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?