Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar yakın bir zamanda tup bebek düşünüyoruz eşim azospermi. Bildiğim kadarıyla rapor alınabiliyor fakat süreç ve işleyişi hakkında bir bilgim yok ne gerekli ne kadar sürede cikar bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir misiniz?

Canim en az bes alti ay sürüyor rapor islemi her hastahanenin işleyişi farkli olabiliyor bayandan adetli muane adetsiz muane rahim filmi kan tahlili erkekten üc kez sperm tahlilii kan tahlili aklima gelenler simdilik bu kadar

Canim en az bes alti ay sürüyor rapor islemi her hastahanenin işleyişi farkli olabiliyor bayandan adetli muane adetsiz muane rahim filmi kan tahlili erkekten üc kez sperm tahlilii kan tahlili aklima gelenler simdilik bu kadar
Teşekür ederim yasbel o zaman tup bebek tedavisini beklemeden şimdiden rapora basvurmak gerekiyor.

Merhaba cnm .benim esimde azospermi.biz ilk raporu cikartigimizda hic zor olamamisti.zaten azospermi teshisi konuldugu icin mecburi tup bebek yapilcagi icin sadece esimden bir kez rapor cikarttigimiz yerde sperm testi aldilar.benden rahim filmi bile istemediler.sadece rutin kan testleri hormonlara falan baktilar.doktorunuz heyete soktu ve 1 hafta icinde aldik raporu.
2. Kez raporu cikartmak daha da kolay oldu.ilk raporun fotokopisini ve esimden son doneme ait sperm testi aldilar benden yine hormon testleri ve ben bu arada rahim filmi cekilmistim onun raporunuda ekledik butun hepsini bi dosya yapip veriyosun.tabi bunlarin yaninda evlilik cuzdani resim ikamet vs.... Onlarida dosyaya koyduk 1 hafta bile surmeden gidip aldik raporu .
Yanliz bu her hastanede degisiyor.raporu nerden cikartcaksaniz gidip o hastanenin infertilite bolumunden istenilen belgelerin bilgisini alin on hazirlik yapin .insallah yardimci olabilmisimdir

Karakiz 5561 cok teşekkür ederim. inşallah bizi de ugrastirmaz ben en son smear testi ve kan tahlillerimi 8 ay once yaptırmıştım esimin bu durumu cikinca onun tedavisine yoneldik kendi tahlilleri mi bıraktım şimdi baştan yaptıracam umarım çok ugrastirmaz

Insallah kolay verirler.sen testlerini sakin saglik ocaginda yaptirma.raporu alacagin hastanenin kadon dogum polikniginde yaptir yoksa kabul etmiyolar ilk raporda.
Rabbim kolaylik versin islerinizde

Insallah kolay verirler.sen testlerini sakin saglik ocaginda yaptirma.raporu alacagin hastanenin kadon dogum polikniginde yaptir yoksa kabul etmiyolar ilk raporda.
Rabbim kolaylik versin islerinizde
Karakiz5561 bu rapor özelde de geçerli mi? Yurtdışından temelli turkiye ye geldim o yüzden bilmiyorum xs boyle bişey varsa bende eşime soyliyeyim

Cumartesi biz de merkezle gorustuk. Esimde de tek tek ciktigindan 3 kez spermhavuzu yapilacagini eger cikis devam ediyorsa, kaliteliyse ve belli sayiya ulasa bilirsek havuz yontemi kafi gelir. yok eger bu sartlar olmazsa tese yapilacagini soylediler. Esimle konustuk adetim baslamadan 2 testini versin kararina geldik. 23 ve ya 29 u test vericek havuz icin. Dualarinizi eksik etmeyin nolur. Insha Allah bol bol kaliteli spermler cikar ya Rabbi.

can
canım havuz için verdiğiniz spermler hangi hastanede donduyorsunuz kızlar birde tüp bebeği devlet kac defa ödüyor birde özel merkezde olunca nasıl oluyor aceba

Mrb arkadaşlar çalısıyorum cevap veremedim evet kaan bey teseye giriyor tabiki özel hastanede ama biz cebeci devlet hastanesinde denedik maddi açıdan sakaryadan Ankara'ya git gel derken biriktirdimiz bitince kaan beyden rica ettk o sekilde bu arada bir arkadaşım havuz sistemiyle tüp bebek deneyen varmı diye sormuş eşimin tek tük sperm çıkısı oluyordu dondurduk onlarla denemek için ama çözüldünde kalıtesi gitmiş biraz zaten az sayıdaydı o yüzden tesede oldu bulundu ama olmadı kaan bey çok iyi doktor ama dedim gibi hastaneden açıklama alamadık 6embiriyo var denildi bir tanesi transfer oldu diğerleri dondurulacaktı dondurulmadı kalıteli değilmiş böyle işte 2yıldır şuan memorialda murad başar var oraya gidicez hem tüp bebek konusunda baya iyiler bunsefer tüp bebekte iyi yer düşünüyoruz murad beyin hastası varmı acaba

3kez derken ayda bırkezmı sperm verıyor esın yanı toplam 3aydamı havuzlama yapılıyor hangı merkeze verıyorsun hrsde tup ıstıyoruz bız ulasmak ıstedıklerı sayı kac pekı? benım esımde teseden cok korkuyor oyuzden havuzlama olursa ıyı olur bızım ıcınde umarım senınde havuzlamada kalıtelı spermler olur ve teseye gerek kalmaz hakkında hayırlısı olsun

canım ben ızmırde 2basarısız tup denedım sımdı kaan hoca tedavı edıyor esımı hrs ve omer altunu ıstıyorum 3.tup ıcın herkes cok memnun umarım bızde memnun kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…