canım doktor deneyimlerinden faydalanmak isterim. bizde 2 kez emre beye mtese olduk sonuç sıfır. kaan aydos ve c peru ile iğne tedavileri sonuç sıfır. şimdi bize varikosel teşhisi kondu müfit günele gitmeyi düşünüyorduk ama çok kararsızız son şansımızı iyi değerlendirmek istiyoruz. gerçekten iyi ilgilenen biri mi yoksa alelacale mi yapıyor. aklımın bir kenarındada murat başar var. karasızlıktan öyle boş boş bekliyoruz.Merhaba arkadaşlar buranın eskilerindenim hesabımı pasiflestirmistim tekrar üye oldum esim azosperm hastası 4 yıldır , burda cok yorumum vardır hatta kullanıcı adım nevraergin neyse uzatmadan yazayım yazdıklarımı herkes okusun okuyan varsa çevresine anlatsın ilk önce şunu belirmek isterim bu hastalığın herhangi bir tedavisi yok zaten olsa biz sonuç alırdık yıllardır iğne ilaç kür hepsini denedik burda tedavisi yok dediğimde birçok arkadaş hakarete varacak kadar ileri gitti neyse onlarda gerçeği biliyordu ama kimsenin duymak hoşuna gitmedi ilk tesemiz de sperm bulundu 12 tane 5 tane dollendi iyi kalitede embriyo transfer edildi oda tutmadı devlette denedik ilkini drlar herşey normal dedi tıbben sorun yok allahin isi dediler.sonra bu site sayesinde olsun çevreden duyduğumuz olsun gitmedigimiz dr kalmadi hepside ayni sadece yöntemleri farklı 2.denememizi özel de yapalım dedik ilk önce sırasıyla kaan aydos, emre bakurcioglu Tansel kaplancan ve son olarak müfit günel 10 ay boyunca iğne ilaç kür hepsini denedik yaklaşık 1 tüp bebek tedavisi parasıda ilaçlara ödedik hepsinin yaptığı şey aynı aslında fsh yüksekse düşürelim düşükse çıkaralım böylece tedavi edelim kimse garanti veremez ama kaan aydos çok iyimser yaklaşır kendiliğinden olur bile der sonra aylarca iğne tedavi ilaç sonuc evlatlık veya sperm bankası der.emre Bakircioglu gerçekçidir herhangi bir tedavisi yok der birşey kullanma tese der.mufit ile Tansel hocada aynı yöntemi uygular yani tedaviyi aradaki fark tansel bey adam gibi adamdır whatsapp tan bile reçete yazar gel muayene edeyim paranı alayim demeyen tek dr türkiyede. Neyse bizde sperm üretimi vardı ama az sayıda idi. Sırasıyla chorimon5000, pregnyl 5000 promotil fort ve ovitrelle bunların yanında klomen ve merional aylarca bu ilaçları kullandık sonuç hep aynı sıfır buarada kullanmadığımız ot çöp kür de kalmadi sonuç yine aynı esim 20 yıl içtiği sigarayida bıraktı ama sonuç yine aynı ... burda klomen kullanıp veya vitamin kullanıp veya hiçbir tedavi vs olmayıp ilk tesede hamile kalıp 3 ay iğne vurulup sonra sperm çıkışi başlamış veya sertolly dediğimiz azospermi olupta hamile kalanda duyup okursunuz.bunlar hep istisnadır bunlara bakışta aaa bizde böyle oluruz düşüncesine kapılmayın neyse 2.tüp bebek denememizi özel klinikte yaptirdik yine sperm bulundu busefer 20 tane yarısi kaliteli hemde 5. gun embriyo transfer edildi ama tutunma olmadi sonuç yine aynı tıbben sorun yok allahin işi sunu anladık ozelde devlette ayni para verince birseyi degistiremiyorsunuz artık yorulduk kısacası bunları niye yazdım sizin moralinizi bozmak için değil sadece fazla yikilmamaniz için kısacası allah büyük ol desin olur gerisi hikaye buarada son olarak şunu belirteyim azospermi n de çeşitleri var örneğin kanallar tıkalı olabilir varikosel kaynaklı olabilir bu sebepten azospermi olanların tedavisi var ama diğer turlu olanların malesef. biz artik artık yorulduk artik kendi hayatimizi yasayacaz ha uzulmedikmi üzüldük ama kaderde yokmus umarım sizler mutlu olursunuz k bakmayin uzun tuttum mutlu olmanız dileğiyle
Canım biz İstanbul da tedavi olduk ama bi tanıdığım var başkentte tese olan sperm bulmuşlar doldurmuşlar hatta ilk iki denemede tutmamış ama 3. Tutmuş şimdi eşi hamile... Randevu almak biraz sıkıntı sanırım sadece. Onun dışında özellere göre fiyatı çok iyi demişti o arkadaş bi de çok memnunlardıArkadaslar aranızda esı adana da tese amalıyatı ve tup bebek deneyen var mı? Varsa lutfen bana yol gosterın baskent universitesi nasıl ıyı mı orası tese de
Yazinizi okudum katilmiyorum yazdiklarinizi iki sene once okusam emin olun hayata kuserdim heralde hic alakasi yok benim esim ozospermi ve normalde hic cikis yoktu baska bir teste iki yikamadan sonra sperm bulundu tese ameliyti oldu 4 kez hamilekaldim 13 spermden 1 saglikli 5 aylik dunyalar guzeli bir kizim var yasadiginiz caninizi yakmis belli ama insanlarin canini siz yakmaya calismayin 9. Yilim evliligimde ve oyle bir hediyeki melegim bize 3 hafta erken dogdu dogum gunumde dunyaya geldi simdi benim adimi tasiyo prensesim insanlarin umitleriyle oynamayin altindan kalkamazsiniz bence sizde vac gecmeyin derim siz vac gecmissenizde siz yikildiniz diye insalarin hayallerine tekme vurmaya calismayin azospermi de anne oldum cok dr da bosa ugrasma zor demisti ama vaz gecmedim kizimiz evimizin herseyi can yakmaya calismayinMerhaba arkadaşlar buranın eskilerindenim hesabımı pasiflestirmistim tekrar üye oldum esim azosperm hastası 4 yıldır , burda cok yorumum vardır hatta kullanıcı adım nevraergin neyse uzatmadan yazayım yazdıklarımı herkes okusun okuyan varsa çevresine anlatsın ilk önce şunu belirmek isterim bu hastalığın herhangi bir tedavisi yok zaten olsa biz sonuç alırdık yıllardır iğne ilaç kür hepsini denedik burda tedavisi yok dediğimde birçok arkadaş hakarete varacak kadar ileri gitti neyse onlarda gerçeği biliyordu ama kimsenin duymak hoşuna gitmedi ilk tesemiz de sperm bulundu 12 tane 5 tane dollendi iyi kalitede embriyo transfer edildi oda tutmadı devlette denedik ilkini drlar herşey normal dedi tıbben sorun yok allahin isi dediler.sonra bu site sayesinde olsun çevreden duyduğumuz olsun gitmedigimiz dr kalmadi hepside ayni sadece yöntemleri farklı 2.denememizi özel de yapalım dedik ilk önce sırasıyla kaan aydos, emre bakurcioglu Tansel kaplancan ve son olarak müfit günel 10 ay boyunca iğne ilaç kür hepsini denedik yaklaşık 1 tüp bebek tedavisi parasıda ilaçlara ödedik hepsinin yaptığı şey aynı aslında fsh yüksekse düşürelim düşükse çıkaralım böylece tedavi edelim kimse garanti veremez ama kaan aydos çok iyimser yaklaşır kendiliğinden olur bile der sonra aylarca iğne tedavi ilaç sonuc evlatlık veya sperm bankası der.emre Bakircioglu gerçekçidir herhangi bir tedavisi yok der birşey kullanma tese der.mufit ile Tansel hocada aynı yöntemi uygular yani tedaviyi aradaki fark tansel bey adam gibi adamdır whatsapp tan bile reçete yazar gel muayene edeyim paranı alayim demeyen tek dr türkiyede. Neyse bizde sperm üretimi vardı ama az sayıda idi. Sırasıyla chorimon5000, pregnyl 5000 promotil fort ve ovitrelle bunların yanında klomen ve merional aylarca bu ilaçları kullandık sonuç hep aynı sıfır buarada kullanmadığımız ot çöp kür de kalmadi sonuç yine aynı esim 20 yıl içtiği sigarayida bıraktı ama sonuç yine aynı ... burda klomen kullanıp veya vitamin kullanıp veya hiçbir tedavi vs olmayıp ilk tesede hamile kalıp 3 ay iğne vurulup sonra sperm çıkışi başlamış veya sertolly dediğimiz azospermi olupta hamile kalanda duyup okursunuz.bunlar hep istisnadır bunlara bakışta aaa bizde böyle oluruz düşüncesine kapılmayın neyse 2.tüp bebek denememizi özel klinikte yaptirdik yine sperm bulundu busefer 20 tane yarısi kaliteli hemde 5. gun embriyo transfer edildi ama tutunma olmadi sonuç yine aynı tıbben sorun yok allahin işi sunu anladık ozelde devlette ayni para verince birseyi degistiremiyorsunuz artık yorulduk kısacası bunları niye yazdım sizin moralinizi bozmak için değil sadece fazla yikilmamaniz için kısacası allah büyük ol desin olur gerisi hikaye buarada son olarak şunu belirteyim azospermi n de çeşitleri var örneğin kanallar tıkalı olabilir varikosel kaynaklı olabilir bu sebepten azospermi olanların tedavisi var ama diğer turlu olanların malesef. biz artik artık yorulduk artik kendi hayatimizi yasayacaz ha uzulmedikmi üzüldük ama kaderde yokmus umarım sizler mutlu olursunuz k bakmayin uzun tuttum mutlu olmanız dileğiyle
Bizde de ileri hareketli son testfe yoktu.biz gecen hafta yine sperm verdik havuz icin 4 adet cikti ancak ileri hareketli olmadigi icin yine dndurulmadi dr e vitamini verdi onu kullanip tekrar test yapicaz
sizde mi havuz yontemi yapiyosunuzBizde de ileri hareketli son testfe yoktu.
evet oyle olucaksizde mi havuz yontemi yapiyosunuz
Canım adanada kı baskent degılmı. Cvpın ıcın cok tsk ederımCanım biz İstanbul da tedavi olduk ama bi tanıdığım var başkentte tese olan sperm bulmuşlar doldurmuşlar hatta ilk iki denemede tutmamış ama 3. Tutmuş şimdi eşi hamile... Randevu almak biraz sıkıntı sanırım sadece. Onun dışında özellere göre fiyatı çok iyi demişti o arkadaş bi de çok memnunlardı
Evet canım Adana'daki başkent te oldular. Allah şifa versin inşallah size deCanım adanada kı baskent degılmı. Cvpın ıcın cok tsk ederım
çok doğru derin bizi ancak biz anlarız hiç kimse anlamıyor zaten.bu olaydan sonra çok değiştim.önceden yapmak istedıklerımın hepsi şimdi bana boş gelıyr neyapacağım bılmıyorum alah hepimizn yardımcısı olsun her zaman hepimiz için dua edıyorum.inşallah bizim de evlerımız bir gün çocuk seslerı
canım doktor deneyimlerinden faydalanmak isterim. bizde 2 kez emre beye mtese olduk sonuç sıfır. kaan aydos ve c peru ile iğne tedavileri sonuç sıfır. şimdi bize varikosel teşhisi kondu müfit günele gitmeyi düşünüyorduk ama çok kararsızız son şansımızı iyi değerlendirmek istiyoruz. gerçekten iyi ilgilenen biri mi yoksa alelacale mi yapıyor. aklımın bir kenarındada murat başar var. karasızlıktan öyle boş boş bekliyoruz.
hepinize hayırlı akşamlar bebeksiz geçen son akşamlarımız olsun yavrularımız olsunda ne tv izletsin ne muhabbet ettirsin inşallahhhhhhh.......
Ben baskentte olalım dıyorum esım acelecı olma dıyor. Ben cok sıkıldım artık ne olacagı bellı degıl cok uzuluyorum cok zayıfladım. Tese den de cook korkuyorum. Bazen dıyorum annemlere benı uyutun zaman gecsın yoksa yakında cıldırıcamEvet canım Adana'daki başkent te oldular. Allah şifa versin inşallah size de
Canım eşin aslında haklı iyi araştırıp kendini hazır hissetmeli çünkü tese ameliyatı olacak olan o... Ayrıca ameliyattan korkma eşini de korkutma benim eşim de oldu allahın izniyle 1 haftada hiçbir şeyi kalmadı iyileşti pansumanı iyi yapılır ağır iş yapmaktan uzak durursa hiçbir sıkıntı olmaz... Acele edip eşini bunaltma bence...Ben baskentte olalım dıyorum esım acelecı olma dıyor. Ben cok sıkıldım artık ne olacagı bellı degıl cok uzuluyorum cok zayıfladım. Tese den de cook korkuyorum. Bazen dıyorum annemlere benı uyutun zaman gecsın yoksa yakında cıldırıcam
Canım eşin aslında haklı iyi araştırıp kendini hazır hissetmeli çünkü tese ameliyatı olacak olan o... Ayrıca ameliyattan korkma eşini de korkutma benim eşim de oldu allahın izniyle 1 haftada hiçbir şeyi kalmadı iyileşti pansumanı iyi yapılır ağır iş yapmaktan uzak durursa hiçbir sıkıntı olmaz... Acele edip eşini bunaltma bence...
Kaç yıllık evlisiniz.. Daha önce bi doktora muayene oldu mu eşin.. Azo sebebi belli mi
Canım bız bır yıllık evlıyız 1. Ayda ogrendık. Adana da 4 doktora gıttık varıkosel vardı cok agrı yapıyordu ztn varıkosel agrı yapınca azo oldugunu ogrendık. Genetık temız hormonlar 11. 07 varokoael amalıyatı olduk bırsey degısmedı. Kaynım var benım 7 yıllık evlı cocugu yok onunda sperm testı bazen 0 bazende tek tuk cıkıyormus ama 3 yıldır gıtmıyormus doktora. Kaynımda sperm varsa esımde de varmıdır sızceCanım eşin aslında haklı iyi araştırıp kendini hazır hissetmeli çünkü tese ameliyatı olacak olan o... Ayrıca ameliyattan korkma eşini de korkutma benim eşim de oldu allahın izniyle 1 haftada hiçbir şeyi kalmadı iyileşti pansumanı iyi yapılır ağır iş yapmaktan uzak durursa hiçbir sıkıntı olmaz... Acele edip eşini bunaltma bence...
Kaç yıllık evlisiniz.. Daha önce bi doktora muayene oldu mu eşin.. Azo sebebi belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?