Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ARKADAŞLAR MERHABA EŞİM SPERM TESTİ OLDUKTAN SONRA DOKTOR BU İLAÇLARI YAZMIŞ ALDIK FAKAT NASIL KULLANILDIĞI KONUSUNDA NE ECZANE NEDE DOKTOR HERHANGI BIR ŞEY SÖYLEMEDI DOKTORADA ULAŞAMIYORUM ARANIZDA EŞİ BU İLAÇLARI KULLANAN VARMI EŞİME NASIL KULLANDIRTMALIYIM ?

canım doktor deneyimlerinden faydalanmak isterim. bizde 2 kez emre beye mtese olduk sonuç sıfır. kaan aydos ve c peru ile iğne tedavileri sonuç sıfır. şimdi bize varikosel teşhisi kondu müfit günele gitmeyi düşünüyorduk ama çok kararsızız son şansımızı iyi değerlendirmek istiyoruz. gerçekten iyi ilgilenen biri mi yoksa alelacale mi yapıyor. aklımın bir kenarındada murat başar var. karasızlıktan öyle boş boş bekliyoruz.

Arkadaslar aranızda esı adana da tese amalıyatı ve tup bebek deneyen var mı? Varsa lutfen bana yol gosterın baskent universitesi nasıl ıyı mı orası tese de
Canım biz İstanbul da tedavi olduk ama bi tanıdığım var başkentte tese olan sperm bulmuşlar doldurmuşlar hatta ilk iki denemede tutmamış ama 3. Tutmuş şimdi eşi hamile... Randevu almak biraz sıkıntı sanırım sadece. Onun dışında özellere göre fiyatı çok iyi demişti o arkadaş bi de çok memnunlardı

Yazinizi okudum katilmiyorum yazdiklarinizi iki sene once okusam emin olun hayata kuserdim heralde hic alakasi yok benim esim ozospermi ve normalde hic cikis yoktu baska bir teste iki yikamadan sonra sperm bulundu tese ameliyti oldu 4 kez hamilekaldim 13 spermden 1 saglikli 5 aylik dunyalar guzeli bir kizim var yasadiginiz caninizi yakmis belli ama insanlarin canini siz yakmaya calismayin 9. Yilim evliligimde ve oyle bir hediyeki melegim bize 3 hafta erken dogdu dogum gunumde dunyaya geldi simdi benim adimi tasiyo prensesim insanlarin umitleriyle oynamayin altindan kalkamazsiniz bence sizde vac gecmeyin derim siz vac gecmissenizde siz yikildiniz diye insalarin hayallerine tekme vurmaya calismayin azospermi de anne oldum cok dr da bosa ugrasma zor demisti ama vaz gecmedim kizimiz evimizin herseyi can yakmaya calismayin

biz gecen hafta yine sperm verdik havuz icin 4 adet cikti ancak ileri hareketli olmadigi icin yine dndurulmadi dr e vitamini verdi onu kullanip tekrar test yapicaz

Canım adanada kı baskent degılmı. Cvpın ıcın cok tsk ederım

Slm CNm biz de öğreneli 1 ay oldu ve kendimizi topladık bahçeci gruba bağlı Fulya'da tansel bey var çok araştırdık ve eşim bahçeci gruba Msj attı direk tansel beye yönlendirdiler ve Dr.eşimi aradı görüşm yaptık 8 Kasım'a randevu aldık bakalım hayırlısı inşallah fakat sizde bir görüşün işinde uzman bir hekim Allah yardımcımız olsun

Aminnnn canım Rabbim isteyen herkeze nasip etsin çok zor Allah'ım hepimize güç kuvvet ve sabır versin

Evet canım Adana'daki başkent te oldular. Allah şifa versin inşallah size de
Ben baskentte olalım dıyorum esım acelecı olma dıyor. Ben cok sıkıldım artık ne olacagı bellı degıl cok uzuluyorum cok zayıfladım. Tese den de cook korkuyorum. Bazen dıyorum annemlere benı uyutun zaman gecsın yoksa yakında cıldırıcam

Canım eşin aslında haklı iyi araştırıp kendini hazır hissetmeli çünkü tese ameliyatı olacak olan o... Ayrıca ameliyattan korkma eşini de korkutma benim eşim de oldu allahın izniyle 1 haftada hiçbir şeyi kalmadı iyileşti pansumanı iyi yapılır ağır iş yapmaktan uzak durursa hiçbir sıkıntı olmaz... Acele edip eşini bunaltma bence...
Kaç yıllık evlisiniz.. Daha önce bi doktora muayene oldu mu eşin.. Azo sebebi belli mi

Canım bız bır yıllık evlıyız 1. Ayda ogrendık. Adana da 4 doktora gıttık varıkosel vardı cok agrı yapıyordu ztn varıkosel agrı yapınca azo oldugunu ogrendık. Genetık temız hormonlar 11. 07 varokoael amalıyatı olduk bırsey degısmedı. Kaynım var benım 7 yıllık evlı cocugu yok onunda sperm testı bazen 0 bazende tek tuk cıkıyormus ama 3 yıldır gıtmıyormus doktora. Kaynımda sperm varsa esımde de varmıdır sızce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…