- 8 Ekim 2016
- 1.606
- 1.572
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımmmŞuan maddi imkanlar el vermiyor maalesef yaza inşaallah başlıycaz tedaviye
Canımcım şeyi merak ettim kanal yokluğu durumunda bitkisel tedavi işe yarar mı ki çünkü sperm oluşşa bile dışarı çıkma durumu yok..eger bildiğin birsey varsa beni de bilgilendir.. Canım doktor da ahmet Hakan haliloğlu ankarada özel muayenesi var.. İnşallah Rabbim yüzümüzü sağlıkla ve hayırlısıyla güldürsün. Canım biz birde kistik fibrozis ben mutasyonu taşıyıcılığı var mı diye genetik testi verdik siz verdiniz miCanim bizde emre bakirciogluna gittik oda bize pesa veya tesa önerdi zaten. İçerde de üretim olduğu için sizin şansınız diğer hastalara gore daha yuksek çünkü spermler içerde bi kesede toplanmis dedi. Ama dedim ya öncesinde seneye yaza kadar bitkiseller ile sansimi denemek istiyorum. Sonrasinda tedavi sürecine geçelim diyorum. Bide senin dediğin doktor hangi sehirde hangi hastanede canim? Ulaşma imkanimiz var mi telefon numarası falan? Ayy hadi inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin kimsenin kucagi boş kalmasin :)
Canım 0312 220 4020 bu nodan ulaşabilirsin.. Yaa anlamadığuCanim bizde emre bakirciogluna gittik oda bize pesa veya tesa önerdi zaten. İçerde de üretim olduğu için sizin şansınız diğer hastalara gore daha yuksek çünkü spermler içerde bi kesede toplanmis dedi. Ama dedim ya öncesinde seneye yaza kadar bitkiseller ile sansimi denemek istiyorum. Sonrasinda tedavi sürecine geçelim diyorum. Bide senin dediğin doktor hangi sehirde hangi hastanede canim? Ulaşma imkanimiz var mi telefon numarası falan? Ayy hadi inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin kimsenin kucagi boş kalmasin :)
Hayır anlamadığım kaan hoca neden tese dedi hiç pesa ve tesadan bahsetmediCanim bizde emre bakirciogluna gittik oda bize pesa veya tesa önerdi zaten. İçerde de üretim olduğu için sizin şansınız diğer hastalara gore daha yuksek çünkü spermler içerde bi kesede toplanmis dedi. Ama dedim ya öncesinde seneye yaza kadar bitkiseller ile sansimi denemek istiyorum. Sonrasinda tedavi sürecine geçelim diyorum. Bide senin dediğin doktor hangi sehirde hangi hastanede canim? Ulaşma imkanimiz var mi telefon numarası falan? Ayy hadi inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin kimsenin kucagi boş kalmasin :)
Hamile misin canımAllah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah, bizim karanlık kapılarımız da aydınlığa aralandı biraz çok şükür, darısı burada hikayelerini okuduğum dertlerini yürekten anladığım tüm evlat hasreti çekenlere. "Ol de olsun rabbim" amin.
Hamile misin
4 sene once azospermi ile tanistik, genetik sorun (silinme) sebebi ile umutsuz bir halde alelacele tese yapildi sonuc husran. Bosuna ugrasmayin dediler yikildik ne verecegin para geciyor ne de baska bir guc duzeltiyor Caresizlikti adi. Derin dipsiz kuyulara dustuk nasil anlatayim en derini. Ben degil ama canimin parcasi yasadi bu hasreti onunla hepimiz tum aile yasadik belli etmeden icimize atarak.Caresi duaymis sabreden kazanirmis umut olsun diye yazdim herkese, benim gibi bu sayfalarda sessiz sedasiz okuyarak saatlerce mutlu son arayanlara umut olsun..
Hmm anladım canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinPardon canım pesa değil mesa. Yanlışlıkla pesa yazmışım. Her doktorun tedavisi farklı ondan olabilir. Birde biz kromozom testi yaptırmadık henüz istedi bizden doktor bu testi zaten
Amin cnm insaallah üretim olup olmadıgını nasıl anladı dr biz dr secimini iyi yapamıyoruz benceAynen öyle canım bide içerde üretim var dedi doktor spermler sağ ve sol yumurtalık tarafında olmak üzere iki taraflı ayrı kesecikler içinde toplanmış sağdaki daha büyük içerde üretim olduğu için bitkisel kütler uygulamak istiyorum. Hepimize geçmiş olsun. Rabbim hepimizin göbüşlerini doldursun insallah
Malatya arastırmaya gittik iki tane tüp bebek dr var onlarla görüstük kan tahlili de biri düsük çıktı pragon ve prgyl diye igne verdi bi hafta sonra gittigimizde gerek yok kullanma dedi dr bende bisey anlamadım kafamız cok karısıkCanım eşinin hormonları normal mi ve malatyada hangi doktora gittiniz
Üretim varsa sanslısın o zaman arkadasımAynen öyle canım bide içerde üretim var dedi doktor spermler sağ ve sol yumurtalık tarafında olmak üzere iki taraflı ayrı kesecikler içinde toplanmış sağdaki daha büyük içerde üretim olduğu için bitkisel kütler uygulamak istiyorum. Hepimize geçmiş olsun. Rabbim hepimizin göbüşlerini doldursun insallah
Nasıl yani kesecik nasıl oluyor cok garipCanım yumurtalıkları dışında iki kesecik daha var eşimin testestoronlarında biri büyük biri küçük olarak, doktor onlardan için dedi
Saol cnm insaallah sperm bulunurYani sperm yol bulup dışarı atılamadığı için içerde birikiyor
Merhaba bu azopermide sebebler var neden oldugu ya bizim gittigimiz dr lar arastırmıyor bilmiyorum bizde sorun sundan kaynaklanıyor denmedi aranızda söylenen varsa cevap bekliyorumHmm anladım canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için