• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bizde emre bakirciogluna gittik oda bize pesa veya tesa önerdi zaten. İçerde de üretim olduğu için sizin şansınız diğer hastalara gore daha yuksek çünkü spermler içerde bi kesede toplanmis dedi. Ama dedim ya öncesinde seneye yaza kadar bitkiseller ile sansimi denemek istiyorum. Sonrasinda tedavi sürecine geçelim diyorum. Bide senin dediğin doktor hangi sehirde hangi hastanede canim? Ulaşma imkanimiz var mi telefon numarası falan? Ayy hadi inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin kimsenin kucagi boş kalmasin :)
Canımcım şeyi merak ettim kanal yokluğu durumunda bitkisel tedavi işe yarar mı ki çünkü sperm oluşşa bile dışarı çıkma durumu yok..eger bildiğin birsey varsa beni de bilgilendir.. Canım doktor da ahmet Hakan haliloğlu ankarada özel muayenesi var.. İnşallah Rabbim yüzümüzü sağlıkla ve hayırlısıyla güldürsün. Canım biz birde kistik fibrozis ben mutasyonu taşıyıcılığı var mı diye genetik testi verdik siz verdiniz mi

Canim bizde emre bakirciogluna gittik oda bize pesa veya tesa önerdi zaten. İçerde de üretim olduğu için sizin şansınız diğer hastalara gore daha yuksek çünkü spermler içerde bi kesede toplanmis dedi. Ama dedim ya öncesinde seneye yaza kadar bitkiseller ile sansimi denemek istiyorum. Sonrasinda tedavi sürecine geçelim diyorum. Bide senin dediğin doktor hangi sehirde hangi hastanede canim? Ulaşma imkanimiz var mi telefon numarası falan? Ayy hadi inşallah Rabbim bizlere de nasip etsin kimsenin kucagi boş kalmasin :)
Canım ‪0312 220 4020‬ bu nodan ulaşabilirsin.. Yaa anlamadığu

Hayır anlamadığım kaan hoca neden tese dedi hiç pesa ve tesadan bahsetmedi

Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah, bizim karanlık kapılarımız da aydınlığa aralandı biraz çok şükür, darısı burada hikayelerini okuduğum dertlerini yürekten anladığım tüm evlat hasreti çekenlere. "Ol de olsun rabbim" amin.
Hamile misin canım

canim önceki yazimda facebook ta bir sayfada hakan özkul adinda bir adam bitkisel tedavisi ile bir hastasini sperm sonucu sıfır iken sonradan yükselmiş sayısı. Onu yazmıştım aslında kullanan oldu mu diye. O benim kafamı karıştırdı bilgisi olan var ise bende alıcam onu eşime.

Pardon canım pesa değil mesa. Yanlışlıkla pesa yazmışım. Her doktorun tedavisi farklı ondan olabilir. Birde biz kromozom testi yaptırmadık henüz istedi bizden doktor bu testi zaten

Hamile misin
4 sene once azospermi ile tanistik, genetik sorun (silinme) sebebi ile umutsuz bir halde alelacele tese yapildi sonuc husran. Bosuna ugrasmayin dediler yikildik ne verecegin para geciyor ne de baska bir guc duzeltiyor Caresizlikti adi. Derin dipsiz kuyulara dustuk nasil anlatayim en derini. Ben degil ama canimin parcasi yasadi bu hasreti onunla hepimiz tum aile yasadik belli etmeden icimize atarak.Caresi duaymis sabreden kazanirmis umut olsun diye yazdim herkese, benim gibi bu sayfalarda sessiz sedasiz okuyarak saatlerce mutlu son arayanlara umut olsun..

Canım yani hamile misin yoksa çıkış mi başladı anlamadım bu arada gozunaydin

selam hanımlar, aranıza yeni katıldım benim eşimde de azospermi tespit edildi. fsh: 12,4, lh:4,75, total testostreon 1,96 çıktı. bize kaan aydos u önerdiler. randevu aldık bize iki haftalık ilaç tedavisine basladı sonrasında sperm testi yaptırın bana gonderın sonucları dedi. sperm cıksa da cıkmasa da tese yapıcaz dedi. bu bizim kafamızı karıstırdı. kaan aydosa tedavı olup da hamile kalan var mı içinizde? aklımızda tansel kaplancan da var, ikisine de gitmiş olanlar ne önerir ? cevap verirseniz sevinirim ..

Aynen öyle canım bide içerde üretim var dedi doktor spermler sağ ve sol yumurtalık tarafında olmak üzere iki taraflı ayrı kesecikler içinde toplanmış sağdaki daha büyük içerde üretim olduğu için bitkisel kütler uygulamak istiyorum. Hepimize geçmiş olsun. Rabbim hepimizin göbüşlerini doldursun insallah
Amin cnm insaallah üretim olup olmadıgını nasıl anladı dr biz dr secimini iyi yapamıyoruz bence

Canım eşinin hormonları normal mi ve malatyada hangi doktora gittiniz
Malatya arastırmaya gittik iki tane tüp bebek dr var onlarla görüstük kan tahlili de biri düsük çıktı pragon ve prgyl diye igne verdi bi hafta sonra gittigimizde gerek yok kullanma dedi dr bende bisey anlamadım kafamız cok karısık

Canım yumurtalıkları dışında iki kesecik daha var eşimin testestoronlarında biri büyük biri küçük olarak, doktor onlardan için dedi

Aynen öyle canım bide içerde üretim var dedi doktor spermler sağ ve sol yumurtalık tarafında olmak üzere iki taraflı ayrı kesecikler içinde toplanmış sağdaki daha büyük içerde üretim olduğu için bitkisel kütler uygulamak istiyorum. Hepimize geçmiş olsun. Rabbim hepimizin göbüşlerini doldursun insallah
Üretim varsa sanslısın o zaman arkadasım

Hmm anladım canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Merhaba bu azopermide sebebler var neden oldugu ya bizim gittigimiz dr lar arastırmıyor bilmiyorum bizde sorun sundan kaynaklanıyor denmedi aranızda söylenen varsa cevap bekliyorum

Back
X