cabim cok sag ol dusunduyun icin 1 aralikta test verdim. ama malesef neqativ. 3.15. o gunu durmadan agladim. ama bur az toparlandim. bir tane dondurulmusum var. bahara onu da denemeyi duaunuyorum. ama ona da umudum. yok. cunki transfer olunanlar ondan daha kaliteliydiler.Arkadaslarrr merhabalarr guzel gunlerimiz olsun insallahCandle_89 transferinn olmamismiydii gunlerdirr bunu dusunuomm giriom bakiom haber var mi senden diye Rabbim yuzunu yuzumuzu guldursun tez vakitte aminnn
Cok uzuldum canimm Rabbim sabrini versin tez vakitte saglikli bebekler versin amin..bizim zaman ayarimiz malesef tedaviye endeksli .aylardir ben de tedawi surecine gore ayarliyodum sukadr kadar kaldu bukadr gecti diye.3.gun embryosuydu degil mi seninki.Rabbimden umut kesilmez blki o zamna kadar spermler yumurtalar daha kaliteli olur.cabim cok sag ol dusunduyun icin 1 aralikta test verdim. ama malesef neqativ. 3.15. o gunu durmadan agladim. ama bur az toparlandim. bir tane dondurulmusum var. bahara onu da denemeyi duaunuyorum. ama ona da umudum. yok. cunki transfer olunanlar ondan daha kaliteliydiler.
Evet 3 gun embiryosu b ve c kaliteli. bir gane de blast dondurukmusum var ama pek umidim. yok onaCok uzuldum canimm Rabbim sabrini versin tez vakitte saglikli bebekler versin amin..bizim zaman ayarimiz malesef tedaviye endeksli .aylardir ben de tedawi surecine gore ayarliyodum sukadr kadar kaldu bukadr gecti diye.3.gun embryosuydu degil mi seninki.Rabbimden umut kesilmez blki o zamna kadar spermler yumurtalar daha kaliteli olur.
Benimde sonradan disgebelik olunca herkes bna moral olsun destek olsun diye konusmalar yapiodu ama yine de kndimi iyi hissedemiyordum.o yuzden ben sana ne soylesem de senin yuregin yandigi icin suan cok karamsar dusuneceksin.ben o gunden beri herseye uzulen aglayan gucsuz biri oldum ama sen oyle olma lutfen arkadasim.dondurulmus embryon blastmiş umidin olsun tabiki de.cok sukur bak sperm bulundu dollendi yumurtalar dondurulmusun bile var.biz cok caba gosterioz heryerden okuyoruz bir umut olsun sansimiz olsun die elimizden ne geliyorsa onu yapiyoruz Rabbim görüyor insallah bize de verecek saglikli bebekler.ben senin icin Rabbime dualarimi yolluyorum...Evet 3 gun embiryosu b ve c kaliteli. bir gane de blast dondurukmusum var ama pek umidim. yok ona
Dostum üzüldüm çok bizimki de hiç dollenmedi çok üzüldüm seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah sabır versin inşallah o dondurulmuş olan tutar hiç belli olmaz ki kim bilir odur beklediğin bebeğin bide burdaki herkese söylemek istiyorum başta kendime İNANMAK LAZIM VE EVRENE OLUMLU ENERJİ GÖNDERMEK LAZIM çünkü bana bizimle aynı şeyi yaşayan bi arkadaşım bunu söyledi o kadar çok inandım ki olacağına hersey olumsuzken oldu dedi bizde inanalim ve olsunEvet 3 gun embiryosu b ve c kaliteli. bir gane de blast dondurukmusum var ama pek umidim. yok ona
Vay kardesimm üzüldüm hangi aşamada olmadiarkadaşlar benim daha önce 2 defa tüp bebek negatif sonuçlandı 3. tedaviye başlamadan aceba neler araştırılması lazım yorumlarınızı bekliyorum
Rabbim kucağınıza sağlıklı bebekler versin insallah.rahim filmi cektrdiniz mi ayrıca embryolarina genetik test yapildi miarkadaşlar benim daha önce 2 defa tüp bebek negatif sonuçlandı 3. tedaviye başlamadan aceba neler araştırılması lazım yorumlarınızı bekliyorum
canım ilki 5 haftalık sonlandı diğeride hiç tutmadı dua edin ne olur hayırlısıyla hepimiz anne olalımVay kardesimm üzüldüm hangi aşamada olmadi
canım rahim filmi çakildi embriyolar ilkinde pgt yapıldı 2. de gerek görmedi doktorRabbim kucağınıza sağlıklı bebekler versin insallah.rahim filmi cektrdiniz mi ayrıca embryolarina genetik test yapildi mi
Edelim dostum üzüldüm ya Rabbim yardım etsin hepimize dondurulmuş sperm var mı bide neden sonlandı acaba birsey dediler micanım ilki 5 haftalık sonlandı diğeride hiç tutmadı dua edin ne olur hayırlısıyla hepimiz anne olalım
keşke olsa hiç bişey yok neden sonlandı bilmiyoruz şuanda neden böyle olduğunu araştırmak istiyoruz ama neler yapılacağınız bizde bilmiyoruzEdelim dostum üzüldüm ya Rabbim yardım etsin hepimize dondurulmuş sperm var mı bide neden sonlandı acaba birsey dediler mi
Üzülme inşallah rabbim yine nasip.eder ..doktor pgtyi neden ikincide gerek gormedi..sorun genetikmi kromozomsal mikeşke olsa hiç bişey yok neden sonlandı bilmiyoruz şuanda neden böyle olduğunu araştırmak istiyoruz ama neler yapılacağınız bizde bilmiyoruz
Nerde yaptirdin iz dostum tüp bebeği bide embriyologlar bilgi vermeli aslında çünkü tekrar aynı durum olmasın diye önlem amaçlı bilgilendirme yapsalar keskekeşke olsa hiç bişey yok neden sonlandı bilmiyoruz şuanda neden böyle olduğunu araştırmak istiyoruz ama neler yapılacağınız bizde bilmiyoruz
Aynen haklisiniz eğer bi Dr bizde diretiyosak su testi yapın diye onu bizim demeden kendinin denemesi lazım insaalh doğru doktorlara karsilasirizAynen bencede heralde şu gruptaki arkadaşların çoğu bir doktor kadar bilgi sahibidir azosperm hakkında düşünün ki doktora bi test söylüyoruz bu ne ben ilk defa duydum böyle bi test yok diyo kağıda bir baktı öyle bir test varmış dedim ki demek ki adam bosuna prof olmamış olmayan testi niye istesin ben bilmiyodum diyo dahada bilmiyo olabilirsiniz ama yok diye diretmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum
Bence lab in beceriksizligi yüzünden ya bende bizim olayda embriyologlari hatalı buluyorum benim doktorum sorunu eşimde buldu eşimin doktoru bende buldu zaten çok kötü uzulmustuk arada kaynattilar sizinde öyle olmuştur kendi hataları varsa kanda bi sorun çıktı vs diyorlar zaten kanda bi sorun olsa onu söylerlerdi merak etme içini ferah tut dostumMerhaba arkadaşlar 20gun önce genetik lab karyotip diye bi test verdi eşim ama bizi dun aradıklarında tekrar kan vermeniz lazım kanda ureme olmadı sorun çıktı sende aranızda bu durum hakkında bilgi sahibi olan varsa yazabilir mi aceba genlerde mi bi sorun var
Aynen cnm ya inşallahAynen haklisiniz eğer bi Dr bizde diretiyosak su testi yapın diye onu bizim demeden kendinin denemesi lazım insaalh doğru doktorlara karsilasiriz
Saol cnm benımde canım sıkıldı bi sorun varda o yuzden mi tekrar edelim diye bide arastırma hastenesınde yaptırdıgımız için haklısın önemsememiş olabilirlerBence lab in beceriksizligi yüzünden ya bende bizim olayda embriyologlari hatalı buluyorum benim doktorum sorunu eşimde buldu eşimin doktoru bende buldu zaten çok kötü uzulmustuk arada kaynattilar sizinde öyle olmuştur kendi hataları varsa kanda bi sorun çıktı vs diyorlar zaten kanda bi sorun olsa onu söylerlerdi merak etme içini ferah tut dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?