Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saol arkadaşım yardımcı olduğun için

Biz elazigdayiz ama dediginiz gibi önce tedavi sonra ameliyat düşüncemiz. Doktorumuz 2 ay klomen dedi bakalım o vakit yine test sonucu olumsuz gelirse bu kez kaan bey e gideceğiz. Benim eşim bu konuda çok anlayışlı ve umudumuz var ve elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder.

Kanal tıkanıklığı varlığı yokluğu çoğu zaman elle muayenede anlaşılıyor. Urologlar eşlerinizi elle muayene etmedi mi

Ettiler canım ama herhangi bir tikaniklitan bahsedilmedi. Her şey normalse kanal tıkanıklığı olabilir denilince acaba o nasıl anlaşılıyor diye merak etmiştim. Teşekkür ederim

Evet testlerimiz normal ama bu kanal tıkanıklığı nasıl anlaşılıyor bir türlü ögrenemedim.
Bize ultrasonda belli olur demişti bi doktor canm valla bizede kaan hoca ultrasonla felan bakmadı biz kendimiz baktirmayi düşünüyoruz istediği tahlillerle birlikte onuda yapcaz

Ya canım bizde ilk basta tüm değerler sifirdi sonra tese oldu tesede doktor istediğim kadar buldum çok iyi sonuç verdi bu kadar beklemiyodum dedi sonra onları dondurduk herhangi gbi bir duruma karşı tüp bebege kullanmak için tabi o sirada değişik şeyler kullandık keçi boynuzu kuru özü tozu nar nohut kuru ilaclar bitter cikolata aktardan aldığımız ballı bir karışım ay çekirdeği kabak çekirdeği kuruyemiş ama kesinlikle baharatlı değil fındık fıstık felan geçen ay verdiğimiz tahlilde kaan hoca durumunuz iyiye gidiyo sperm çıkışı oluyo azda olsa bu şekilde devam edelim istediğimiz sonuca ulasana kadar dedi bakalım bekliyoruz işte:) umudunuzu kaybetmeyin ben çok kaybediyodum

biz de sizinle aynıyız ama hiç sperm yokken nasıl çıkış oldu. yazdıklarınız beni heycanlandırdı. anlatır mısınız detaylı lütfen tese ile mi bulundu sperm kaç tane bulundu. sebepsiz azosperm
Sonra artık pes ettik dedik tamam yoksa yok yapcak biseyimizde yok hayırlısı neyse odur eğer çıkmazsa bundada bırakacaktık sonra tahlil yaptırdık ama hiç umrumuzda değil değişen bisey olmayacak diye bi baktık 300 bin tane sperm dua her derdin devasi diye boşuna denilmiyo canm ben suan tedaviye başladım bakalm inşallah bebegimizede kavusuruz hayırlısıyla da tüm hasret biter hepiniz dualarimdasiniz her zaman

Çok iyi ya zaten sizin içerde varmış sperm fsh ve LH kaçtı acaba sizde bizde az sperm bulundu ve kalitesiz bulundu sayı ve kalite artar mi acaba ya

Bildiğim kadarıyla ultrason da belli olmuyor tıkanıklık olup olmadığı sadece ufak bi operasyon la anlaşılıyor diye biliyorum
Bize ultrasonda belli olur demişti bi doktor canm valla bizede kaan hoca ultrasonla felan bakmadı biz kendimiz baktirmayi düşünüyoruz istediği tahlillerle birlikte onuda yapcaz
Olm

Bildiğim kadarıyla ultrason da belli olmuyor tıkanıklık olup olmadığı sadece ufak bi operasyon la anlaşılıyor diye biliyorum cok sevindim sizn adiniza biz böyle bitkisel şeylerden fayda görmeyince umutlanmak istemedik ama Allah ol derse olur kisiden kişiye fark ediyor demek ki inşallah iyice sperm cikisi sağlanır sizin adınıza sevindim darisi burdaki diğer arkadaslara
Olm

Çok iyi ya zaten sizin içerde varmış sperm fsh ve LH kaçtı acaba sizde bizde az sperm bulundu ve kalitesiz bulundu sayı ve kalite artar mi acaba ya
Artiyo canm bizdede öyleydi çünkü tese esnasında bile hoca sahalarda ölü hareketsiz kuyruksuz sperm var diyodu bunların kalitesini artırmalıyız demişti öylede oluyo inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız

Çok teşekkür ederim canim benm inşallah darısı sizin başınıza valla bize SkrotaldopplerUSG yaptırın tıkanıklık için demişti canm bunda belli olur dediler

Canm bizim bu sorunumzda bseylerin faydasını görmek için önce kafanın rahat olması lazım yemin ederim sırf değerler iyiye gitsin diye herşeye amenna ediyosun tabi öncelikle rabbim ama bitter çikolata ve nar deneyin derim

Ay çok şükür ya bunun olabileceğini bilmek ins ins artar da hayırlısı ile bizimde bebeğimiz olur hoca kim dostum adı ne

Merhaba kızlar, ben de eşi azospermi olanlardanım.
yeni öğrendik biz, hormon testleri yapıldı.

FSH 19 ( 0,95 - 11,95)
Estradiol 15 (11 - 44)
Prolaktin 16.71 (3,46 - 19,4)
Testosteron 990 ( 142 - 923)
LH 5,10 ( 0,57 - 12)

kromozom testi de yapılıyor daha 2-3 haftası var
sizden yorumlarınızı alabilir miyiz benzer durumları yaşayanlar var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…