Mrb canım benimde eşim azo tıpkı sşzin gibi bütün testlerde herşey sıfır çıkıyor ancak hormonlar ve genetik testlerimiz herşey normal müfit günel muayede çift taraflı kanallar yok demişti eşime sizde böyle bişey varmı bizim 3 tüp denememiz oldu 3 ü de negatif eşimden iğneyle örnek almıştı müfit hoca şimdi bahçeciye gidecez yakında tansel hoca mikro yapacak tansel kaplancanı bilen varmı arkadaşlar
İnşaAllah hepimiz güzel haberler alırız canım siz kaç yıllık evlisiniz ne zamandır tedavi oluyorsunuz?
Aynen canım bizimde iki yıl bitti. Tüp bebek dönemi kadını yıpratıyor diyolar keske bilgilendirselermiş siz nerden bileceksiniz tese ye göre tedaviye başlardınız biz direk Kaan hocaya başladık bir yılı geçti bakalım tedaviye devam ediyoruz 25 gün sonra sonuçlarımız gelecek inşaAllah güzel haberler alırız Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşaAllah bebişlerimize kavuşuruz tez vakitAmin canim iki yil bitti evliliğimizin cok şükür gectigimz subatta esim tese oldu beni de her ihtimale karsi hazırladılar malesef bilemedik cahilligimize geldi o kadar iğne kullandim keşke yumurtalarimi dondursaydim 16tane yumurta olmustu tese sonucu negatigtcikinca ekime kadar bekledik ekim kaan hocaya basladik iste ilaca devam ediyoruz. Siz
Aynen canım bizimde iki yıl bitti. Tüp bebek dönemi kadını yıpratıyor diyolar keske bilgilendirselermiş siz nerden bileceksiniz tese ye göre tedaviye başlardınız biz direk Kaan hocaya başladık bir yılı geçti bakalım tedaviye devam ediyoruz 25 gün sonra sonuçlarımız gelecek inşaAllah güzel haberler alırız Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşaAllah bebişlerimize kavuşuruz tez vakit
Canım Ankara'da yaptırdık sadece orda ve İstanbul'da yapılıyormuş genart tıp merkezinde yaptırdık ücret 500 sonuçlar 25 gün sonra çıkıyor biz yaptıralı bir hafta olacakAyrıca nerde yaptırdınız ve ne kadar ücret ödediniz
Teşekkür ederim canım biz antepte sorduk 2000 tl dediler biraz skntı olacakCanım Ankara'da yaptırdık sadece orda ve İstanbul'da yapılıyormuş genart tıp merkezinde yaptırdık ücret 500 sonuçlar 25 gün sonra çıkıyor biz yaptıralı bir hafta olacak
Mrb canım benimde eşim azo tıpkı sşzin gibi bütün testlerde herşey sıfır çıkıyor ancak hormonlar ve genetik testlerimiz herşey normal müfit günel muayede çift taraflı kanallar yok demişti eşime sizde böyle bişey varmı bizim 3 tüp denememiz oldu 3 ü de negatif eşimden iğneyle örnek almıştı müfit hoca şimdi bahçeciye gidecez yakında tansel hoca mikro yapacak tansel kaplancanı bilen varmı arkadaşlar
Antepte nereye sordunuz canım bende antepte oturuyorumTeşekkür ederim canım biz antepte sorduk 2000 tl dediler biraz skntı olacak
Biz sorduk bu test sadece orda yapılıyor 2000 çok fazla bence günü birlik uçakla gidip testi verip aynı gün dönüş yapabilirsiniz bizde öyle yapacaktık eşimde panik atak var uçağa binemiyor arabayla gittik geldikAntepte nereye sordunuz canım bende antepte oturuyorum
canım sana özelden mesaj atmıştım cevaplayabilirmisinBiz sorduk bu test sadece orda yapılıyor 2000 çok fazla bence günü birlik uçakla gidip testi verip aynı gün dönüş yapabilirsiniz bizde öyle yapacaktık eşimde panik atak var uçağa binemiyor arabayla gittik geldik
canım bu testi ne kadar tedaviden sonra verdi doktor yakın zamanada kaan aydosa muayeneye gittin mi keşke ordan yaptırp dönseydin memleketeArkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
Canım merhaba cevap yazamadım kusura bakma, antepte novafertil tup bebek merkezine sordukAntepte nereye sordunuz canım bende antepte oturuyorum
Canım testi 3 aylık tedaviden sonra istedi, eşimin izin alıp ankaraya gitmesi skntı olacak, bi de diyarbakırDaki tup bebege sorcamcanım bu testi ne kadar tedaviden sonra verdi doktor yakın zamanada kaan aydosa muayeneye gittin mi keşke ordan yaptırp dönseydin memlekete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?