Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

biz de aynı durumdayız herşeyimiz normal. ama bize kanal yok felan denmedi. sanırım sperm gelişimini tamamlayamıyor. micro tese olduk bulunamadı. kaan aydosu araştırıyoruz. yalnız anlayamadım hiç sperm yokken nasıl 3 tüp denemedniz oldu?

İnşaAllah hepimiz güzel haberler alırız canım siz kaç yıllık evlisiniz ne zamandır tedavi oluyorsunuz?

Amin canim iki yil bitti evliliğimizin cok şükür gectigimz subatta esim tese oldu beni de her ihtimale karsi hazırladılar malesef bilemedik cahilligimize geldi o kadar iğne kullandim keşke yumurtalarimi dondursaydim 16tane yumurta olmustu tese sonucu negatigtcikinca ekime kadar bekledik ekim kaan hocaya basladik iste ilaca devam ediyoruz. Siz

Aynen canım bizimde iki yıl bitti. Tüp bebek dönemi kadını yıpratıyor diyolar keske bilgilendirselermiş siz nerden bileceksiniz tese ye göre tedaviye başlardınız biz direk Kaan hocaya başladık bir yılı geçti bakalım tedaviye devam ediyoruz 25 gün sonra sonuçlarımız gelecek inşaAllah güzel haberler alırız Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşaAllah bebişlerimize kavuşuruz tez vakit

Amin amin insallah canim bu emekler umutlar bosa cikmaz insallah

canım biz tansel beye gidiyoruz şimdilik memnunuz..öğreneli 2 ay oldu hiç ara vermeden 3 doktora gttik sonrasında tanıdık vasıtasıyla tansel beyi önerdiler..gittik genetik test istedi değerleri iyi çıktı..fakat eşimin fsh ve lh si çok yüksek onun için iğne verdi her hafta aynı gün aynı saatte vurulacak dedi 1 ay sonrası kan testi istedi haftaya 1 ay oluyor hemen test yapıp gidicez..2 ay daha iğne tedavisi ve sonrası tese olacak eşim

Antepte nereye sordunuz canım bende antepte oturuyorum
Biz sorduk bu test sadece orda yapılıyor 2000 çok fazla bence günü birlik uçakla gidip testi verip aynı gün dönüş yapabilirsiniz bizde öyle yapacaktık eşimde panik atak var uçağa binemiyor arabayla gittik geldik

canım sana özelden mesaj atmıştım cevaplayabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…