Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kalcayada o kucuk igneyle olurmu siz kendiniz mi yapiyosunuz yoksa hastanedemi
Evet canım biz kendimiz yapıyoruz sizde yapabilirsiniz o küçük iğneylede olur kalçadan sen yap eşine ilkini hastanede yada sağlık ocağında yaptırın sende öğrenmiş olursun

Evet canım biz kendimiz yapıyoruz sizde yapabilirsiniz o küçük iğneylede olur kalçadan sen yap eşine ilkini hastanede yada sağlık ocağında yaptırın sende öğrenmiş olursun
Ilkini yaptirdikta tam anlamadim koldan yaptirdik kolun arka tarafini tutup batirdi bende oyle yapabilirmiyim sizce ignenin ucu tam girmiyecek degil mi

kızlar kaan hocadan cevap qeldı tese olsa bıle tup basarısı az dedı bız tedavıyı bıtırdık kaan hoca ıgnelerı kesın dedı umarım sızlerın bebeklerı olur bız bu defterı kapattık kaan hoca durust bır dr. olmazsa olmaz olursa olur dıyor oyalamıyor kandırmıyor 1sene tedavı oldu esım ama hıc bır gelısme yok dedı kaan hoca cok yıkıldım ama toparlıyorum umarım sızler ıcınde hayırlısı olur bızım ıcın hayırlısı olmamasıymıs sızlere tesekkur ederım sayenızde kaan hocayı tanıdım

Canım yinede ümidini kesme yemesine içmesine dikkat etsin iğneyi olmasa bile düzenli beslenip spor yaptır moralini yüksek tut hiç belli olmaz bu işler birde bakmışsın kendiliğinden olmuş Allah büyük

Arkadasim Allah sana güç ve sabir versin icinizi ferahlatsin insallah Allah ol derse olur insallah gonlunuzdeki murada eresiniz.hayırlısı bu deyip kabullenmeli insan belko ama her sey yasanarak ogreniliyo geciyo malesef kolay degil ama Rabbim kolaylastrsin insallah.

Cok uzu
cok uzuldum gecmis olsun rabbim guc kuvvet versin sabir versin bol bol dua edelim bir umut kapisi acilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…