- 6 Ağustos 2015
- 30
- 5
- 6
Evet 2000 bize de çok fazla geldiBiz sorduk bu test sadece orda yapılıyor 2000 çok fazla bence günü birlik uçakla gidip testi verip aynı gün dönüş yapabilirsiniz bizde öyle yapacaktık eşimde panik atak var uçağa binemiyor arabayla gittik geldik
Canım mesajını goremedimcanım sana özelden mesaj atmıştım cevaplayabilirmisin
Bu arada antep değilde adıyamanda oturuyoruz bizCanım merhaba cevap yazamadım kusura bakma, antepte novafertil tup bebek merkezine sorduk
canım ay boyunca hangi ilaçları kullan dınızCanım testi 3 aylık tedaviden sonra istedi, eşimin izin alıp ankaraya gitmesi skntı olacak, bi de diyarbakırDaki tup bebege sorcam
Canım biz önce 2 ay chorimoon 5000 haftada 2 kullandık, yaklaşık 1 aydır buna ek olarak da menagon 75 haftada 3 kullanıyoruzcanım ay boyunca hangi ilaçları kullan dınız
Canim bizede choriomon verdi haftada 3 olacak bu ilaci nasil ve ne kadara temin ettinizCanım biz önce 2 ay chorimoon 5000 haftada 2 kullandık, yaklaşık 1 aydır buna ek olarak da menagon 75 haftada 3 kullanıyoruz
Biz tanıdık bir eczaneden alıyoruz ama bu aralar onda da skntı oluyormuş , ücreti adet fiyatı 42 tl olnası lazımCanim bizede choriomon verdi haftada 3 olacak bu ilaci nasil ve ne kadara temin ettiniz
Canim ignenin basligini degistiriyormusun deri altinaco baslik cok buyuk degil miBiz tanıdık bir eczaneden alıyoruz ama bu aralar onda da skntı oluyormuş , ücreti adet fiyatı 42 tl olnası lazım
Canım ben deri altı uygulama için özel iğnesi var onu alıyorum onunla yapıyorum, iğnenin adı subkutan enjektörüCanim ignenin basligini degistiriyormusun deri altinaco baslik cok buyuk degil mi
O buyuk iğne bı tek kalçaya olur yani kasaCanım ben deri altı uygulama için özel iğnesi var onu alıyorum onunla yapıyorum, iğnenin adı subkutan enjektörü
Onunla deri altına uygulama yapmayınO buyuk iğne bı tek kalçaya olur yani kasa
Canım benim eşim kalçadan oluyor yerin pek önemi Yok doktor istediğin yere yapabilirsin dediO buyuk iğne bı tek kalçaya olur yani kasa
Kalcayada o kucuk igneyle olurmu siz kendiniz mi yapiyosunuz yoksa hastanedemiCanım benim eşim kalçadan oluyor yerin pek önemi Yok doktor istediğin yere yapabilirsin dedi
Evet canım biz kendimiz yapıyoruz sizde yapabilirsiniz o küçük iğneylede olur kalçadan sen yap eşine ilkini hastanede yada sağlık ocağında yaptırın sende öğrenmiş olursunKalcayada o kucuk igneyle olurmu siz kendiniz mi yapiyosunuz yoksa hastanedemi
Ilkini yaptirdikta tam anlamadim koldan yaptirdik kolun arka tarafini tutup batirdi bende oyle yapabilirmiyim sizce ignenin ucu tam girmiyecek degil miEvet canım biz kendimiz yapıyoruz sizde yapabilirsiniz o küçük iğneylede olur kalçadan sen yap eşine ilkini hastanede yada sağlık ocağında yaptırın sende öğrenmiş olursun
Tam girmeyecek evet sende yapabilirsin tabiIlkini yaptirdikta tam anlamadim koldan yaptirdik kolun arka tarafini tutup batirdi bende oyle yapabilirmiyim sizce ignenin ucu tam girmiyecek degil mi
Canım yinede ümidini kesme yemesine içmesine dikkat etsin iğneyi olmasa bile düzenli beslenip spor yaptır moralini yüksek tut hiç belli olmaz bu işler birde bakmışsın kendiliğinden olmuş Allah büyükkızlar kaan hocadan cevap qeldı tese olsa bıle tup basarısı az dedı bız tedavıyı bıtırdık kaan hoca ıgnelerı kesın dedı umarım sızlerın bebeklerı olur bız bu defterı kapattık kaan hoca durust bır dr. olmazsa olmaz olursa olur dıyor oyalamıyor kandırmıyor 1sene tedavı oldu esım ama hıc bır gelısme yok dedı kaan hoca cok yıkıldım ama toparlıyorum umarım sızler ıcınde hayırlısı olur bızım ıcın hayırlısı olmamasıymıs sızlere tesekkur ederım sayenızde kaan hocayı tanıdım
kızlar kaan hocadan cevap qeldı tese olsa bıle tup basarısı az dedı bız tedavıyı bıtırdık kaan hoca ıgnelerı kesın dedı umarım sızlerın bebeklerı olur bız bu defterı kapattık kaan hoca durust bır dr. olmazsa olmaz olursa olur dıyor oyalamıyor kandırmıyor 1sene tedavı oldu esım ama hıc bır gelısme yok dedı kaan hoca cok yıkıldım ama toparlıyorum umarım sızler ıcınde hayırlısı olur bızım ıcın hayırlısı olmamasıymıs sızlere tesekkur ederım sayenızde kaan hocayı tanıdım
cok uzuldum gecmis olsun rabbim guc kuvvet versin sabir versin bol bol dua edelim bir umut kapisi acilsinkızlar kaan hocadan cevap qeldı tese olsa bıle tup basarısı az dedı bız tedavıyı bıtırdık kaan hoca ıgnelerı kesın dedı umarım sızlerın bebeklerı olur bız bu defterı kapattık kaan hoca durust bır dr. olmazsa olmaz olursa olur dıyor oyalamıyor kandırmıyor 1sene tedavı oldu esım ama hıc bır gelısme yok dedı kaan hoca cok yıkıldım ama toparlıyorum umarım sızler ıcınde hayırlısı olur bızım ıcın hayırlısı olmamasıymıs sızlere tesekkur ederım sayenızde kaan hocayı tanıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?