- 26 Ocak 2017
- 43
- 172
- 8
- 41
oleeeeyyyy kaan hocadan sonunda randevu aldım arkadaşlar. kıymet hanımla görüştüm az önce. sağolsun çok ilgilendi tek tek bilgi verdi. sperm olup kalitesi düşük olanlar sayısı az olanlar tabi size göre tedavisi daha kolay dedi. stres yapıp hormonlarınızı etkilemeyin dedi. nisan ayının son haftasına randevu verdi. net tarih için dönüş yapacak. gelmeden önce herhangi bir test istemedi özellikle sordum. bizim durumumuzda olanlara önce 2 aylık bir ilaç tedavisi uygulanıyormuş. ondan sonra tahlil istiyorlarmış. ben yine de bir fsh yaptırıpda mı gitsem belki ilacı ona göre yazar. bilinçsizce bir micro tese ameliyatımız oldu. eşim o yüzden tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyor dedim. siz son umudumuzsun dedim. Allahım inşallah bu kapı bize vesile olur. son kapımız olur. buradaki herkesin yardımcısı olsun Allahım. çok dua ediyorum. hayırlı ise nasip olsun hepimize.
e2, prl, LH, FSH, Total Testetoren, ast, alt, ggt, psa testlerini yaptırın elinizde olsun. 1 günde olan iş nasılsa... son tahlildeki durumumuz bu derseniz. hocada buna göre değerlendirir. Çünkü sizlerden muhtemelen bu tahlilleri isteyecek. Tekrar gel git olmasın. İstemese bile ne kaybedersiniz ki ? ama yaptırırsanız kazancınız olabilir .