Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar resim atmayi denedim ama olmuyor themra andizpekmezli zencefilli bitkisel karisim ve themra balli harnuplu bitkisel karisim birde iliskiden 1saat once themra epimedyumlu bitkisel karisim var onu kullandi bu son yazdigim sadece iliskiye girilecegi zaman kullaniliyor fiyalari 20+20+30=70 tl ve bir aylik maliyeti cok fazla degil
Canim hangi merkezde tup bebek yapacaksiniz

Kızlar ismi geçen bu markaya internetten bakayım bi dedim bi haberle karşılaştım adı geçen markanın epimedyumlu macununda sakıncalı madde olan sildenafil e rastlanmış bu madde bi dönem cinsel gücü artırmak için içilen o mavi hap var ya çoğunuz biliyosunuzdur ismini 70 lik dedelerin bile kullandığı o haptada bulunuyormuş ve sağlık bakanlığı tarafından kendi sitelerinde ifşa edilen listesinde ismini paylaşmış 2013 yılındaki haber bu.sizde yazıp bakarsanız görürsünüz. Okudum paylaşmak istedim.

Kızlar ismi geçen bu markaya internetten bakayım bi dedim bi haberle karşılaştım adı geçen markanın epimedyumlu macununda sakıncalı madde olan sildenafil e rastlanmış bu madde bi dönem cinsel gücü artırmak için içilen o mavi hap var ya çoğunuz biliyosunuzdur ismini 70 lik dedelerin bile kullandığı o haptada bulunuyormuş ve sağlık bakanlığı tarafından kendi sitelerinde ifşa edilen listesinde ismini paylaşmış 2013 yılındaki haber bu.sizde yazıp bakarsanız görürsünüz. Okudum paylaşmak istedim.
Iste bilemiyoruz detayini nasil bilicez bende almak istiyirdum

arkadaşlar birimize iyi gelen diğerimize kötü gelebilir. biz de 200 liraya ballı zencefilli, içinde 40 çeşit malzeme olan bir ürün kullandık. yaşlı bir amca hazırladı. eşim devam edemedi bıraktı.hatta lokmanhekimden de kayınpederim bir karışım yaptırmış onu hiç açmadık bile. öncesinde de bu tarz ürünler kullandık bir fayda görmedik. bu işle uğraşan bir teyzeyle tanıştım. o bitkileri o fiyata almanız imkansız dedi. kaç çeşit bitki karıştırılıyor ve hepsi gram gram konuluyor ne eksik ne fazla olmalı dedi. ben 200 lira çok derken. o bana o fiyata aldığınız ürünün faydası olmaz dedi. saraçoğlunun çaylarını da kullandık 2 yıl önce biz bir fayda görmedik ama gören arkadaşlar oluyor. 3 ay keçiboynuzu kürü yaptık mesela. yine de doktora danışmadan içindekileri araştırmadan kullanmamalıyz diye düşünüyorum . dilerim yaptığımız her şey şifa olur.

Simdi 80 tane var dondurulmus
Dogurudur arkadaşlar herkesin durumu farklidir ben karstan 380 tl bi balli karisim getirttim malesef fayda etmedi.bir arkadaşıma fayda ermisti simdi ikiz oğulları var .rabbim herkesin gonlune gore versin ben fayda gördüm diye yazdim ama tercih sonucta sizlerin rabbim herkesin gonlune gore versin

Kızlar B Behzay Arkadaşımızın Söylediği macunları ek te gönderiyorum resimlerini.. Kırmızı EPİMEDYUMLU olan macun ilişkiden 1 saat öncesine kullanıldığında gerçekten ilişki anlamında faydalı oluyor...Bize de sayısını artırmak için aktar tavsiye etmişti. Biz sadece 1 kavanoz kullanabildik eşim ümitsiz üstüne düşmüyor pek oyüzden kullanamadık başka..

Eklentiler

• macun.webp
    macun.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 90
  • pekmez.webp
    pekmez.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 104
Dogurudur arkadaşlar herkesin durumu farklidir ben karstan 380 tl bi balli karisim getirttim malesef fayda etmedi.bir arkadaşıma fayda ermisti simdi ikiz oğulları var .rabbim herkesin gonlune gore versin ben fayda gördüm diye yazdim ama tercih sonucta sizlerin rabbim herkesin gonlune gore versin
Canim allah razi olsun sen elinden geleni yaptin insallah bizlerede faydasi olur canim promotil kullaniyoruz demistin haftada kac kullaniuosunuz

Canim allah razi olsun sen elinden geleni yaptin insallah bizlerede faydasi olur canim promotil kullaniyoruz demistin haftada kac kullaniuosunuz
Amin cnm promotili hergün kullanıyor eşim sanirim tüpbebek asamasina gectigimiz icin öyle verdi doktor 40gundur kullanıyor bu ay sonuna kadar kullanacak

Amin cnm promotili hergün kullanıyor eşim sanirim tüpbebek asamasina gectigimiz icin öyle verdi doktor 40gundur kullanıyor bu ay sonuna kadar kullanacak
Canim ac mi tok mu kullanacak birde bunu kullanirken sigara icilebiliyormu

Arkadaşlar merhaba benim eşimde azosperm fsh çok yüksek 24 testosteron düşük barış Altay doktorumuz ovitrelle iğne verdi eşimin fsh düştü baya iğne biter bitmez sperm testi verdik gene aynı çıkış yok doktor tekrar yaptır demiş ama eşim gitmedi bizim durumumuzda olan var mı iğneden sonra çıkış olan var mı
şimdi Çakşır tozunu duydum balla karıştırıp eşimle yiyoruz bide incir zeytinyağında bekletip yiyoruz

Merhaba arkadaslar aranızda kaan aydosta tedavi gören sonuç alan var mı martta ankaraya gidecez randevu aldık iyi de diyen var kötü de kafam karıştı kaç senedir gitmdeğimiz dr kalmadı en iyisine gidelim fayda görelim istiyoruz 6 senelik evliyiz be bu zaman a kadar kafamıa yatan iyi bi dr tanımadık kime gitsek hemen tese tüp bebek diyor yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar merhaba benim eşimde azosperm fsh çok yüksek 24 testosteron düşük barış Altay doktorumuz ovitrelle iğne verdi eşimin fsh düştü baya iğne biter bitmez sperm testi verdik gene aynı çıkış yok doktor tekrar yaptır demiş ama eşim gitmedi bizim durumumuzda olan var mı iğneden sonra çıkış olan var mı
şimdi Çakşır tozunu duydum balla karıştırıp eşimle yiyoruz bide incir zeytinyağında bekletip yiyoruz
Arkadasim caksir tozunu denedik bizde ise yaramadi.caksirin dişi ve erkek olani varmis oyuzden dikkatli kulkanilmasi gereken bir bitki kadinlik hormonunu yukseltebiliyor.

Merhaba arkadaslar aranızda kaan aydosta tedavi gören sonuç alan var mı martta ankaraya gidecez randevu aldık iyi de diyen var kötü de kafam karıştı kaç senedir gitmdeğimiz dr kalmadı en iyisine gidelim fayda görelim istiyoruz 6 senelik evliyiz be bu zaman a kadar kafamıa yatan iyi bi dr tanımadık kime gitsek hemen tese tüp bebek diyor yardımcı olursanız sevinirim
Biz gittik malesef bir sonuç alamadık insallah siz alirsiniz.

Back
X