Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz 4 yıl bitkisel iğne hap ile tedavideyiz eşimde üreme olarak ana hücre çok sperme dönüşmüyor.. germ hücresi canlıymış yani bende inanamıyorum ama canlıymış. Ürolog tese ameliyatından sonra odaya geldi ana hücre çok fazla var dedi. Yani germ hücresi nasip ve bitkisel vs ile sperme dönüşebilir yani benim aklım bunu diyor . Evet azospermiz ama canlı hücre var sizde bizde

Bizim doktorumuzda Tansel bey kendisiyle tanışalı 2 ay oldu umarım bizde sizin gibi güzel sonuçlar alırız siz tedavinin kaçıncı ayındayız canım
Cnm biz tansel beye 2015haziranda gittik 2016 ocak 2.teseyi olduk malesef bolunme tam olmadi işlem çöp oldu.sonra esim macunlar kullandi ve 2016 aralik ayinda gittik hoca cok sasirdi.cunku sperm testinde 80 tane buldular ve dondurdular.bu hafta allahin izniyle tüp bebek tedavisine başlayacağız insallah hayirlisiyla bu sefer olumlu sonuc aliriz.rabbim tüm isteyenlere hayirli evlat nasip etsin icindede bana

eşiniz ne macunları kullandı, bizlere de faydalı olmak bakımından bilgi verebilir misiniz ?

Öncelilke eşiniz azospermi mi _? 47xxy mi ? idi çünkü bizde bu bulgular var ve hiç sperm bulunamamıştı..

Allah gönlünüze göre versin. binde bir ihtimal belki size denk gelecek bilemeyiz. hayırlı ise Rabbim ol desin inşallah.

arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz bana.
hani siz hücre var, yok vs.. bahsediyorsunuz ya . az önce micro tese olduğumuz merkezi aradım. . sordum . patalojiye hiçbir şeyin gitmediğini öğrendim. 1. sorum bu. micro tese ameliyatı sonrası biyopsi ya da patoloji artık her neyse normalde gönderiliyor mu ? sizlerde nasıl oldu?
2. sorum ise . " MİCRO TESE İLE DEĞİŞİK BÖLGELERDEN 5 TESE TÜBÜL DOKUSU ALINIP SPERM ARANMIŞ, ANCAK BULUNAMAMIŞTIR " yazan bir evrak verildi. bu ne demek acaba bilgisi olan var mı. çok üzüldüm çok ağladım. eksik bir işlem mi yapıldı acaba diye

Canim bizde 3 defa tese olduk ama bizimde hic bir detaydan haberimiz yok deneme tahtasi gibiyiz of of

Canim bizde 3 defa tese olduk ama bizimde hic bir detaydan haberimiz yok deneme tahtasi gibiyiz of of
ara sor hücre var mıydı de . Bize üroloji doktoru dedi yani hepimiz sıfır değiliz canlı hücre denekmiş germ bende inanamıyorum ama aklım bunu diyor germ parçalanacak sperm olabilirmiş
cnm labaratuvar önemli çok ilgilenme için kadın doğumcu çok önemli

Siz de sorun neyden kaynaklı yaşınız kaç ve hangi Dr gideceksiniz

Beklemekte çözüm değil ama tese de garanti değil sonuçta siz hiç tese oldunuz mu su an bitkisel mi kullaniyorsunuz

Kaan aydos un sitesinden çok güzel hikayeler uyguladığı tedavileri okudum çok umutlandim randevu almak için de aradığımda çok ilgili konuştu ve bilgiliydi yanında ki sekreter Dr bey hemen tese önermiyor en az 6ay ilaç tedavisi sperm testinde canlı hücre çıkması için uğraşıyor son care olarak tese diyor deyince benim aklimdakileei okudu kafama yatti ama boşyere ilaç kullanipta boşa zaman kaybı da olabilir

Ewet ilk tesede sertoil only cell patoloji sonucu hic cocugunuz olmaz dediler.tansel beye gittik igne tedavisi sonrasi 9sperm bulundu simdi ise normal cikisla 33 sperm bulundu
Hangi igneleei kullandınız hormonlardan mi bi sıkıntı vardı nasıl bi yol izlediniz

Bizim de Kaan aydos ta nisan başı gibi randevumuz var inşallah güzel tedaviler gorup iyi sonuçlar alırız herseyin hayırlısı ama Kaan bey hakkında pek iyi şeyler duymuyorum aklımda çok soru var ama başka da çare bulamiyorum

eşiniz ne macunları kullandı, bizlere de faydalı olmak bakımından bilgi verebilir misiniz ?

Öncelilke eşiniz azospermi mi _? 47xxy mi ? idi çünkü bizde bu bulgular var ve hiç sperm bulunamamıştı..
Hangi igneleei kullandınız hormonlardan mi bi sıkıntı vardı nasıl bi yol izlediniz
Hormonlar normal esimde.kaan hocanin tedavisi sonrasi fsh yüksekti sonra ilaclari birakinca oda dustu.esim de genetik teslerde normal cikti.varikosel vardi esimde 4.evre ondanda ameliyat oldu.bir ise yaramadi.tanselbey cormion igne tedavisi uyguladi.ondan sonra 9sperm buldu tesede.sonra esim ilac kullanmadi simdi bitkisel kur kullanıyor ve promotil toz kullaniyor.bitkisel kurleri yazmistim tehemra ürünleri idi.1yil kullandi ve suan çıkış var insallah rabbim herkezin gonlune gore versin

Kizlar benim esimde azospermi sebebi bilinmiyor varikosel var ama sebep degil denildi.hormonlar genetik testler hersey normal.bu sebeple yazilan 47 kromozom hakkinda bilgim yok.

Site yönetimine haber verseniz site yönetimi gerekli açıklamayı yapar.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar sorularıma cevap yazdığınız için çok tşk ederim. akşam merkezden sorumlu doktor aradı. micro tesede neden patalojiye parça gitmedi diye sormuşsunuz dedi. ameliyatı yapan doktorlarımız kanser gibi riskli bir durum görürse , patalojiye gönderiyorlar dedi. ne derece doğru söylüyorlar inanın bilmiyorum. artık hiç bir merkeze güvenim kalmadı. peki dedim bize verdiğiniz evrakta 5 tübül dokusu alınıp sperm aranmış ancak bulunamamıştır yazıyor. bu ne demek . biz de hücre var mı, ya da sperm üretimi var mı diye sordum.. yok dedi. ne üretim ne de hücre yokmuş arkadaşlar.çok da umutlanmayın tedavi için dedi. bunu tüp bebek merkezi söylüyor. tedavisiz micro tese yapan merkez söylüyor yani.yani bunu söyleyen doktor da kadın doğum uzmanı. yalnız aklıma takılan bir şey daha var. biz ameliyattan bir süre sonra bir üroloji doktoruna gitmiştik o da bize spermlerin gelişmediğini belli bir noktaya kadar geldiğini söylemişti. yani biri başka diyor, biri başka kafamız çorba oldu. nisanda kaan aydosta randevumuz var. inşallah o bizi detaylı bilgilendirir. inşallah tüp bebekteki doktorun söylediği doğru değildir. inşallah üretim vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…