Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CAnım sen eşim tese oldu başarısız oldu demişsin germle döllemeyi ilk defa duyuyorum hangi hastane bu ve siz tüp bebeğe mi başladınız
Arkadaşım kafam hiç almıyor artık. Bi sitede görmüştüm bir kişinin tütmüş. Sperme en yakın döllenme şekli. Yarın çağırdılar . Sperme en yakın olan hücre ile iyileştirip döllüyorlarmış. Binde bir tutuyormuş . Deneyin dediler .. binde bir umut ... Çarşamba gel dediler Perşembe sabah olsun dedim tamam dediler ... binde bir

Canim nasil yani hangi merkez
Medical park bunu daha önce denemişler ama ne yazılı burada her tedavi yaptıran yazmıyor ... nedense .. olanlar gidiyor olmayanlar kalıyor .. binde bir tutabilirmiş para verdiniz deneyin dediler ama yarın olmasın perşembe sabahı olsun hem olma ihtimali var mı dedim gebelik elde edilememiş .. binde bir tutarsa dediler ...

Ya bana da bilgi verir misiniz grem döllenme ile ilgili bilgi bizde de sprem hiç yok
Şimdi şöyle tese oldu eşim en iyi hücreyi denediler .. inanamıyorum doğru mu tutar mı onlar para için vs değil yüzüme dediler gebelik olmadı ama ihtimal var dediler deneyin dediler Aynur erşahin çok tatlı. Benim yumurtamı topladılar sperm bulunmamasına rağmen topladılar . Ağladım çok ağladım anesteziden hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandım. Hemşire ne rüya gördün dedi keşke rüya olsa dedim .. embriyolog yüzüme dedi bi ihtimal deneyeceğiz dedi ne diyeyim adamcağızın gözler kızarmış sperm aramaktan .. bugün telefondada dedim adamcağız ihtimal dedi. Gebelik germle olmadı binde bir sesi.. 4 yıl tedavi bir sperm YÖK nasip ...

Kızlar bilemiyorum sadece Allah olmazlarda ol der bildiğim bu .. he Meryem validemiz ... Dua edin kızlar deneyelim diyorlar hücre canlı diyorlar dua edin
Canım binde bir yada yüz binde bir ne farkeder ki bu dr un demesi ona bakacaksak yüzde 90 tutar gözüyle baktıkları bile tutmayabiliyor herşey nasip hersey kısmet rabbim ol derse olacak insallah ol Der ve olur rabbim yokluguyla sınamasın hiçbirimizi inşallah umut olursun hepimize cnm

Aynen bizde öyle düşünüyoruz yani bu durumu yaşayanlar varmış siteye pek yazmıyorlar .. düşüyormuş ama binde bir durma ihtimali varmış bilemiyorum .. Aynur hanım tüp bebek aşamasındada dedi ne çıkarsa çıksın deneyeceğiz biz dedi Nasip

İçime bi umut düştü insan işte o an gözü dönüyor o hastanede ... dene dediler canlı dediler gel gör dediler parçalanıyor dediler ... bakalım aradım yarın inş gidicem Allahım

Ya bana da bilgi verir misiniz grem döllenme ile ilgili bilgi bizde de sprem hiç yok
Can'ım germ canlı hücreymiş .. sadece olgunlaşmamış yani germ olup olgunlaşma ihtimali var .. üroloji doktoru eşimi görmeye geldiğinde ameliyat sonrasında eline aldığında o parçayı canlı hücre görmüş ama olgunlaşmamış olandan yani Ümit Allah'ın elinde

Biz daha önce hiç tese olmadık ilk defa adam akıllı bi Dr gidecez burda Malatya araştırma gittik hemen tese dendi bizde en son care onu dusunuyoruz testesteron dusuk fsh yüksek çıktı ve varikosel mevcut 4yil öncede o ameliyatı oldu ama nuks etmiş ve daha kötü olmuş su neyden kaynaklandığını bilmiyoruz bugün malatyaya genetik kromozom testi için kan verdi eşim ve Dr overille ve puregon diye iğne vermiş ama ankaraya gitme konusunda tereddütler imiz var sizde sorun nedir hangi tedaviler gordunuz

Merhaba herkese.Benim.eşimde de azospermi var.13 senelik evliyiz ve bebisimiz yok.Kaan Aydos a gittik gecen sene ama bir senedir surekli ilacla oyalanıp duruyoruz hicbir sonuc yok.Cok sıkıldık ve Fulya'da Emre Bakırcıogluna gittik.Bize 2 tane genetik testi verdi.Bize de tese yolu gözükecek gibi.Allah herkese hayırlısını versin.

Sizin azo sebebiniz nedir aceba

Doğru söylüyorsun herşeyin hayırlısı bizde Kaan bey e gideceğiz nisan başı gibi nasıl bi Dr sürekli gerçekten ilacla oyaliyor mu sizde sorun ney hormonları nasil esinizin

Hormonlarla ilgili bir sorun saptanmadı simdiye kadar Kaan Aydos en son Inofolic ve Trental verdi bize

Doğru söylüyorsun herşeyin hayırlısı bizde Kaan bey e gideceğiz nisan başı gibi nasıl bi Dr sürekli gerçekten ilacla oyaliyor mu sizde sorun ney hormonları nasil esinizin
Sizi olumsuz etkilemek istemem ama biz 1 yıldır surekli ilac kullanıyoruz ama en ufak bir ilerleme yok.Tıkandık
Peki bu ilaçları verme sebebi neydi ve hocanın hastaya yaklasimi nasıl sizde varikosel var mi

Sizi olumsuz etkilemek istemem ama biz 1 yıldır surekli ilac kullanıyoruz ama en ufak bir ilerleme yok.Tıkandık
Anlıyorum sizi haklisiniz ama bizde nw yapacağımızı hangi Dr gidecegimizi bilmiyorum çevremizde gitmedigimiz Dr kalmadı en iyisi olsun istiyoruz artık bize tese demesin bir yol demesin neyden kaynaklandigi anlaşılsın istiyorum

Peki bu ilaçları verme sebebi neydi ve hocanın hastaya yaklasimi nasıl sizde varikosel var mi
Hastaya yaklaşımı gayet iyi Kaan beyin fakat sonrası hep e mail uzerinden Evet esim 4 yıl once varikosel ameliyatı oldu fakat azospermi buna bağlanmad
Evet varikosel ameliyatı oldu fakat azospermi buna bağlanmadı hasta yaklasımı iyiydi fakat biz tedaviden memnun kalmadık cok gereksiz uzuyor tedavi

Bu ilaclarla neye ulasmaya calisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…