Başka bir hastanede 2 hafta sonra tekrar yineleyin testi, sonra sonuş yine aynı çıkarsa iyi bir androloji uzmanına gidin. İstanbul'da Emre Bakırcıoğlu , Ankara'da Kaan Aydos bu hekimleri bi araştırın internetten.6 aylık evliliğim varbugün azospermi olduğunu öğrendik yıkıldım ve soluğu burada aldım.. napacağız
Sakin ümitsizliğe kapılma canım bol bol dua et ve genellikle tesler için araştırma hastenelerini tercih6 aylık evliliğim varbugün azospermi olduğunu öğrendik yıkıldım ve soluğu burada aldım.. napacağız
6 aylık evliliğim varbugün azospermi olduğunu öğrendik yıkıldım ve soluğu burada aldım.. napacağız[/QUOTE
Geçmiş olsun.6 aylık olmuş inşallah uzun sürmez. Tez zamanda evlat sahibi olursun. Nasıl öğrendin.tese olup Biyopsi sonucu olarak mı.yoksa sperm testinde mi öğrendin. Herkesin farklı sebepten mesela bizim sertoli cell only sendromu hiç Sperm yok ve tedavisi de yok henüz benim bildiğim araştırmalarıma göre inşaallah sen bu değilsin dir Rabbim kolaylik versin.benim 5 sene oldu olmayalı halada yok.rabbim sabır versin
CANIM BİZDEDE SPERMATİD VAR VAR AMA BİZİM PATOLAJİ SONUCUNUN DA ÇIKTI NORMAL YOLLA ÇIKIŞ OLMADI HAP KULANDIK BİZDE TEKRAR GİTCEZ HAFTAYA TEST VERMEYE CANIMmerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım eşimin azospermi olduğunu öğrendikten sonra Celalaettin Peru hocayı duyduk bazı iğne ve bitki tedavisi uyguladı ve hormenlar gayet normal seviyede elonge spermatid bulundu ama henüz sperm çıkışı olmadı %15 spermatid bu şekilde eşi tese olupta sonuç alan varmı aranızda
Anladım canım peki tese öenrdimi doktorCANIM BİZDEDE SPERMATİD VAR VAR AMA BİZİM PATOLAJİ SONUCUNUN DA ÇIKTI NORMAL YOLLA ÇIKIŞ OLMADI HAP KULANDIK BİZDE TEKRAR GİTCEZ HAFTAYA TEST VERMEYE CANIM
Şimdilik tese önerme canım oluşmamiş spermler dedi olgunlastircaz dedi hap kullandık gelin tekrar test yapalım iğne tedavisine başlayalım dedi canim hafta ya gitcez inşaallah genetik test falan istemişti bizden canım onlar Temiz çıktı allaha şükürler olsun canimAnladım canım peki tese öenrdimi doktor
Ben bursada medical parka mete kilciler de tedavideyiz şuanda canım ama bizim burda tüp bebek yok napcami bende bilmiyorum canımAnladım canım peki nerde tedavi görüyosunuz bizdede herhangi genetik bi problem yok inşallah bizimkide olgunlaşırda bir an önce sperm çıkışı olur
Ben bursada medical parka mete kilciler de tedavideyiz şuanda canım ama bizim burda tüp bebek yok napcami bende bilmiyorum canım[/QUOTE Anladım canım inşallah tüp bebek aşamasına gelince illaki bi merkez bulunur yeterki canlı sperm olsun bizde istanbula gidip geliyoruz canım
Anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın sende..
Canım sizde hormonlar nasıl hangi ilacı verdiŞimdilik tese önerme canım oluşmamiş spermler dedi olgunlastircaz dedi hap kullandık gelin tekrar test yapalım iğne tedavisine başlayalım dedi canim hafta ya gitcez inşaallah genetik test falan istemişti bizden canım onlar Temiz çıktı allaha şükürler olsun canim
Allaha Şükür hormonlarımız iyi çıktı opsarent diye bi gıda takviyesi kullandikCanım sizde hormonlar nasıl hangi ilacı verdi
Yani sebebi belli değil azospermin dimiAllaha Şükür hormonlarımız iyi çıktı opsarent diye bi gıda takviyesi kullandik
Doktorumuz mete kilciler eczaneden almıştık her eczanede yokmuş bazı eczanelerde varmış canım evet şuanda sebebi belli değil canım bakalım haftaya ne dicek doktorYani sebebi belli değil azospermin dimi
Peki bu gıda takbiyesinj nerden aldınız drunuz kim
6 aylık evliliğim varbugün azospermi olduğunu öğrendik yıkıldım ve soluğu burada aldım.. napacağız
Tikaniklik için kaan aydos trental ve antibiyotik tedavisi veriyorHerkese hayirli geceler hanimlar ben bayadir buraya uyeyim ama pek birsey paylasmiyorum sadece sizlerin paylasimlarinizi okuyorum ama bizim sorunumuzla ilgili tam da bisey bulamadim.Simdi bizim sorunumuz soyle esimin sperm uretmede sorun yok cok sukur. Ama uretimden hemen sonraki cikista bi tikaniklik varmis bizim gibi ya da yakin sorunu olan kimse varmi lutfen yardimci olurmusunuz simdiden tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?