Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bısey soracam bu bal polen arısutu karısmı kullanan arkadaslar nerede muhafaza edyrsnz nasıl kullanıysnz canım.bız de aldık da

vallahi yatak odasında komidinin üstünde duruyor:) bize bişey de4mediler balla beraber olunca korunuyormuş içindekiler. Tahta kaşık şart ve kavnozun dışında alüminyum folyo var belki karanlık gerekebilir ....

arkadaşlar merhaba...
bugun iki doktorla ongorusme yaptık.. irenbedeki doç.ahmet zeki ışık bıze cok sıcak geldı ve ırenbede tedavıye başlamaya karar verdık..
adetımın 3. gunu gıdıp kontrol olucam eğer gerekırse rahım fılmı yapılacakmıs grekmezse hemen iğnelere başlanacak... yanı hazıranın 13 de kontrole gıdıyorum :)

iyi aksamlar kizlar

tosbikcim hayirli olsun canim tedavin insallah olumlu sonuc alirsin
allah yardimcin olsun

canim hosgeldin allah yardimcin olsun insallah tez zmanda kurtulursun bu derttten

iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan ÇİÇEK MAVİMENEKŞE BELGİN KADER..... çok sağolun kızlar iyi dilekleriniz için, ALLAH raza olsun hepinizden canlarım yaaa olumunekankayizsmile

kızlar iyi akşamlar gecmişe bi bakayım eryasu ne olduki canım anlat bakalım bende sevineyim

efe 33 hoşgeldin canım zamancım sabret allah isteseydi ana babasını tanımaz size evlat veriridi onlar şeytan sokuyo senin aklına seni cok iyi anlıyorum anası bababsı olunca erkeklerin akan sular duryo ama napalım sabret bakalım eryasu seninde gözün aydın canım benim

UMUT OLSUN sağol canım benim diğer topiklerde geziyodum yeni gördüm yazdıklarını sağolasın ALLAH razı olsun canım....

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum, kociş gelcek sofrayı hazırlayım, ALLAHA emanet olun :a015: aaaa dur çıkmadan UMUTOLSUN Ssana sorayım senin eşin ameliyat olmadan önceki fsh niz kaçtı? sence bizim gibi hastalar için 17 fsh iyimi? bakalım kaan bey ne dicek eyvahedigeldismile

iyi aksamlar kizlar basligi gorunce belki yazacaklarim umut olur diye bsladim yazmaya :)

Kardesim azospermi ve 0 spermi vardi, gecen temmuzda ilk kez tup bebek denendi mikrotese yontemiyle ve sprm bulundu ve gecen hafta cok tatli bir kizi oldu insaAllah herkes ayni sonuca ulasir hayirlisiyla...Allah yardimciniz olsun.Bu arada bende sekiz yildan sonra bir evlada kavustum sukurler olsun Rabbim herkesi guldursun insaAllah....

allah bağışlasın hem sizin evladınızı hem kardeşinizin kini inşallah bizlere de nasipolsun... Sağolun gerçekten moral çok önemli :)

allah bağışlasın hem sizin evladınızı hem kardeşinizin kini inşallah bizlere de nasipolsun... Sağolun gerçekten moral çok önemli :)

amiiin canim insaALLAH evladi olmayanlari ennn iyi ben anlarim hani damdan dusen hesabi sabir,azim surekli arastirma ve en onemliside DUA arkadaslar cok agladim yillarca, cok yalvardim Rabbime ama her duanin bir zamani vardir hayirli olan zaman
insaAllah Rabbim enn kisa zamanda yuzlerinizi guldursun ve dedigin gibi moral cok onemli sakin etrafinizdaki bos konusan gevezelere aldirmayin moralinizi bozmayin o bos konusanlar cahil insanlar Allah'in evlat imtihani verdigi insanlar bence cok kiymetliler ki boylesine buyuk ve zor bir imtihana sabredebiliyorlar insaAllah Rabbim sabrinizin meyvesini nasip etsin butun evlat sahibi olmayanlar daima DUALARIMDA...

biz de öğreneli bir sene oldu sorunumuzu. Ondan önce de 1 senemiz var 2 senedir bebiş bekliyoruz:) Önce allah ıma sonra da doktorlara emanetiz allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese.

Gerçekten çok mutlu oldum paylaşımınız için anlatamam ne kadar duyarlısınız :)) Ben de allah izin verirse temmuz da tedaviye başlıcam inşallah olumlu sonuç alırız ama hamile kalsam bile bu topiktekilerin ve bu dertten müzdarip olanların her zaman yanında olucam. Allahın bize bahşettikleriyle inşallah bir sebep olur da sperm bulunur biz de kavuşuruz bebeğimize şu mübarek gecede allah dualarımızı kabul etsin...

benim bir arkadaşım var o da sizin gibi söyledi Allah sevdiği kuluna dert verirmiş dedi aslında şükretmek lazım.... doğru rabbim ellerimizi boş çevirmesin.

eryasu canım en son 11 olmuştu fsh nurseay senin ve kardeşinin bebegini allah bağışlasın rabbim bizlerede en kısa zamanda nsip etsin inşallah kardeşin azospermiydi ilk denemedemi oldu biraz bahsedermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…