Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
y mikro delasyonu na baktırmışsınız yok olması iiyi eger var olsaydı kötü olurdu temiz çıkmış canım

canım çık sıkılıyor kzılar bu kaçıncı darbe bilmem bu kaçıncı tercih edilişim bilmem gene arkasını dönüp gitti konu ailesi olunca hal ortada babaannesi vefat etti bu gün öglen üzeri sonrada cenazeye gitmek için memlekete gidilicek bugün eger çekip gitmeseydi şu anlarda evden çıkmış olucaktık neyse arabayla gidelim dedi tamam dedim ama illa pazar sabah yada ctesi gece çıkıcakmış yola anla beni diyorum ana ve babanı görmeye dayanamıyorum diyorum ctesi sabahtan yola çıkalım diyorum yok anlamıyorum kısır etmiş ailesi nekadarda kıymetli daha bu sabah gene anasıyla tartıştık eşim aradı babanne agırlaşmış dedi bende aradım hemen sordum durumu nasıl dedi ya ben babanneyi sormak için aramışım kadın bana para davası yapıyor bende çok uzatmadım hemen kapattım ya anlamıyorum bugün benim içim bukadar yanıyorsa çaresizlik içinde kaldıysak bu onların suçu anası para için babası uşkuru için harcamışlar hala anlamıyor kısır bırakmışlar kısır yok beniöm içim dayanmıyor kaldıramıyorum evden çıktı gitti tek başına sıfr bi gece daaha kalmıyorum diye döndü gitti gene dayanamadım aradım arkasından3 kere tel. meşkul neyse gene aradım açtı dedim istersen dön beraber gidelim ctesi sabah dönersen gelim dedim yok dedi teli kapattı gitti ve ben gene bırakıldım gene onları tercih etti ve ben hala mal gibi arkasında bekliyorum neyini bekliyorum neyi var bana ne veriyor sanki ne verebilcek ki ve hala neden canım önünde oturmuş yola bakıyorum belki dönerde beraber gideriz diye çok yoruldum buıktım usandım dayanacak halim kalmadı dua edin kızlar bana

bacım aslında bu ikili bir test y mikro delasyonu ve kromozom testi ikisi birlikte yapılır bu testrler uzun sürede çıkar sonıçları çünki kan örneginde kişinin dns yapısında bozukluk varmı diye bakılır yani kadınlar xx erkekler xy dir cinsiyet olarak y erkeklerde bulunur işte buna bakılıyor sistem düzgün çalışıyor mu diye doguştanmı yok genetikmi neden sperm üretmiyor diye eger sonuçlarda genetik falan çıksaydı çogu dr mteyi bile önermiyor

zaman cım, maalesef zaman zaman aileler eşlerden daha fazla ön planda olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum benzer şeyleri ben de yaşıyorum ama elden gelen birşey olmuyor, atsan atılmaz satsan satılmaz bu herifler.bizler onlara göre daha bi duyarlı daha bi hassasız galiba, onların umrunda olmayan şeyler bizim için çok değerli olabiliyor, sıkma canını dicem ama biliyorum insanın elinde olmuyor, allah sabrını verir inşallah ve herşey unutulur da çok mutlu olursunuz tekrar.allah hepimize sabır ve yardım etsin inşallah bacım

zamancım, bizim herifin doğuştan ya da genetik olarak bir bozukluk yok diye mi anlamalıyım bu sonucu ve m.tese şansımız var mı demek oluyor bu yani sperm çıkma şansı?

kızlarrr efkarım büyüdüü sığmaz içimeeeeee......bgn 1. sınıfların okuma bayramı vardı.ordayken 2 aylık bi bebek gördüm.çok tatlı bi kızdı.kucağıma aldım öptüm kokladımm...öyle güzeldiki.ne kadr çok bebek özlediğimi ve istediğimi farkettim tekrar.offf offf gelene kadr dua ettim allahım isteyen herkese nasip etsin diye..

zamancım allah kolaylık versin sorunun yetmiyomuş gibi bide böylesi canım kimseye yorum yapmak düşmez ama madem paylaşmışın okuyunca dayanamadım yorum yapmadan sen kocana çok yüz vermişin.allah yardımcın olsun.

ah canım kıyamam ya bende bugün çok buruğum zaten.allah dualarını kabul etsin senin ve hepimizin.

inşallah canım benim allah kabul etsin şimdiden.

evet syolcu mtesede çıkma şansı var inşallah bulunur
melis bacım haklısın nediyim
gamzebacım bugün bende gördüm 6 aylık civarıydı ama nasıl tatlı anlatamam bi gözler var maşalllah masmavi

zamancım ne diyim zor vallahi geçinmek kocişlerle... Benim aile sorunum yok allah a şükür ama yakın arkadaşlarımdan biliyorum çok zorr..

ben de çok iyi bilirim o duyguyu, bebek görünce resmen üstüne atlayasım geliyor,sokakta parkta yürürken artık bebek gördümmü ya da hamile birini gördümmü içim acayip burkuluyor, hep bir eksiklik hissediyorum, ne yaparsan yap hep bir yanı yarım kalıyor insanın, hep dua etmekten başka hayırlısını istemekten başka çaremiz yok.dün sonucu almak için gittiğimizde bayan doktorla bayağı bir sohbet ettik, söylediği bazı şeyler rahatlattı biraz ama ne derece işte o var, akşama kadar kaç türlü hasta geliyor bana diyor, birisi hamileymiş mesela aldırma süresi de geçmiş çocuğunda zihinde bir problem varmış aldıramıyor doğurmak istemiyor, birşey yapamıyor, yani düşündüm o an bir kere daha şükür ettim allaha.beterin beteri var yani kızlar, saçmalamaya başladım ben yine neyse

Olabilir umutsuz1985 birer gün arayla olurlar eşlerimiz ameliyatlarını haberleşiriz burdan.
Yalnız bizim ilk denememiz olacağı için taze spermle olalım diyoruz yani ben de önceden hazırlanacağım. pcos olduğumdan az sayıda yumurta olmasını bekliyoruz zaten de tek embriyo olacak o yüzden 7-8 arası bekliyoruz inşallah. Çok ilaç da kullanmak istemiyorum açıkçası ama sperm bulunamayıpta toplanmazsa nasıl olur bilemiyorum çok sancılı mı oluyo? zaten az sayıda bulunabileceğinden dondurup çözdürmede ölme riskini almak istemiyoruz. Bulunamazsa yumurtaların içinde kalması çok acı veriyor mu? Bilemiyorum mikrotese daha kritik gibi geliyor bana yani bulunup boşa gitmesi çok daha büyük bir acı olurdu diye düşünüyorum. çünkü telafisi yok ikinci mikrotese artık son ama son şansı oluyor insanın. İlkinde şans yüksekliğine hizmet eden ne varsa kullanmak istiyoruz. bunlardan biri de dondurulup çözülmüş değil taze spermle döllenmeye çalışılması

inşallah canım benim eşimde 3 yıldır sürekli içiyor inşallah işe yaramıştır..
hiç sorma canım ben bayılırdım kızken şimdi şükür iyiyim ama bu ay biraz fazla sancılı oluyo nedendir acaba...senağlama

syolcu, canım delesyon demek silinme demek genlerdeki bazı bölgelerdeki kodlar silinirse sperm üretimi yapılamıyor. aynı şekilde kromozomlarda bir anormallik olduğunda üretim yine olmuyor. silinme yoksa kromozom analizi normalse sperm bulunma şansı var. azospermi nedenini belirlemek tedaviyi şekillendirmek için bakılır bunlara.

canım peki delesyonda problem olmayıp ta kromozomda xxy çıkarsa nasıl oluyor.

slm kızlar UMUTSUZ 1985 saol canım benım tes ederım.ERYASU canım ınankı cok sevndım canım benım pekı testesteron kac olmus hoca ne dedı cok meraktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…