Arkadaşlar şu an sinirden Delirmek üzereyim Elim ayağım titriyor Buz kesti özelden bir arkadaş bu şekilde mesaj yazdı bana kimliğini açıklamayacam şimdilik
"bisey söyleyebilir myim ben bise duydum acaba sen tansel kaplancan asistan filan misn burda tedavi olduğunu soyleyipte burdaki caresiz insanları da burdan oraya çekmek icinmi tedavi olumlu dediniz yoksa gerçek ten sertoli cell only olupta mi sonuc iyi oldu. Böyle duydum paylaşmak istedim.burda olumlu olanlar hep çalışanlar diye duydum"
Kim öyle bir şey dediyse Hakkımı helal etmiyorum mübarek günlerde günahımı aldınız Ben insanlara Umut olsun diye yazıyorum yıllarca Ben Kendimde bu şekilde bütün sayfaları araştırıyordum olumlu olumsuz hepsini bilmek istiyordum ki Umut olsun yıllarca Burada hep olumlu olumsuz paylaşıldı geçmişe bakın hep bu şekilde.. şu an Çok üzgünüm sanki Tansel Bey'in ilk başarısı ben miyim? araştırın dolu örnekleri var..Birçok arkadaş gelip burada sonucumu paylaşma mı istedi ben de o yüzden Umut olsun faydası olsun diye yazmak istedim sonucu paylaşsam bir dert paylaşmasan bir dert Tövbe estağfurullah Allah'ım sana sığınırım