Evet gelmez olur mu hiç şaşmaz gününden hamdolsun yarın 5 te randevumuz var selen hanımdaAmin canım inşallah Allah razı olsun senden de.. Yok canım Hallettik üzülmüyorum şimdi Ee sen ne yaptın geldi mi adetin Aradın mı Merkezi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gelmez olur mu hiç şaşmaz gününden hamdolsun yarın 5 te randevumuz var selen hanımdaAmin canım inşallah Allah razı olsun senden de.. Yok canım Hallettik üzülmüyorum şimdi Ee sen ne yaptın geldi mi adetin Aradın mı Merkezi?
Bende çok heycanlıyım ama çokta endişeliyim bulunur mu diye korkularım var. Sürekli eski tese raporuna bakıp duruyorum 90 tüp kesiti alınmış herbirinde 9-10 adet spermatid var yazıyor. İnşallah doğru tedaviyle gelişimleri tamamlanmıştır ve bizde sizin gibi olumlu sonuç alırızAy Hadi inşallah hayırlı olsun.. Heyecanlandım şimdi kendi tedaviye başlayacağım gün aklıma geldi.. İnşallah senin de olumlu olacak Ben inanıyorum.. Yarın ikinci gün mü sayılıyor Selen Hanım benimde doktorum sıcak güler yüzlü doktor.
Sakin ol canım endişe yapma desem de engel olamazsın kendimden biliyorum.. bakma artık o eski tese sonucuna da inşallah o spermatidler sperme dönüşmüştür.. Gönlünü ferah tut Bugünlerde çok dua et geceleri Teheccüd namazı kıl Rabb'ime çok dua et bol bol Meryem Suresi Fetih suresi Yasin oku.. Bir de benim Kayınvalidem Medine'den Acve hurması getirdi 41 ayrı kişiye birer tane Meryem Suresi okuttu her gün onu birer tane paylaşıp eşimle yiyoruz. bu tedavimize çok güzel denk geldi Rabbim ondanda razı olsun ..maneviyata da yönelmek lazım o gün ben hastaneye Kur'an'ımla gittim eşim ameliyattayken Fetih suresi okudum Yer Gök dua üzerine Allahu Teala ona yönelmemiz için bizi sınavlara tabi tutuyor belki de.. yanlış anlama Akıl vermek gibi olmasın eminim yapıyorsundur sen de ben çok faydasını gördümBende çok heycanlıyım ama çokta endişeliyim bulunur mu diye korkularım var. Sürekli eski tese raporuna bakıp duruyorum 90 tüp kesiti alınmış herbirinde 9-10 adet spermatid var yazıyor. İnşallah doğru tedaviyle gelişimleri tamamlanmıştır ve bizde sizin gibi olumlu sonuç alırız
Ne güzel kalbin var allahım şaşırtmasın inşallah. İnşallah tez vakitte evladını evlatlarını kucağına alırsın. İnşallah bizlerde o günleri görür yine burda hepbirlikte mutluluğu yaşarız. Şu mübarek gecenin hürmetine Rabbim hepimize annelik babalık duygusunu yaşatsın evlerimiz çocuk sesleri ile yankılansın inşallahSakin ol canım endişe yapma desem de engel olamazsın kendimden biliyorum.. bakma artık o eski tese sonucuna da inşallah o spermatidler sperme dönüşmüştür.. Gönlünü ferah tut Bugünlerde çok dua et geceleri Teheccüd namazı kıl Rabb'ime çok dua et bol bol Meryem Suresi Fetih suresi Yasin oku.. Bir de benim Kayınvalidem Medine'den Acve hurması getirdi 41 ayrı kişiye birer tane Meryem Suresi okuttu her gün onu birer tane paylaşıp eşimle yiyoruz. bu tedavimize çok güzel denk geldi Rabbim ondanda razı olsun ..maneviyata da yönelmek lazım o gün ben hastaneye Kur'an'ımla gittim eşim ameliyattayken Fetih suresi okudum Yer Gök dua üzerine Allahu Teala ona yönelmemiz için bizi sınavlara tabi tutuyor belki de.. yanlış anlama Akıl vermek gibi olmasın eminim yapıyorsundur sen de ben çok faydasını gördüm
Evet ayni sperm fish testinde bakılıyor haploid hücreye gecenlerde yaptırdık bizdeArkadaslar semen habloid ve sperm fish ayni testmi oluyo bilgisi olan varmi
canım öncelikle gecmis olsun canını sıkma, gördüğün gibi yalnız değilsin. BakSlm arkadaşlar buraya yeni kayit oldum tesadüf yorumlarinizi okudum. Ve benim esimde de sertoli çıktı ve cok kötüyüm. Ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen bir önerisi bir tedavi şekli olan varmi bana bir yol gösteririmisinz
Canım Onunla ilgili bir şey söylemediler ama Muhtemelen öyle olur. Çünkü yaştan kurtarıyorum ..hatta ben üç tane isteyeceğim tabii embriyolarım yarına sağlıklı ulaşırsalar yarın 5. gün en sağlıklı olanlar gidebiliyor O yüzden endişeli bekleyişim devam ediyor..Ebrarsu canım iki tane mi koyulacak
canım öncelikle gecmis olsun canını sıkma, gördüğün gibi yalnız değilsin. BakEbrarsu nun esine de sertoli cıkmasına rağmen doğru tedaviyle sperm hucreleri gelismis. bizde de bu sıkıntı var. hangi testler yapıldı? nasıl koyuldu bu tanı? hangi doktorlara gittiniz?[/QUOTE
Mikro tese ameliyati oldu biyopsi sonucuyla belli oldu.mersinde bir dr galiba doktoruna dusemedim ya da bilmiyorum nasip mi değildi orasi bilemem.dr adi necip Öztürk Mersin tüp bebek merkezi suan ne yapacagim bilmiyorum.
Umudunu yitirme kardeşim yıllar önce eşimin biyopsi sonucu da o şekildeydi asla olmaz denemeyin dediler ama benim araştırmalarım sonucu durumumuzun o kadar da umutsuz olmadığını öğrendim Emre bakırcıoğlu ve şu an eşimi ameliyat edip sperm bulan doktor Tansel Kaplancan o da aynı şeyi söylediSlm arkadaşlar buraya yeni kayit oldum tesadüf yorumlarinizi okudum. Ve benim esimde de sertoli çıktı ve cok kötüyüm. Ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen bir önerisi bir tedavi şekli olan varmi bana bir yol gösteririmisinz
Evet esim mikro tese ameliyati oldu canli cansiz hucre cikmadi.biyopsi sonucu sertoli cell only sendromu cikti.ve suan yapilacak bise yok dedi dr kok hucre bekleyin dediler.ve ben 34 yasindayim esim 36 me kadar bekleyecegimz belli degil ayrica yetişecek mi bizeUmudunu yitirme kardeşim yıllar önce eşimin biyopsi sonucu da o şekildeydi asla olmaz denemeyin dediler ama benim araştırmalarım sonucu durumumuzun o kadar da umutsuz olmadığını öğrendim Emre bakırcıoğlu ve şu an eşimi ameliyat edip sperm bulan doktor Tansel Kaplancan o da aynı şeyi söylediPrenses60 arkadaşımın da söylediği gibi doğru tedaviyle eşimden bu tedaviye yetecek kadar 2 tüpte dondurulacak sperm elde edildi.. şimdi bize durumundan daha detaylı bahsedersen daha iyi yardımcı olabiliriz neye göre sertoli dendi eşin mikrotese ameliyatı mı oldu?
Umudunu yitirme kardeşim yıllar önce eşimin biyopsi sonucu da o şekildeydi asla olmaz denemeyin dediler ama benim araştırmalarım sonucu durumumuzun o kadar da umutsuz olmadığını öğrendim Emre bakırcıoğlu ve şu an eşimi ameliyat edip sperm bulan doktor Tansel Kaplancan o da aynı şeyi söylediPrenses60 arkadaşımın da söylediği gibi doğru tedaviyle eşimden bu tedaviye yetecek kadar 2 tüpte dondurulacak sperm elde edildi.. şimdi bize durumundan daha detaylı bahsedersen daha iyi yardımcı olabiliriz neye göre sertoli dendi eşin mikrotese ameliyatı mı oldu?
CCanım Onunla ilgili bir şey söylemediler ama Muhtemelen öyle olur. Çünkü yaştan kurtarıyorum ..hatta ben üç tane isteyeceğim tabii embriyolarım yarına sağlıklı ulaşırsalar yarın 5. gün en sağlıklı olanlar gidebiliyor O yüzden endişeli bekleyişim devam ediyor..
Mrblar sorunu halletigimize göre artik soru sorabilirim galiba tedavi de sadece dr verdiği ilaçlarimi kullandiniz kendi yaptığınız bitkisel ilac olsun takviye olsun kullandiniz mı. Mesela biz simdi senin dedigin dr gideceğiz inşaallah ama siz gitmeden neler kullandiniz.ne yaptiniz acaba ogrenebilirmiyim.tsk ederimSakin ol canım endişe yapma desem de engel olamazsın kendimden biliyorum.. bakma artık o eski tese sonucuna da inşallah o spermatidler sperme dönüşmüştür.. Gönlünü ferah tut Bugünlerde çok dua et geceleri Teheccüd namazı kıl Rabb'ime çok dua et bol bol Meryem Suresi Fetih suresi Yasin oku.. Bir de benim Kayınvalidem Medine'den Acve hurması getirdi 41 ayrı kişiye birer tane Meryem Suresi okuttu her gün onu birer tane paylaşıp eşimle yiyoruz. bu tedavimize çok güzel denk geldi Rabbim ondanda razı olsun ..maneviyata da yönelmek lazım o gün ben hastaneye Kur'an'ımla gittim eşim ameliyattayken Fetih suresi okudum Yer Gök dua üzerine Allahu Teala ona yönelmemiz için bizi sınavlara tabi tutuyor belki de.. yanlış anlama Akıl vermek gibi olmasın eminim yapıyorsundur sen de ben çok faydasını gördüm
Yok canım Halledilmeyecek sorun yoktu ki aramızda unuttum ben yanlış anladık diyelim.. Biz hiç bitkisel kullanmadık canım herhangi bir takviye hiçbir şey ne Tedavi öncesi ne tedavi olurken sadece Tansel hocanın verdiği iğneler haftada bir aynı gün aynı saatte choriomon 5 ay boyunca onu kullandı eşim Her ayın sonunda tahlil verdi eşim tahlil sonuçları hep olumlu geliyordu sonra artık ameliyat olabilirsin dediMrblar sorunu halletigimize göre artik soru sorabilirim galiba tedavi de sadece dr verdiği ilaçlarimi kullandiniz kendi yaptığınız bitkisel ilac olsun takviye olsun kullandiniz mı. Mesela biz simdi senin dedigin dr gideceğiz inşaallah ama siz gitmeden neler kullandiniz.ne yaptiniz acaba ogrenebilirmiyim.tsk ederim
Ama canım şunu belirtmek istiyorum yanlış ve eksik bilgi olmasın aslında sürekli belirttim.. eşimin ilk mikrotese ameliyatı daha önce sadece biyopsi yapılmıştı testisinden parçalar alınıp patolojiye gönderildi orada çıktı sertoli Cell only olduğu O yüzden Emre Bey ve Tansel Bey olumlu baktı olaya sadece testisten rastgele alınan parça tüm testisi temsil etmeyeceği için biz bu hastalarda spermi buluyoruz dediler zaten YouTube'da videoların da da var bak istersen Ama hiç belli olmaz yine de umutsuz olma doğru yapılamayan mikroteselerde bile sperm buluyoruz diyorlar bir gidin şansınızı deneyin en azından bakalım zaten o yönlendirir sonucarınızla gidin duruma göre Ne diyecek bakalım Allah yardımcınız olsun..Ebrarsu resmen senin agzindan cikacak cumleleri bekler oldum.senin sonucun bana bizjm gibi sonucu olanlara umut oluyor.umarim hayırlı sonuc olur