- 30 Kasım 2016
- 280
- 89
- 48
- 36
Sperm sayımız çok dalgalı maalesef 0 olmasından korkuyoruz o yüzden eşim proxeed plus içiyor
HOşgeldin arkadaşım inanamıyor değilmi insan nasıl başıma geldi diyorsun eşin de yıkılmıştır. Ben de öğreneli 2 ay oldu. Burası olmasa ben de zor dayanırdım. Destek oluyoruz birbirimize burada. Herhangi bir doktora gittiniz mi nezamandr deniyorsunuzMerhabalar bende yeni araniza katildim ve cok caresizim benim esimde azosperm hastasi ve yeni ogrendik cok zor gunler geciriyoruz ve burayi gorunce ne kadat sevindim anlatamam
Senin adına çok sevindim umarım hamilelik testinde pozitif çıkar bizde bu ay aynı yolu izleyeceğiz şehir dışından geliyoruz maddi olarak ne kadar hazırlanmalıyız yardımcı olursanız sevinirimSlm.. neredeyse 4 aydır girmiyorum kızlar.. Baştan anlatayım en baştan..3 yıllık evliyim 1'5 yıl daha erken diyip çocuk istemedik sonrasında 6 ay korunmadık ve maalesef birşeyler ters gidiyordu..Hemen doktora gittim hatta ayrı iki doktora bana herşeyin iyi olduğunu 1 yıla kadar beklemem gerektiğini söylediler.. Bense hemen eşimin de gitmesi gerektiğini düşündüm ve eşime sperm testi yapıldı ve sonuç negatif azospermKartal Koşuyolu da internet tıp var detaylı inceleme yapılıyor orada sperm hücresi aranıyor eğer var ise yönlendirme yapıyorlar..herneyse oraya gittik testi yaptırdık bize işiniz çok zor çok iyi bir yere gitmeniz gerekiyor dendi ve bizi Bahçeçi ye yönlendirdi...Araştırdıktan sonra tansel bey ile görüşmeye gittik bizden dopler genetik test kan testi istedi.. eşimin genetik testi temiz çıktı fakat fsh lh çok yüksekti testesteronları ise küçük iğne verdi 3 aylık bir tedavi uygulıcaz dedi ve her hafta aynı günde aynı saatte iğne tedavisi verdi...o 3 aylık tedavi tam 7 ay sürdü ve eşimin fsh lh istenilen düzeye gelmişti..ameliyat günü vermeden hemen beni hazırladılar ilaçlar karnımdan iğneler derken ameliyat günü geldi çattı... Kliniğe gittiğimizde ikimizde çok heyecanlıydık ve yanımıza kimseyi çağırmadık neyse eşimi ameliyata aldılar aldıkları gb odada beklerken yarım saat sonra Tansel bey suratı düşük bir şekilde içeri girdi ben ise o arada dua ediyordum suratını görür görmez anladım birşeylerin ters gittiğini..Bana benim anlayacağım şekilde "gel otur bak şimdi normal şartlarda testisi yarıp içini açtığımızda kayısı rengi ve kıvamı olur eşinin hem renk olarak kapkara zeytin büyüklüğünde yumurtalıkları çürümüş ben parça aldım ama ümit etme işimiz Allah'a kalmış 2 saat aldığım parçalar yıkanacak 2 saat sonra hemşireler haber verir benim şimdi başka bir ameliyat için gitmem gerek fakat ilk benim haberim olucak eğer ameliyatta olmssam seni ben ararım" dedi... o anı size anlatamam dünyam başıma yıkıldı ağlamak kendimi yerlere atmak istiyordum ama bir yandan da Rabbim reva görmemiş diye kendimi sakinleştiriyordum..herneyse eşim geldi yarı baygın..kendine geldi o iki saat boyunca bana bak hemen çıkardılar demekki bulundu dedi durdu..kendimi tuvalete atıp ağzıma peçete tıkayıp gizli gizli ağlayıp sonrasında eşime moral vermeye çalışıyordum...Kusenimi aradım gelip bizi alması için nede olsa bulunmayacağı için benden de yumurta toplanmıcaktı...Aradan iki saat geçti ben umutsuzca yerleri seyrederken eşimin telefonu çaldı tansel bey dedi Allahım sen yardım et dedim içimden..Tansel bey seni istiyor dedi ve telefonu bana uzattı telefonu elime alıp alo dememle 3 tane hemşire içeri girip gözünüz aydın sperm bulundu resmen bir mucize dediler o an Tansel beyin ne dediğini çokda hatırlamıyorum kendimi kaybettim çığlık çığlığa birbirimize sarıldık hemşirelerle :))) hemen beni hazırladılar benden 15 yumurta toplandı 13 ü döllendi ve 6 tane embriyo oluştu ve donduruldu ..Akabinde 1 ay beni hazırladılar ilaç rahim dinlendirme derken 14 Temmuz'da transferim oldu Mustafa Bahçeçi tarafından..şuan 8. Günüm 12. Gün test yaptırıcam...Rabbim inşallah hamile kalmamı nasip eder..bana dua edin kızlar..her gün dua ediyorum sizlere..asla ümidinizi yitirmeyin Rabbimden hep isteyin o ol der ve olur...
Çok sağolselam kizlar, oncelikle S Sila35 arkadasim, cok uzuldum, cok umitliydim esinde bulunacagina, allah hakkinizda hayirlisini versin, umidini kaybetme sakin.. biz burada destek icin variz, her zaman hepimiz icin dua ediyorum allahim bu dertle ugrasan herkese biran once deva versin bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin diye.. yeni tese olacak arkadaslara da hayirli sonuclar almalarini diliyorum, umarim en kisa zamanda sevincli haberler aliriz hepinizden. tese olacak arkadaslara kendi doktorumuz olan emre bakircioglu'nu gonul rahatligiyla onerebilirim, cok isinin ehli bir adam ve ne dediyse o oldu, cok dogru teshis koymustu. esim kendisiyle cok rahat hissetti, ne zaman soru sorsak uzun uzun cevap verdi, gercekten cok ilgili bir doktor. allah hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin bu ve bundan sonraki sureclerde de...
Çok sağolarvenlena maddi kısmında da bize bilgi verebilir misin? Emre Hoca'da muayene ve ameliyat ortalama ne kadara mal oluyor? Ve ameliyatı nerede gerçekleştiriyorlar? Sonrası için Devlet desteği var mı acaba? (Tüp Bebek)
Kızlar ben tedaviye başladım, dün ve bugün gonal f vurdum 225'lik. Dua edin bize
Merhaba gittiginiselam canim, biz microtese ameliyati icin toplamda 4500 tl verdik emre bey'e. ameliyat Florence nightingale hastanesi'nde oldu. bu paranin 2200 tl'sini hastane aliyor, 2300 tl'sini de emre bey'e odedik. bizim ozel saglik sigortamiz vardi ama bu ameliyati karsilamiyormus (tup bebek oncesi veya tup bebekle alakali olan hicbir tetkik veya ameliyati karsilamiyor malesef) o nedenle cebimizden odedik. devlet destegi var mi bilmiyorum, doktorun muayenehanesini arayarak daha saglikli bilgi alabilirsiniz onlardan. muayene ucreti de yanlis hatirlamiyorsam 350 tl'ydi emre hocanin. genelde hepsi bu civarda. tansel bey'e de gitmistik bahceci fulya'da, ona da 350 odemistik. yani ameliyat ve muayene bize toplam 4850 tl'ye mal oldu. ama bunun oncesi tetkikler de var onlara da baya paramiz gitti. mesela karyotip analizi ve y kromozom testi istemisti, o ikisine de yaklasik 400 tl odedik. birkac kez esimin yaptirdigi spermiogram var. anlicaginiz maliyetli bir olay. ama iste herkes ayni dusuncede bu konuda, bulunsun da napalim ne kadar giderse gitsin borc harc bir sekilde oderiz dedik
Merhaba gittiginiz hastane ozel mi yoksa devlet hastanesimi bilgi verirmisinselam canim, biz microtese ameliyati icin toplamda 4500 tl verdik emre bey'e. ameliyat Florence nightingale hastanesi'nde oldu. bu paranin 2200 tl'sini hastane aliyor, 2300 tl'sini de emre bey'e odedik. bizim ozel saglik sigortamiz vardi ama bu ameliyati karsilamiyormus (tup bebek oncesi veya tup bebekle alakali olan hicbir tetkik veya ameliyati karsilamiyor malesef) o nedenle cebimizden odedik. devlet destegi var mi bilmiyorum, doktorun muayenehanesini arayarak daha saglikli bilgi alabilirsiniz onlardan. muayene ucreti de yanlis hatirlamiyorsam 350 tl'ydi emre hocanin. genelde hepsi bu civarda. tansel bey'e de gitmistik bahceci fulya'da, ona da 350 odemistik. yani ameliyat ve muayene bize toplam 4850 tl'ye mal oldu. ama bunun oncesi tetkikler de var onlara da baya paramiz gitti. mesela karyotip analizi ve y kromozom testi istemisti, o ikisine de yaklasik 400 tl odedik. birkac kez esimin yaptirdigi spermiogram var. anlicaginiz maliyetli bir olay. ama iste herkes ayni dusuncede bu konuda, bulunsun da napalim ne kadar giderse gitsin borc harc bir sekilde oderiz dedik
Evet ortalama ücretler aynı demek ki. Bize de yaklaşık öyle bir ödeme çıkardılar. Sadece Fish testine 600 tl verdik. Gen testi için de ortalama 500 Tl ödedik. Sanırım Tese sonrasındaki Tüp Bebek sürecinde eğer merkezin anlaşması varsa bir kısmını devletten alıyorlar.selam canim, biz microtese ameliyati icin toplamda 4500 tl verdik emre bey'e. ameliyat Florence nightingale hastanesi'nde oldu. bu paranin 2200 tl'sini hastane aliyor, 2300 tl'sini de emre bey'e odedik. bizim ozel saglik sigortamiz vardi ama bu ameliyati karsilamiyormus (tup bebek oncesi veya tup bebekle alakali olan hicbir tetkik veya ameliyati karsilamiyor malesef) o nedenle cebimizden odedik. devlet destegi var mi bilmiyorum, doktorun muayenehanesini arayarak daha saglikli bilgi alabilirsiniz onlardan. muayene ucreti de yanlis hatirlamiyorsam 350 tl'ydi emre hocanin. genelde hepsi bu civarda. tansel bey'e de gitmistik bahceci fulya'da, ona da 350 odemistik. yani ameliyat ve muayene bize toplam 4850 tl'ye mal oldu. ama bunun oncesi tetkikler de var onlara da baya paramiz gitti. mesela karyotip analizi ve y kromozom testi istemisti, o ikisine de yaklasik 400 tl odedik. birkac kez esimin yaptirdigi spermiogram var. anlicaginiz maliyetli bir olay. ama iste herkes ayni dusuncede bu konuda, bulunsun da napalim ne kadar giderse gitsin borc harc bir sekilde oderiz dedik
sperm bulundu mu sizde ayyyy çok sevindim.Bizim sebepsiz azoydu cnm hersey normaldi ama sperm yoktu cok sukur yavas yavas cikmaya basladi kaan aydos ve emre bakirciogluyla irtibattaydik ne kullandik valla hangisini sayaym ki cnm sperm icin ne faydali dedilerse kullandık keciboynuzu nohut fndk fstk bitter cikolata nar muz cilek macun vitaminler tabi bu esnada esim sigarayida birakti ve aklima suan gelmeyen bircok sey
Canim sizin sebep neydi azosperm nedeni neydiHOşgeldin arkadaşım inanamıyor değilmi insan nasıl başıma geldi diyorsun eşin de yıkılmıştır. Ben de öğreneli 2 ay oldu. Burası olmasa ben de zor dayanırdım. Destek oluyoruz birbirimize burada. Herhangi bir doktora gittiniz mi nezamandr deniyorsunuz
Umut Tüp Bebek Bahçeci Doc Dr Ebru Öztürk'e.arkadasim dualarimdasin, umarim biran once hamile kalip bebegine kavusursun. hangi merkezde tup bebek yaptiricaksin? ben de ekim ayinda baslicam insallah
arkadaslar bende bayanda hıpogonadizm hastasıyım. bısdede fsh lh cok dusuk.
eşlerinizde hipogonadim hastası olan varsa çok üzülmeyin gerçekten. benım takıp ettiğim bi site var ve orada yaklasık olarak 45 kişilik erkek hipogonadizm hastası var. ve adminiyle konustugumjzda 2-3 yıllık bır tedavısı var ve sonrasında cocuk sahibi olabiliyorlar. kendı bayan hipogonadizm hastalıgına baktıgımda cok doktor anlamıyor bu hastalıktan ve cogu dr bılıp bılmeden fsh,lh yok. rahim ince ve küçük sen cocuk sahıbı olamazsın dedi. ve yıllarca evlenmeyı dusunmedım. daha sonra karşıma benı anlayan bırı cıktı. 2 yıllık evlıyım ve bır asılama negatif olduktan sonra takip yaptırdım. ilaçlarımı raporla aldım ücret ödemedim. suan 6 haftalık hamıleyım.
öncelikle bu siteden edindiğim arkadaşlarımın doğru yönlendirmeleriyle bu sonuca ulaştım.
mesela cogu dr bende gereklı olacak olan estrofem progestan gıbı ılaçları asılamadan sonra. biraz fazla uzattım ama dogru dr a denkgeldıgınizde surec kolay. benım şanskm burdan denkgeldıgın arkadasların çok bilgili olmasıs
arkadaslar bende bayanda hıpogonadizm hastasıyım. bısdede fsh lh cok dusuk.
eşlerinizde hipogonadim hastası olan varsa çok üzülmeyin gerçekten. benım takıp ettiğim bi site var ve orada yaklasık olarak 45 kişilik erkek hipogonadizm hastası var. ve adminiyle konustugumjzda 2-3 yıllık bır tedavısı var ve sonrasında cocuk sahibi olabiliyorlar. kendı bayan hipogonadizm hastalıgına baktıgımda cok doktor anlamıyor bu hastalıktan ve cogu dr bılıp bılmeden fsh,lh yok. rahim ince ve küçük sen cocuk sahıbı olamazsın dedi. ve yıllarca evlenmeyı dusunmedım. daha sonra karşıma benı anlayan bırı cıktı. 2 yıllık evlıyım ve bır asılama negatif olduktan sonra takip yaptırdım. ilaçlarımı raporla aldım ücret ödemedim. suan 6 haftalık hamıleyım.
öncelikle bu siteden edindiğim arkadaşlarımın doğru yönlendirmeleriyle bu sonuca ulaştım.
mesela cogu dr bende gereklı olacak olan estrofem progestan gıbı ılaçları asılamadan sonra. biraz fazla uzattım ama dogru dr a denkgeldıgınizde surec kolay. benım şanskm burdan denkgeldıgın arkadasların çok bilgili olmasıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?