Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar bende yeni araniza katildim ve cok caresizim benim esimde azosperm hastasi ve yeni ogrendik cok zor gunler geciriyoruz ve burayi gorunce ne kadat sevindim anlatamam

Merhabalar bende yeni araniza katildim ve cok caresizim benim esimde azosperm hastasi ve yeni ogrendik cok zor gunler geciriyoruz ve burayi gorunce ne kadat sevindim anlatamam
HOşgeldin arkadaşım inanamıyor değilmi insan nasıl başıma geldi diyorsun eşin de yıkılmıştır. Ben de öğreneli 2 ay oldu. Burası olmasa ben de zor dayanırdım. Destek oluyoruz birbirimize burada. Herhangi bir doktora gittiniz mi nezamandr deniyorsunuz

Senin adına çok sevindim umarım hamilelik testinde pozitif çıkar bizde bu ay aynı yolu izleyeceğiz şehir dışından geliyoruz maddi olarak ne kadar hazırlanmalıyız yardımcı olursanız sevinirim

Evet maddi anlamda pek bilgi sahibi olamadık. Bazı doktorlarda devlet desteği var ama bazıları tamamen özel. Mesela sanırım Tansel Kaplancan (Bahçeci) SGK anlaşması görünüyor. Emre Bakırcıoğlu ile ilgili fikrim yok. Kaan Aydos ilgili de yok. Bu konuda bilgi sahibi olanlar yazabilir mi? Recai Pabuçcu'da da (Centrum) SGK anlaşmaları var görünüyor.

selam kizlar, oncelikle S Sila35 arkadasim, cok uzuldum, cok umitliydim esinde bulunacagina, allah hakkinizda hayirlisini versin, umidini kaybetme sakin.. biz burada destek icin variz, her zaman hepimiz icin dua ediyorum allahim bu dertle ugrasan herkese biran once deva versin bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin diye.. yeni tese olacak arkadaslara da hayirli sonuclar almalarini diliyorum, umarim en kisa zamanda sevincli haberler aliriz hepinizden. tese olacak arkadaslara kendi doktorumuz olan emre bakircioglu'nu gonul rahatligiyla onerebilirim, cok isinin ehli bir adam ve ne dediyse o oldu, cok dogru teshis koymustu. esim kendisiyle cok rahat hissetti, ne zaman soru sorsak uzun uzun cevap verdi, gercekten cok ilgili bir doktor. allah hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin bu ve bundan sonraki sureclerde de...

Çok sağol arvenlena maddi kısmında da bize bilgi verebilir misin? Emre Hoca'da muayene ve ameliyat ortalama ne kadara mal oluyor? Ve ameliyatı nerede gerçekleştiriyorlar? Sonrası için Devlet desteği var mı acaba? (Tüp Bebek)

selam canim, biz microtese ameliyati icin toplamda 4500 tl verdik emre bey'e. ameliyat Florence nightingale hastanesi'nde oldu. bu paranin 2200 tl'sini hastane aliyor, 2300 tl'sini de emre bey'e odedik. bizim ozel saglik sigortamiz vardi ama bu ameliyati karsilamiyormus (tup bebek oncesi veya tup bebekle alakali olan hicbir tetkik veya ameliyati karsilamiyor malesef) o nedenle cebimizden odedik. devlet destegi var mi bilmiyorum, doktorun muayenehanesini arayarak daha saglikli bilgi alabilirsiniz onlardan. muayene ucreti de yanlis hatirlamiyorsam 350 tl'ydi emre hocanin. genelde hepsi bu civarda. tansel bey'e de gitmistik bahceci fulya'da, ona da 350 odemistik. yani ameliyat ve muayene bize toplam 4850 tl'ye mal oldu. ama bunun oncesi tetkikler de var onlara da baya paramiz gitti. mesela karyotip analizi ve y kromozom testi istemisti, o ikisine de yaklasik 400 tl odedik. birkac kez esimin yaptirdigi spermiogram var. anlicaginiz maliyetli bir olay. ama iste herkes ayni dusuncede bu konuda, bulunsun da napalim ne kadar giderse gitsin borc harc bir sekilde oderiz dedik

Evet gercekten inanamiyor insan Z Zeynep8188 bende esimde perisan olduk gunlerce bizde fsh lh yusksekti baska bi sorun yok dediler bizde ugrastik ve dusurmeyi basardik azda olsa iki ay sonra genel muayeneye tekrar gdcez bakalim insallah butun testler temiz cikar ve yuzumuz guler

Merhaba gittigini

Merhaba gittiginiz hastane ozel mi yoksa devlet hastanesimi bilgi verirmisin

Evet ortalama ücretler aynı demek ki. Bize de yaklaşık öyle bir ödeme çıkardılar. Sadece Fish testine 600 tl verdik. Gen testi için de ortalama 500 Tl ödedik. Sanırım Tese sonrasındaki Tüp Bebek sürecinde eğer merkezin anlaşması varsa bir kısmını devletten alıyorlar.

sperm bulundu mu sizde ayyyy çok sevindim. ben de bayadır girmiyordum. mesajınızı görünce çok sevndim. sperm testinde mi çıktı sperm ? kaç tane bulundu , dondurdunuz mu naptınız hangi merkezde vermiştiniz testi ? allahım inşallah bizde de çıkar bu sperm . 1 tane bile göremedik bize de dua edin. çok heycanlandım . nasıl oldu bu durum acaba

arkadaslar bende bayanda hıpogonadizm hastasıyım. bısdede fsh lh cok dusuk.
eşlerinizde hipogonadim hastası olan varsa çok üzülmeyin gerçekten. benım takıp ettiğim bi site var ve orada yaklasık olarak 45 kişilik erkek hipogonadizm hastası var. ve adminiyle konustugumjzda 2-3 yıllık bır tedavısı var ve sonrasında cocuk sahibi olabiliyorlar. kendı bayan hipogonadizm hastalıgına baktıgımda cok doktor anlamıyor bu hastalıktan ve cogu dr bılıp bılmeden fsh,lh yok. rahim ince ve küçük sen cocuk sahıbı olamazsın dedi. ve yıllarca evlenmeyı dusunmedım. daha sonra karşıma benı anlayan bırı cıktı. 2 yıllık evlıyım ve bır asılama negatif olduktan sonra takip yaptırdım. ilaçlarımı raporla aldım ücret ödemedim. suan 6 haftalık hamıleyım.
öncelikle bu siteden edindiğim arkadaşlarımın doğru yönlendirmeleriyle bu sonuca ulaştım.
mesela cogu dr bende gereklı olacak olan estrofem progestan gıbı ılaçları asılamadan sonra. biraz fazla uzattım ama dogru dr a denkgeldıgınizde surec kolay. benım şanskm burdan denkgeldıgın arkadasların çok bilgili olması

arkadaslar bende bayanda hıpogonadizm hastasıyım. bısdede fsh lh cok dusuk.
eşlerinizde hipogonadim hastası olan varsa çok üzülmeyin gerçekten. benım takıp ettiğim bi site var ve orada yaklasık olarak 45 kişilik erkek hipogonadizm hastası var. ve adminiyle konustugumjzda 2-3 yıllık bır tedavısı var ve sonrasında cocuk sahibi olabiliyorlar. kendı bayan hipogonadizm hastalıgına baktıgımda cok doktor anlamıyor bu hastalıktan ve cogu dr bılıp bılmeden fsh,lh yok. rahim ince ve küçük sen cocuk sahıbı olamazsın dedi. ve yıllarca evlenmeyı dusunmedım. daha sonra karşıma benı anlayan bırı cıktı. 2 yıllık evlıyım ve bır asılama negatif olduktan sonra takip yaptırdım. ilaçlarımı raporla aldım ücret ödemedim. suan 6 haftalık hamıleyım.
öncelikle bu siteden edindiğim arkadaşlarımın doğru yönlendirmeleriyle bu sonuca ulaştım.
mesela cogu dr bende gereklı olacak olan estrofem progestan gıbı ılaçları asılamadan sonra. biraz fazla uzattım ama dogru dr a denkgeldıgınizde surec kolay. benım şanskm burdan denkgeldıgın arkadasların çok bilgili olmasıs

Canim sizin sebep neydi azosperm nedeni neydi

Merhaba sizin baktığınız site hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…