Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim de hamilelik testim negatif çıktı ama Allahım çok büyük ben inanıyorum hepimiz bebeğimizi alıcaz kucağımıza sadece sabır..

reyhnern canım senin içinde bugün büyük gündü Rabbim inşallah tez vakitte mutlu haberini vermeyi nasip etsin sana.. cümlemize.. evet her şer de bir hayır var elhamdülillah inançlı kullarız ama insan da burkuluyor epeyce. umutolsun canim bizim 3. Micro tesemiz diğerlerinde de negatifti bunda da değişen birşey olmadı ama yine de umutlarımız Zirvede oluyor bu şekilde tedavi yoluna girince.. şimdi patoloji sonucuna göre bize kök hücre Ya Umut olacak yada ondan da bize fayda olmadığını öğrenecez. Yine bekleyiş.. her beklemede tabii ki de olumlu sonuçlar gelmesini istiyoruz inşallah bunda da olumlu sonucumuz gelir ama sanki çok önemi yokmuş gibi hissediyorum kök hücre ne zaman olacak belli değil bekle bekle sonu yok ama bize de bu imtihan nasip oldu.. öyle işte kızlar bilmiyorum daha girermiyim buraya biraz aklımdan çıkarmam lazım başka şeylere odaklanmam lazım hepiniz Allah'a emanet olun inşallah güzel mevlam minik mucizeleriyle bizleri sevindirsin en tez zamanda.. yine arada Yen'i haberler varmı diye bakarım inşallah

Arkadaşlar aklıma takılan bişey var. Şuan ki bizim sorunumuz sperm yapan hücre var fakat gelişmiyor. Yani sperm oluşumu 4 aşamada tamamlanıyor ya bizim ki birinci aşamada duruyor. Buna göre sperm yapan hücreyle - kök hücre aynı şey mi yoksa farlı mı. Araştırdım ama pek bişey anlayamadım. Bilginiz varsa yazarsanız çok sevinirim.

Merhaba kizlar,

Uzun süredir sizi takip ediyorum. Sperm çıkan arkadaşlar icin cok sevindim. Tam 1 sene once esimin azospermi oldugunu öğrendik. 3 doktor arasinda karar verelim dedik ve en son Temmuz ayinda Tansel beye gittik. Kendisi hormon testi be inhibine b ye baktı. Bunun neticesinde choromium iğnesi verdi 1 aylık. 1 ay sonra sonra tekrar hormon testi istedi. Bu pazar ilk ignemizi olduk. 3 pazar kaldı :) inş işe yarar. Şimdi 1 ay sonra ameliyatmi yoksa tedaviye devammi diyecek bilmiyoruz. Bu sekilde Tansel beyde tedavi goren veya görmüş olan varmı?

choromium iğnesini marttan bu yana kullanıyoruz biz doktorumuz Emre Bakırcıoğlu , teshis fsh olması gerekenden çok yüksek 50 lerde ,açıkçası doktora giderken doktorun yaklaşımını biliyordum fsh yüksek olanlarda ilaçlar bir işe yaramıyordu direkt mikrotese öneriyordu .doktor aklımı mı okudu ya da bulunmazsa baska doktorlara gidip helak olmasınlar mı dedi bilmiyorum.ben ilaç vermiyorum ama kullanmazsak ömür boyu sizin aklınızda kalacak dedi herhafta vurulduk çogunda hormon dusuyormus bizde çok az işe yaradı testesteronu çok yukseltti. doktor bulabilirzde bulmayabilirizde diyor sansımız %50 haftaya mikrotese olacağız Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım bizim durumumuzda aynı Emre bey bizede iki aylık bir iğne tedavisi verdi bir ayı geride bıraktık bizde hormonlar düzeldi bizede tese diyecektir korkum var ikinci olacak sizin ilk teseniz mi olacak?

Anladım, biz Emre beye 2016 nin Aralık ayinda gitmiştik bize emre bey tedavi onermedi. Benim esimin hormonlari su sekilde Fsh 14.64 Lh 8.11 total testosterone 8.66 ve inhibine b 66.5. Bu sekilde 1 ay igne tedavisi verdi acaba 1 ay daha verirmi yoksa ameliyat dermi? Aslinda ben sabirsizim bir an once igneler bitsin ve ameliyat olsun eşim istiyorum ama ameliyatlada herşey çözüm değil maalesef. Allah herkesin yardımcısı olsun....

günaydın kızlar ovitrelle kullanımında eşinin tansiyonu yüksek çıkan oldumu biz ilacı başladık başlayalı tansiyon 16-10 lara kadar yükseldi merak ettim yan etkimi yapıyor acaba diye

günaydın kızlar ovitrelle kullanımında eşinin tansiyonu yüksek çıkan oldumu biz ilacı başladık başlayalı tansiyon 16-10 lara kadar yükseldi merak ettim yan etkimi yapıyor acaba diye
Günaydın canım biz kullanmadık ama bence doktoru ara söyle hemen tansiyon hafife alınacak bişey değil demek ki yan etki yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…