Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlısıyla eşim pazartesi tese olacak sonuçta sperm bulunursa benimde yumurtalarım toplanacak allah yardımcımız olsun dualarınızı bekliyorum arkadaşlar emin olun ben hepinize dua ediyorum bazen yazamasamda.
Rabbim yüzünüzü güldürsün cnm benim inşallah iyi haberlerle gelirsin

Merhaba Kızlar
kaç zamandır yazıcam yazamadım kafam alllak bullak oldu tam umudumuzu yitirdiğimiz anda Allahım mucizesini gösterdi bize doğal yolla çıkış başladı kızlar semen analizi ilk mail geldiğinde olumsuzluk beklerken birde açtım 9 adet sperm...Dizlerimin bağı çözüldü bacaklarım tutmadı inanamadım eşimi aradım ama ağlamaktan anlatamadım sonra sakinleşip söyleyince yok o benim değildir karışmıştır dedi inanmadı o da ..sonra Celalettin hocanın yanına girince kesinlşince bzden mutlu ve şaşkını yoktu sanırım.. Rabbim ne kadar evlat hasretiyle yanan insan varsa hepsine nasip etsin evlat kokusunu... bizi de tamamına erdirsin 1 ay sonra tekrar gidicez eğer çıkış devam ederse 10 günde bir tüp bebek merkezine gidlip havuzlama yapılacak ve transfer olacak Rabbimin izniyle..Dualarınıza ve birbirimizin dualarına çok ihtiyacımız var bol bol dua edelim..Böyle durumda olupta çıkış devam edip bebek sahibi olan var mı

Merhaba Kızlar
kaç zamandır yazıcam yazamadım kafam alllak bullak oldu tam umudumuzu yitirdiğimiz anda Allahım mucizesini gösterdi bize doğal yolla çıkış başladı kızlar semen analizi ilk mail geldiğinde olumsuzluk beklerken birde açtım 9 adet sperm...Dizlerimin bağı çözüldü bacaklarım tutmadı inanamadım eşimi aradım ama ağlamaktan anlatamadım sonra sakinleşip söyleyince yok o benim değildir karışmıştır dedi inanmadı o da ..sonra Celalettin hocanın yanına girince kesinlşince bzden mutlu ve şaşkını yoktu sanırım.. Rabbim ne kadar evlat hasretiyle yanan insan varsa hepsine nasip etsin evlat kokusunu... bizi de tamamına erdirsin 1 ay sonra tekrar gidicez eğer çıkış devam ederse 10 günde bir tüp bebek merkezine gidlip havuzlama yapılacak ve transfer olacak Rabbimin izniyle..Dualarınıza ve birbirimizin dualarına çok ihtiyacımız var bol bol dua edelim..Böyle durumda olupta çıkış devam edip bebek sahibi olan var mı

çok sevindim sperm çıkışı olmasına. tüm dualarınıza amin. ben de hep dua ediyorum burdaki herkese. biz de sizin gibi sperm çıkışı görürürüz inşallah. normal yolla çıkış olması daha da güzel. micro teseye gerek kalmadan sperm bulunmuş olacak. benim eşim de hiç ameliyat olmak istemiyor . umarım bizde de gerek kalmaz . normal semen testi yaptırdınız değil mi ? peki bulunan spermler neden dondurulmadı acaba ? allah korusun tekrar çıkmazsa diye ben hep endişe ediyorum böyle durumlarda.

arkadaşlar dün kaan hocanın hemşiresiyle görüştüm sağolsun dönüş yaptı. iğnelere para ödüyoruz diye belirtmiştim ya size. rapor olayını sordum. eğer erkek, allah korusun kanser ya da tümör gibi bir hastalık taşıyorsa ancak o zaman iğneleri devlet karşılıyormuş. yoksa bizlik bir durum yok rapor veririz ama geçerli bir hastalık belirtilmesi lazım dedi. iğneleri ücretsiz akan arkadaşların böyle bir durumu var mı acaba ?

çok sevindim sperm çıkışı olmasına. tüm dualarınıza amin. ben de hep dua ediyorum burdaki herkese. biz de sizin gibi sperm çıkışı görürürüz inşallah. normal yolla çıkış olması daha da güzel. micro teseye gerek kalmadan sperm bulunmuş olacak. benim eşim de hiç ameliyat olmak istemiyor . umarım bizde de gerek kalmaz . normal semen testi yaptırdınız değil mi ? peki bulunan spermler neden dondurulmadı acaba ? allah korusun tekrar çıkmazsa diye ben hep endişe ediyorum böyle durumlarda.
allah razı olsun canım Rabbim ameliyata gerek kalmadan çıkış nasip etsin biz ve bizim gibi olanlara bilmiyorum niye dondurmadılar ama dediğin doğru ya çıkış devam etmezse Allah korusun çok endişeleniyorum bizim yerinde hareketli 3 tane hareketsiz 6 adet diyo hoca spermlerin durumu gayet iyi demiş Farklı bitkiseller ve ovitrelle merionala devam edin demiş bakalım bayramdan sonra gidilecek çıkışa göre 10 günde bir gidilip havuzlama yapılıp dondurulacakmış
ve tüp bebek yapılacakmış öyle demiş doktorumuz herşeyin hayırlısı ameliyatla bile zor derken ve önceki ameliyatında çıkmmaışken bu bizi çok heyecanlandırı ve umutlandırdı umarım ve Rabbimden dilerim ki Allah c.c tamamına erdirir.

allah razı olsun canım Rabbim ameliyata gerek kalmadan çıkış nasip etsin biz ve bizim gibi olanlara bilmiyorum niye dondurmadılar ama dediğin doğru ya çıkış devam etmezse Allah korusun çok endişeleniyorum bizim yerinde hareketli 3 tane hareketsiz 6 adet diyo hoca spermlerin durumu gayet iyi demiş Farklı bitkiseller ve ovitrelle merionala devam edin demiş bakalım bayramdan sonra gidilecek çıkışa göre 10 günde bir gidilip havuzlama yapılıp dondurulacakmış
ve tüp bebek yapılacakmış öyle demiş doktorumuz herşeyin hayırlısı ameliyatla bile zor derken ve önceki ameliyatında çıkmmaışken bu bizi çok heyecanlandırı ve umutlandırdı umarım ve Rabbimden dilerim ki Allah c.c tamamına erdirir.
Canımm çok sevindim yaa inşallahh çıkış devam eder sağlıkla yavruna kavuşursun Rabbim bizlere de nasip etsin sizin hormonlar nasıldı 1. Tese de sperm dahil hiç hücre falan çıkmamışmıydı

Merhaba Kızlar
Allah'ım dualarınızı boşa çıkarmasın inşallah.

Merhaba Kızlar
Canım biz 1 sene boyunca yaptırdığı tahlillwrde hep canlı cansız hücre yoktu sonra 1 2 ölü 1 2 canlı bulundu 4 5 senedir çıkış devam ediyor hiç korkma inşallah devam edecek şimdi tüp bebeğe yetecek kadar çıkıyor ama kaliteli değiller 1 2 ay sonra eşim tedaviye başlayacak spermlerin kaliteli olması için 3 4 ay sonra da tüp bebeğe başlıyacaz ama inan çok yoruldugumu hissediyorum eşime diyorum bu son olsun tekrar denemeyelim olmazsa evlat edinmek için başvuru yapalım eskiden sperm bulununca herşey bitiyor sanıyordum ama malesef ki herşey bitmiyor inşallah rabbim hepimize eli yüzü düzgün sağlıklı evlatlar nasip eder

Arkadaşlar benim eşimin fsh değeri 32 çok yüksek Benin acil birşeyler yapmam lazım bildiğiniz ne var vana yardımcı olun ne olursunuz

Cnm hayat hikayeni anlatır mısın ?? Hoca eşime bahsetmiş 10 yıl sonra çıktı diye o siz misiniz ?

Ne kadarlik tedavi sonucu oldu canm bizdede vardi sperm durdu ne yapacagiz bilmiyorum

Cnm hayat hikayeni anlatır mısın ?? Hoca eşime bahsetmiş 10 yıl sonra çıktı diye o siz misiniz ?
Aynen canım bizden bahsediyordur 10 sene sonra çıkış oldu...2008 de tese oldu çıkmadı 2009-2013 arası kaan aydosa gittik bi ara verdik tedaviolduk ama en son yine tese dedi eşim yanaşmadı ameliyata 2 sene ara verdik ve 2016 ocakta celalettin peru ile başladık ve bu ayın başında sperm çıkışını gördük Allah'ın izniyle...

Back
X