Arkadaslar okuyabildiğim kadar msjlarinizi okumaya calisiyorum
hayal1963
cnm adiniza cok üzüldüm suan ne desek bos biliyorum teselliler her zaman sacma cümlelerden oluşmuştur adını bile sevmem o derece bu yüzden sadece diyebildigim tek sey umudunuzu kaybetmeyin simdi icinizden bazi arkadaslar sizde sperm var nasil olsa rahatsiniz diye icinizden gecirebilirsiniz ama inanin ki malesef hersey spermle bitmiyor beni taniyanlardanda en azindan bi tüp bebek denemesi yapabildin en azndan diyebilir ama bunun bende ne kadar büyük bi yara biraktığını bilen arkadaslarimda var bazen keske denemeseydim hiç diyorum bu yazimi okuduğunuzda saçmalamış cıksada en azindan bizde oralara kadar gelebilsek diyen arkadaslar da olabilir ne bicim konusuyo diyenler hatta daha nicesini dusunen veya benm gibi dusunenlerde olabilir evet bir negatif tüp denememin üzerinden tam tamina 7 ay 16 gün gecti ama ben hala o ilk gündeyim negatif kagitlarinin ellerimin arasina sıkıştırıldığı günde belki cok takiyosun diyenlerde olabilir unutmayalim ki her bünye bir değil simdi neden denemiyosun diye düsünenlerin sorusunuda cevaplayaym MUHTEŞEM bir KORKU yüzünden ha diceksniz ki cümlenin basinda umuttan pes etmemekten bahsediyodun smdi korkudan pes etmedim etmiyorum etmicem umudumu hiç kaybetmedim negatif kagidini elime verirken dalga gecenlere ilerleyen zamanlarda gidip bir gün olacak o iğrenç kahkalarinizin yerini benim mutluluk kahkaham alacak ve işte o gün tüm biz tüp bebek anneleri adına sizleri ezdiğim gün olacak diye cikarak umudumu da aldim ellerim arasına biliyorum meleğim bir gün annesine gelecek zafer benim olacak şu içimdeki korkuyu yendiğim bahanelerimin arkasindan cıktığım gün sizlere evladimla geldiğim gün olacak insallah ilerde bu post kapanmamış olur ve ben bebegime bu yazilari okutarak annesinin ve teyzelerinin hicte pes edici bireyler olmadığını ne olursa olsun pes etmemesini özelliklede buradaki umutlari göstererek umutlarini yitirdiği günü öldüğü gün olarak kabul etmesi gerektiğini ve kendsini göstererek yüce yaradanın edilen dualarini geri cevirmediğini anlatacağım olurda o günleri ben göremezsem evladina kavusan siz anneler cocuklariniza umutlarini kaybetmemeleri gerektigini kucuk yasta aşılayın ve onların birer umut karsiliginda size geldiklerini anlatın hepinizi cok seviyorum en güzel dualarla selam olsun hepinize.