Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlaaaaarrrrrrr semen haploidi paneli testinin sonuçlarını göndermişler şimdi. kaan hocaya gönderdim ama 15 gün sonra cvp gelecek. çok heycanlıyım inşallah olumludur allahım inşallah. ama hiç bir şey anlamadım. bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz? değerler nasıl bilgisi olan var mı . bir de haploid hücre gözlenmemiştir diyor. sanırım bu kötü birşey . değil mi kızlar bilgisi olan varsa lütfen bir şeyler yazsın :(

Sperm FISH Testi : sınırlı sayıda hücre analiz edilebilmiştir. elde edilenlerin %80 inde diploid, %10 unda kaotik, %10 unda anaploid tespit edilmiştir. haploid yapıda hücre gözlenmemiştir. nukleuslarn yuvarlak yapıda olduğu gözlemlenmiştir.

SPERMATOGENEZ MARKER TAYİNİ : hastada hedef genlerin ifadesi sperm konstrasyonları yüksek semen örnekleri ile benzer seviyede (yüksek ) tespit edilmiştir.

PCNA 22,77
LIM15 183,2
ESX1 25
TEX101 150,4

kızlaaaaarrrrrrr semen haploidi paneli testinin sonuçlarını göndermişler şimdi. kaan hocaya gönderdim ama 15 gün sonra cvp gelecek. çok heycanlıyım inşallah olumludur allahım inşallah. ama hiç bir şey anlamadım. bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz? değerler nasıl bilgisi olan var mı . bir de haploid hücre gözlenmemiştir diyor. sanırım bu kötü birşey . değil mi kızlar bilgisi olan varsa lütfen bir şeyler yazsın :KK43:

Sperm FISH Testi : sınırlı sayıda hücre analiz edilebilmiştir. elde edilenlerin %80 inde diploid, %10 unda kaotik, %10 unda anaploid tespit edilmiştir. haploid yapıda hücre gözlenmemiştir. nukleuslarn yuvarlak yapıda olduğu gözlemlenmiştir.

SPERMATOGENEZ MARKER TAYİNİ : hastada hedef genlerin ifadesi sperm konstrasyonları yüksek semen örnekleri ile benzer seviyede (yüksek ) tespit edilmiştir.

PCNA 22,77
LIM15 183,2
ESX1 25
TEX101 150,4
Kaan hoca umut var diyip tedaviye 1 kür yani 3 ay daha devam etmek isteyebilir

EC3BAB2E-ED9D-4B6D-BAC6-C35BFA12A257.webp
canım bana bi tam raporu yollasana resmini çekip, umutsuz olcak bişi yok ama genelde yurt dışında işin kolayına kaçıp donör kullanıyorlar onlarda pek önemli değil kimden olduğu çocuğun :))

ekiim 3.haftası adet dönemimde mikro tesa olucak eşim dua edin lütfen birde testesteron hormonu 270 eşimin düşük doktor düşük ama bizim düşük diyebilceğimiz kadar değil dedi ameliyat olupta hormon düşüklüğü olan varmı aranızda

ekiim 3.haftası adet dönemimde mikro tesa olucak eşim dua edin lütfen birde testesteron hormonu 270 eşimin düşük doktor düşük ama bizim düşük diyebilceğimiz kadar değil dedi ameliyat olupta hormon düşüklüğü olan varmı aranızda
Fsh nasıl ?

Merhaba arkadaşlar eşim çift taraflı inmemiş testis hastası ve değerleri yüksek Emre bey mikro tese ile çok umut vermedi ve hiç indirmeyin testisleri dedi başka bir doktor da hemen indirmeliyiz dedi.Bu durumda olup testis ameliyatı olup mikro tese ile sperm bulunup hamile kalan var mı

Kaan hoca umut var diyip tedaviye 1 kür yani 3 ay daha devam etmek isteyebilir
ayyyyy gerçekten mi inşallah olumludur . çok korkuyorum olumsuz şeyler duymaktan. bazı arkadaşlar lim15 testinin 700 lerde olması gerektiğini yazmış. eğer öyleyse bizimki çok düşük oluyor. inşallah haklısınızdır . bu mübarek cuma gününün hürmetine allahım hepimizin yardımcısı olsun. 5 yıldır uğraşıyoruz insallah bu sefer bulunur şu sperm :(

ayyyyy gerçekten mi inşallah olumludur . çok korkuyorum olumsuz şeyler duymaktan. bazı arkadaşlar lim15 testinin 700 lerde olması gerektiğini yazmış. eğer öyleyse bizimki çok düşük oluyor. inşallah haklısınızdır . bu mübarek cuma gününün hürmetine allahım hepimizin yardımcısı olsun. 5 yıldır uğraşıyoruz insallah bu sefer bulunur şu sperm :KK43:
Canım bence olumlu yönde ilerleme var evet haploit çıkmamış olabilir ama sayısal değerler çıkmış en azından çünkü hiç değerler çıkmayan Kişiler var. Umarım sperme dönüşürler. Baş ve kuyruk kısımları oluşmaya başlamış olabilir miş az da olsa canım spermatid düzeyinde sanırım inşallah sperme dönüşürler bakalım Kaan hoca ne diyecek ama olumsuz konuşmayacaktır tedaviye devam ettirecektir.

merhaba

geçtiğimiz hafta istanbulda emre bakırcıoğlunda eşim micro tese oldu. ilk tesemiz. sonuç olumsuz.

canım eşinin hormon testleri nasıldı fsh testesteron falan

eşiminn hormonları, genetik testleri vs vs hepsi normal. sebepsiz azospermi bizimki.

hafta içi patoloji sonucu çıkacak. neden sperm üretimi yok onu göreceğiz. bakalım sonrasında nasıl bir tedavi verilecek.

eşiminn hormonları, genetik testleri vs vs hepsi normal. sebepsiz azospermi bizimki.

hafta içi patoloji sonucu çıkacak. neden sperm üretimi yok onu göreceğiz. bakalım sonrasında nasıl bir tedavi verilecek.
bizde ekimde ilk tese olucak bizdede hormon testleri normal testesteron hormonu biraz düşük bende korkuyorum sperm bulunamıycak diye biz memorıalde olucaz

bizde ekimde ilk tese olucak bizdede hormon testleri normal testesteron hormonu biraz düşük bende korkuyorum sperm bulunamıycak diye biz memorıalde olucaz

ilk tese mi ? murad başar da mı olacaksnınz

ilk tese mi ? murad başar da mı olacaksnınz
evet siz hiç gittinizmi ona ya biz hani ilk duyduğumuzda devlet hastanesine gitmiştik oranın doktoru memorıal iyi yapıyo bu işi demişti oraya gittik benim eşimde sorun bende bişey yok tamam tüp bebek bölümü memorıalın çok iyi ama erkek için burda ben ona giden hiç duymadım görmedim sonradan dedim ama yanlışmı yaptık ama onda başladık bir kere gerçi hani profosor iyi bir doktora benziyo ama burda hiç görmedim duymadım ona giden

evet siz hiç gittinizmi ona ya biz hani ilk duyduğumuzda devlet hastanesine gitmiştik oranın doktoru memorıal iyi yapıyo bu işi demişti oraya gittik benim eşimde sorun bende bişey yok tamam tüp bebek bölümü memorıalın çok iyi ama erkek için burda ben ona giden hiç duymadım görmedim sonradan dedim ama yanlışmı yaptık ama onda başladık bir kere gerçi hani profosor iyi bir doktora benziyo ama burda hiç görmedim duymadım ona giden
Biz murad başara gidiyoruz canım çok araştırdık eşim ekimde mikro tese olacak murad beye bilgili bir doktor ve çok umutsuz konuşmuyor biz gittiğimiz bir çok doktordan ağlayarak ayrıldık bu doktor bize umut verdi

Back
X