• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben anlamıyorum bu testesteron hormonunu bi önceki tahlilde çıkmıştı şimdi ise düşmüş ne güel sevinmiş çıktı diye kriz geçiricem artık ya merıonal 75 iğne kullanıyoeruz doktorumuzmu kötü anlamıyorum ben kafam durdu artık ya

ben anlamıyorum bu testesteron hormonunu bi önceki tahlilde çıkmıştı şimdi ise düşmüş ne güel sevinmiş çıktı diye kriz geçiricem artık ya merıonal 75 iğne kullanıyoeruz doktorumuzmu kötü anlamıyorum ben kafam durdu artık ya
Canım benim merional 75 testesteronu etkilemez fsh yi etkiler

İyi geceler, arkadaşlar. Hikayemi buraya yazmıştım, ama kısacası şöyle: eşim 2 varikoselle geçirmişti, azospermi tanısı konuldu. Mikroteseyle bir miktar sperm alınıp dondurulmuştu. 2 sefer tüp bebek tedavisini gördüm: ilki tutmadı, ikincisi kısa olduğu için sadece 1 yumurtam işleme uygundu o da döllenmemişti. Elimizdeki spermler bitmiş. Eşim tekrar ameliyat olmak istemiyor. Belki bize faydalı olabilecek bir bitkisel tedavi olabilir diye umuyorum. Bilen var mı acaba? Ufak ta olsa umuttur.

Canım benim merional 75 testesteronu etkilemez fsh yi etkiler
ben anlamadım ya doktor ameliyta için testesteron hormonunu çıkarmaya çalışıyo bi iğne verdi ilk gonal f diye o düşürdü şimdi bunu verdi çıkarmıştı bi ara şimdi gene düşürdü ameliyat olcaktı ekimde şimdi ne yapıcak bilmiyorum acaba memorıale gitmekle hatamı ettik tamam bayan tüp bebek bölümü olarak iyide erkek üroloji bölümüne gideni hiç duymadım daha burda

ben anlamadım ya doktor ameliyta için testesteron hormonunu çıkarmaya çalışıyo bi iğne verdi ilk gonal f diye o düşürdü şimdi bunu verdi çıkarmıştı bi ara şimdi gene düşürdü ameliyat olcaktı ekimde şimdi ne yapıcak bilmiyorum acaba memorıale gitmekle hatamı ettik tamam bayan tüp bebek bölümü olarak iyide erkek üroloji bölümüne gideni hiç duymadım daha burda
Canım benim orası para tuzağı uzak dur ordan kadın için iyi ama erkek için iyi degil

Merhaba arkadaşlar şimdiden çok heyecanlıyım. 2 hafta içinde inşallah tüp bebek olacağım.. çok korkuyorum hep düşünüyorum acaba bende anne olacak mıyım diye. Bizim durumumuzda anne olan çok mu?

Tüp bebek tedavisi öncesi adet başlamadan üç gün önce kullanmam için estrofem verdi doktor. Tüp bebek tedavisinin başlayacağı Ay adet olmadan üç gün önce kullanmaya başladım on gün geçti adet olamadım bu yüzden tedavim gecikti. Doktoruma sordum estrofem geciktirmiş olabilir mi diye alakası yok dedi doktor. Dün bıraktırdı Estrofemi doktor ve bugün adet oldum. İlaç tedavisi süreci yarından itibaren başlayacak. Yani tedavim boşu boşuna gecikti gibi geliyor bana. Bi daha Estrofemi kullanmayacamı söyledi doktor Yani transferden önce de kullanmayacam sanırım. Kafam karıştı valla bu durumdan ne anladınız arkadaşlar. Tecrübesi olanlar yardımcı olabilir belki. Benim ilk denemem.

Canim hormonlar nasil fsh ve testesteron

Arkadaşlar eşim azosiperm. önce tese ameliyatı olsak sperm bulunursa tüp bebek tedavisine başlasak oluyo mu yani tedaviye aynı anda başlamak zorunda miyiz.bu hafta ameliyat olsa mesela regli olduğumda da tedaviye başlasak

Arkadaşlar eşim azosiperm. önce tese ameliyatı olsak sperm bulunursa tüp bebek tedavisine başlasak oluyo mu yani tedaviye aynı anda başlamak zorunda miyiz.bu hafta ameliyat olsa mesela regli olduğumda da tedaviye başlasak
Zorunda değilsiniz esin tese ameliyati olacak bulunursa saklanır sende tedaviye baslarsin

Sperm dondurulabilir ama drlar genelde tercih etmiyor çünkü çözdürme esnasında ölebiliyor.o yuzden taze olması daha iyi
Allah yardımcınız olsun ins tesede bulunur

Canım benim seni çok iyi anlıyorum o günü asla unutamazsın ama Allahım sabrını veriyor. Sana üzülme diyemem üzülmek hafif kalıyor yıkılıyorsun ama eşin için iyi olmaya çalış onun sana şu an çok ihtiyacı var. Ağrıları var psikolojisi bozuk ancak sen destek olursan ayağa kalkar. Allah herşeyin iyisini bilir...
Ellzem merhaba şimdi araştırırken seni gördüm eşine aynı ilaçtan vermiş doktor bulunamadı mu tesede:(

Arkadaşlar eşi klinefelter sendromlu olup tedavi olanlar var mı ?

Herkese merhabalar ben 5 senelik evliyim 34 yaşındayım.esim 39 yaşında. Malesef yaş bakımından geç kaldık ve evlenince hemen çocuk düşünmedik. Şimdi ise yaptırdığımız testler sonucu bir çok sıkıntıyla karşılaştık. Bende poliklinik over ve hsg sonucu sağ tüp kapalı çıktı. Eşim de kromozom bozuklugu sonucu klinefelter sendromu çıktı.sperm sayısı sıfır. Mikrotese yontemi gerekiyormus.Şuan adetimin birinci günü ve yarın suleymaniye devlete gideceğim.umutlarimiz sıfır birkaç üroloji dr sorduk tedaviye gerek yok dedi.direkt mikroteseyle tüp bebek
Eşiniz Tedaviden Sonuç aldımı acaba ?

Back
X