- 19 Mart 2017
- 122
- 87
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim merional 75 testesteronu etkilemez fsh yi etkilerben anlamıyorum bu testesteron hormonunu bi önceki tahlilde çıkmıştı şimdi ise düşmüş ne güel sevinmiş çıktı diye kriz geçiricem artık ya merıonal 75 iğne kullanıyoeruz doktorumuzmu kötü anlamıyorum ben kafam durdu artık ya
ben anlamadım ya doktor ameliyta için testesteron hormonunu çıkarmaya çalışıyo bi iğne verdi ilk gonal f diye o düşürdü şimdi bunu verdi çıkarmıştı bi ara şimdi gene düşürdü ameliyat olcaktı ekimde şimdi ne yapıcak bilmiyorum acaba memorıale gitmekle hatamı ettik tamam bayan tüp bebek bölümü olarak iyide erkek üroloji bölümüne gideni hiç duymadım daha burdaCanım benim merional 75 testesteronu etkilemez fsh yi etkiler
Canım benim orası para tuzağı uzak dur ordan kadın için iyi ama erkek için iyi degilben anlamadım ya doktor ameliyta için testesteron hormonunu çıkarmaya çalışıyo bi iğne verdi ilk gonal f diye o düşürdü şimdi bunu verdi çıkarmıştı bi ara şimdi gene düşürdü ameliyat olcaktı ekimde şimdi ne yapıcak bilmiyorum acaba memorıale gitmekle hatamı ettik tamam bayan tüp bebek bölümü olarak iyide erkek üroloji bölümüne gideni hiç duymadım daha burda
Canim hormonlar nasil fsh ve testesteronben anlamıyorum bu testesteron hormonunu bi önceki tahlilde çıkmıştı şimdi ise düşmüş ne güel sevinmiş çıktı diye kriz geçiricem artık ya merıonal 75 iğne kullanıyoeruz doktorumuzmu kötü anlamıyorum ben kafam durdu artık ya
fsh 13,20 normal değerde testesteron 270 ameliyatta testesteron hormonu düşük olunca sperm bulma olasılığı azalıyomu bilen varmı acabaCanim hormonlar nasil fsh ve testesteron
Bizim fsh 70 lerde testo 200 lerde ameloyatta ne olur hic bilmiyomfsh 13,20 normal değerde testesteron 270 ameliyatta testesteron hormonu düşük olunca sperm bulma olasılığı azalıyomu bilen varmı acaba
Bizim fsh 70 lerde testo 200 lerde ameloyatta ne olur hic bilmiyom[/QUOTE
yarın kontrolumuz var bakalım ne diycek doktor
Zorunda değilsiniz esin tese ameliyati olacak bulunursa saklanır sende tedaviye baslarsinArkadaşlar eşim azosiperm. önce tese ameliyatı olsak sperm bulunursa tüp bebek tedavisine başlasak oluyo mu yani tedaviye aynı anda başlamak zorunda miyiz.bu hafta ameliyat olsa mesela regli olduğumda da tedaviye başlasak
Sperm dondurulabilir ama drlar genelde tercih etmiyor çünkü çözdürme esnasında ölebiliyor.o yuzden taze olması daha iyiArkadaşlar eşim azosiperm. önce tese ameliyatı olsak sperm bulunursa tüp bebek tedavisine başlasak oluyo mu yani tedaviye aynı anda başlamak zorunda miyiz.bu hafta ameliyat olsa mesela regli olduğumda da tedaviye başlasak
Ellzem merhaba şimdi araştırırken seni gördüm eşine aynı ilaçtan vermiş doktor bulunamadı mu tesedeCanım benim seni çok iyi anlıyorum o günü asla unutamazsın ama Allahım sabrını veriyor. Sana üzülme diyemem üzülmek hafif kalıyor yıkılıyorsun ama eşin için iyi olmaya çalış onun sana şu an çok ihtiyacı var. Ağrıları var psikolojisi bozuk ancak sen destek olursan ayağa kalkar. Allah herşeyin iyisini bilir...
Hangi doktordasınız acaba hiç sonuç alan yokmu ?Klinefelter bebekler whatsap grubundan yazisiyoruz ama, buralarda degisiklikler var mi?
Halen bir tedavi yontemi bulamadik.![]()
Eşiniz Tedaviden Sonuç aldımı acaba ?Herkese merhabalar ben 5 senelik evliyim 34 yaşındayım.esim 39 yaşında. Malesef yaş bakımından geç kaldık ve evlenince hemen çocuk düşünmedik. Şimdi ise yaptırdığımız testler sonucu bir çok sıkıntıyla karşılaştık. Bende poliklinik over ve hsg sonucu sağ tüp kapalı çıktı. Eşim de kromozom bozuklugu sonucu klinefelter sendromu çıktı.sperm sayısı sıfır. Mikrotese yontemi gerekiyormus.Şuan adetimin birinci günü ve yarın suleymaniye devlete gideceğim.umutlarimiz sıfır birkaç üroloji dr sorduk tedaviye gerek yok dedi.direkt mikroteseyle tüp bebek