Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba oncelikle gecmıs olsun tek testıs kanalda dedınız yanı yukardamı kalmıs bızdede benzer bı sorun var bıraz almalısınız

Merhaba oncelikle gecmıs olsun tek testıs kanalda dedınız yanı yukardamı kalmıs bızdede benzer bı sorun var bıraz almalısınız
Evet yukarda kalmis ama hareketli yani asagida iniomus. Ama kanalda olmasi sol testisteki gelisimi durdurmus normalden kucuk dedi dr hatta tese yapicaz sag testiste arariz demiati ama gerek kalmadi allaha sukurr

Evet yukarda kalmis ama hareketli yani asagida iniomus. Ama kanalda olmasi sol testisteki gelisimi durdurmus normalden kucuk dedi dr hatta tese yapicaz sag testiste arariz demiati ama gerek kalmadi allaha sukurr
Merhaba arkadaşım bizimde doğuştan iki testisimiz yukarıda kalmış yani kasıkta eşimle yeni farkettik ve yeni ameliyat olup testisler torbaya indirildi şimdi 6 aylık bir tedavi süreci uyguluyor doktorumuz iğne oluyoruz umarım tese de sperm çıkışı olur

Insallah ama ameliyattan sonra genelde sonuclar olumlu oluyor gibi arastirdigim kadariyla. Bence en onemlisi laboratuvar ekibi dr dan daha onemli. Bunun icin de en cok bunu arastirip tedaviye baslamanizi oneririm. Ben surekli arastiriom hala zaten olana kadar deneyecez napalim umudu kaybetmek yok !

İnşallah çok başarılı geçer ve çokça spermler bulunur ve evlat sahibi olursunuz dualarım sizinle
Mutlaka sonucu buraya yazın
Amin inşallahAllah’ın izin ve inayetiyle hepimiz muradımıza kavuşur ve evlat sahibi oluruz inşallah.Eşimin operasyon günü netleşti,Salı günü sabah olacak inşallah.Bu forumda olup mesajımı okuyan herkesten Allah rızası için dua bekliyorum.Mucizemiz dualarda gizli.inşallah rabbim bu uzun ve sabır dolu bekleyişin sonunda anne olabilmek için bana bir sebep gönderir ve eşimin sağlıklı kaliteli spermleri çıkar.Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun.Kucağımızı cennet kokulu bebeğimizle doldursun inşallah.Ben herkesten ümidimi kestim ama Allah ın rahmetinden asla ümidimi kesmedim.Ona teslim ettim kendimi.Tevekkül ile bekledim ve yeryüzünde yarattığı en kıymetli şey olan su’yun hürmetine dualar ettim.Nasip et Allahım bize anneliği.Dualarınızı bekliyorum sevgili kardeşlerim ve inşallah buraya Rabbimin izni ile hayırlı ve müjdeli haberi vermek nasip olur

İnşallah inşallah rabbim yüzümüzü güldürsün çok zorlu bir süreç umarım tese de sperm bulunur

İnşallah arkadaşım dualarımız seninle rabbim hepimize yardım etsin

Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat. Uzun bi süreç var önümüzde. İyi haberler alın inşallah. Whatsapp grubu var diye yazanlar var bende katılmak isterim gruba siz dahil misiniz
amin inşallah canım
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin..yok grupta değilim

Tansel beyi merak eden arkadaşlar instegram hesabında adres ve telefon numarası var bilginiz olsun oradan ulaşabilir siniz

Kızlar dün benim doktorum instagramında bir video paylaşmıştı azospermide yeni bir tedavi yöntemi uygulamışlar ve gebelik elde etmişler lütfen bir bakın derim, dr.aynurersahin instagram adı, burada yazmıştınız embriyolog ferhat bey yeni bir yöntem deniyor diye işte o başarılı olmuş. Medicalpark Göztepe hastanesinde Aynur Erşahin doktorumun adı

Evet izledim bende bu sevindirici bir haber Ben doktoruma sormuştum bu rosi tekniğini 1998 yılında çok uyguladık şuanda en etkili mikro tese dedi ama sanırım bu rosi yi geliştirdiler

Canim allahim yardimcin olsun yarin burdan milyonlar bulundu diye yazarsin insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun en kisa zamanda

Kızlar bizim için salavat-ıtefriciye okuyabilir misiniz ne kadar okursanız okuyun,bir kez bile olsa Eşim Micro-TESE olacak yarın sabah.Dualarınıza çok ihtiyacımız var.Lütfen dualarınızdan eksik etmeyin bizi...

Hayırlı akşamlar kızlar benim eşimde bugün ilk tese ameliyatını oldu 3 tane çıktı ve donduruldu.
Doktor az ama hiç çıkmamasından iyidir dedi bizim gibi olan varmı ??

Hayırlı akşamlar kızlar benim eşimde bugün ilk tese ameliyatını oldu 3 tane çıktı ve donduruldu.
Doktor az ama hiç çıkmamasından iyidir dedi bizim gibi olan varmı ??
Merhaba inşallah anne olmayı da nasip eder Allah bir tane sperm Bile yeter yeterki Allah istesin darısı bizim başımıza biz de yarın olacağız kısmetse inşallah bizde de sperm bulunur ve hayırlı güzel haberi paylaşırız bu arada eşin hangi hastanede doktorda ameliyat olmuştu canım

Arkadaşım,
Şuan heyecanını inan bende hissedebiliyorum. Allah büyük, bizi bir imtihandan geçiriyor.
O ki Hz. Ademi anasız babasız sadece balçıktan yarattı
O ki Hz. Meryeme insan eli değmemişken hz. İsa yı babasız yarattı
O ki Hz. Zekeriya çok yaşlı ve karısı kısırken ona Hz. Yahya yı nasip etti
O ki Hz.ibrahime, hz.ismail ve hz. İshakı verdi
O yalnızca OL dedi ve oldu
İnşallah sana da OL der
İnşallah seninde yüzünü güldürür
İnşallah yarın buraya sevinçle mutlu haberler vermeni nasip eder
İnşallah Rabbim kendi katından sana da bize de hayırlı nesiller verir bizi bu dünyada yalnız bırakmaz
Senin için okuyabildiğim kadar salatı tefriciye okuyacam arkadaşım
Ameliyat saatini yaz burdan
Allaha emanet ol kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…