Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım bizimde sorunumuz inmemiş testis ve azospermi bizde choriomon 5000 iğnesini oluyoruz haftada bir 10 tane 6 ay tedavi olacağız sonra mikro tese umarım sperm bulunur Allah hepimizin yardımcısı olsunTabiki canım
Bizim ilk doktorumuz emre beydi onda varikosel ameliyatı olduk sonra tese olum dedi ameliyattan 3 ay sonra sperm çıkısı olmayınca biz istemedik Kaan hocaya gittik aynen randevu için 3 ay bekledik
Neyse sonra kaan hoca bize iğne falan vermedi. emodex ve klomen verdi 3 ay sonra FISH testi istedi genarta gönderdik sonuçta hiç haploid çıkmayınca gelin tese olun dedi bizde anlayamadık hani iğne falan veriyodu bu adam. Oda tese diyince onuda bıraktık.
sonra tansel ve celalettin hocaya aynı gün gittik.
tansel bey çok iyi ve çok güvenilir bir insan onun dediği choriomon 5000 iğne celalaettin hocanın verdiği ovitrelle ile aynı diye birde celalettin hocanın tedavisiyle çıkış olanları duyduk diye onunkini yapmaya karar verdik.
Celalettin peru diye google a yaz direk çıkıyo numara
Önce randevu al
Sabah andromed diye bi labaratuara gittik orda eşim semen verdi ve inhibin testi için kan verdi her biri 200 tl
Diğer istediği fsh Lh E2 total testestorunu yaptırıp gitmiştik sağlık ocagından
Neyse sabahki testlerin sonucu 5 saatte falan çıkıyo
Aksam 4-5 gibi esenler avicenna hastanesine celalettin hocayla görüşmeye gittik
3 aylık bir ilaç tedavisi verdi 3 ayı doldurunca kontrole gidecez
Hocada muayeneye 200 tl alıyo galiba hastaneye rapor için giriş yaptık 150 de ona verdik
İlaçlar ve eczacının hazırladıgı karışım içinde 1900 tl verdik
Off yazmasıda yaşaması da uzundu
Bu kadar canım
Tabiki canım
Bizim ilk doktorumuz emre beydi onda varikosel ameliyatı olduk sonra tese olum dedi ameliyattan 3 ay sonra sperm çıkısı olmayınca biz istemedik Kaan hocaya gittik aynen randevu için 3 ay bekledik
Neyse sonra kaan hoca bize iğne falan vermedi. emodex ve klomen verdi 3 ay sonra FISH testi istedi genarta gönderdik sonuçta hiç haploid çıkmayınca gelin tese olun dedi bizde anlayamadık hani iğne falan veriyodu bu adam. Oda tese diyince onuda bıraktık.
sonra tansel ve celalettin hocaya aynı gün gittik.
tansel bey çok iyi ve çok güvenilir bir insan onun dediği choriomon 5000 iğne celalaettin hocanın verdiği ovitrelle ile aynı diye birde celalettin hocanın tedavisiyle çıkış olanları duyduk diye onunkini yapmaya karar verdik.
Celalettin peru diye google a yaz direk çıkıyo numara
Önce randevu al
Sabah andromed diye bi labaratuara gittik orda eşim semen verdi ve inhibin testi için kan verdi her biri 200 tl
Diğer istediği fsh Lh E2 total testestorunu yaptırıp gitmiştik sağlık ocagından
Neyse sabahki testlerin sonucu 5 saatte falan çıkıyo
Aksam 4-5 gibi esenler avicenna hastanesine celalettin hocayla görüşmeye gittik
3 aylık bir ilaç tedavisi verdi 3 ayı doldurunca kontrole gidecez
Hocada muayeneye 200 tl alıyo galiba hastaneye rapor için giriş yaptık 150 de ona verdik
İlaçlar ve eczacının hazırladıgı karışım içinde 1900 tl verdik
Off yazmasıda yaşaması da uzundu
Bu kadar canım
Estafurall canim ne demek.doktor araştırması için sizin basliginiza girdim.yıllardır deniyoruz.bizim de sorun dollenme oluşmuyor.Sende sağol canım
Aa öyle mi inan ki çok sevindim maşallah
Canım ben hem tansel hem de celalettin hocadan PGT diye bi test duydum galiba senin bahsettiğin dna hasar tespiti
Siz kaç zamandır deniyosunuz peki ve neden azospermi başlığındasın yanlış anlama tamamen merakımdan soruyorum affet :)
Biz bahceciye gidiyoruz Gürhan hocaya klinikte dr larda òzellikle laboratuvar cok iyi bir gidin görüsün derim.merhaba arkadaşım,bizde kaan aydostan randevu aldık ama 3y sonraya randevu verdiler.iletişim olarakta çok zor ulaşmak.siz celalettin hocaya nasil ulaşıyorsunuz? alanında iyi mi ?biraz beni bilgilendirirsrn sevinirim.
arkadaşlar celalettin hocaya genetik testler cıktıktan sonra mı gidiyorsunuz.bizim daha 1 buçuk ay sonra çıkacak genetikler çıkmadan görüşsek olur mu acaba.
4 sene Celalettin hocaya gittim eşim azosperm 4 sene iğne oldu yanısıra bitkisel ilaçlar artık eşimin zarar görmesine korktuğum için bıraktım
10 senede gıtsenız hoca bırakın demeyecektı heralde. bazen hıc guvenmıyorum sunlara ama yapacak bseymız yok4 sene Celalettin hocaya gittim eşim azosperm 4 sene iğne oldu yanısıra bitkisel ilaçlar artık eşimin zarar görmesine korktuğum için bıraktım
10 senede gıtsenız hoca bırakın demeyecektı heralde. bazen hıc guvenmıyorum sunlara ama yapacak bseymız yok
hoca ya gittikten sonra tese olmadik normal yollada çıkış olmadi4 sene celalettin hocada tedavi gördünüz ve sperm çıkışı olmadı yada tese de sperm çıkmadı doğru anlıyorum dimi?
Azo sebebiniz nedir?
hocanın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum çok yakın tanıdığım çocuğu olmayan bir arkadaşın çocuğu oldu bu tedavide hoca sadece deniyor sizin anli caniz deneme yanılma yöntemi10 senede gıtsenız hoca bırakın demeyecektı heralde. bazen hıc guvenmıyorum sunlara ama yapacak bseymız yok
deneme yanılmada canım bu beden oyuncak değilki. ilerde bu sebepten dolayı baska hastalık çıkarsa ne olacak? bunun bi suresi olmalı. mesela2 seneden sonra o tedavi yanıtvermiyorsa kesilmeli. Cocuk istiyoruz diye sağlık gidecek.hocanın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum çok yakın tanıdığım çocuğu olmayan bir arkadaşın çocuğu oldu bu tedavide hoca sadece deniyor sizin anli caniz deneme yanılma yöntemi
bende bu sdeneme yanılmada canım bu beden oyuncak değilki. ilerde bu sebepten dolayı baska hastalık çıkarsa ne olacak? bunun bi suresi olmalı. mesela2 seneden sonra o tedavi yanıtvermiyorsa kesilmeli. Cocuk istiyoruz diye sağlık gidecek.
instagram hesabnı da takip ediyorum. paylastıkları umut veriyor insana
bende ilerde başka hastalıklara sebep olmasından korktum ve eşime bırakması için ısrarcı oldum biraktirttim şimdide instagram sayfasına baktıkça da aceba yanlış mı yaptım diyorumdeneme yanılmada canım bu beden oyuncak değilki. ilerde bu sebepten dolayı baska hastalık çıkarsa ne olacak? bunun bi suresi olmalı. mesela2 seneden sonra o tedavi yanıtvermiyorsa kesilmeli. Cocuk istiyoruz diye sağlık gidecek.
instagram hesabnı da takip ediyorum. paylastıkları umut veriyor insana
Bi ara vardı ama hala varmı bilmiyorum eğer Whatsapp gurup varsa bende girmek isterimher gün foruma girilmiyor haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?