Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım bizimde sorunumuz inmemiş testis ve azospermi bizde choriomon 5000 iğnesini oluyoruz haftada bir 10 tane 6 ay tedavi olacağız sonra mikro tese umarım sperm bulunur Allah hepimizin yardımcısı olsun

cnm bizde emre beyde tese olduk. ama çıkmadı. şimdi tansel yahut celalletin beye gitmeyi düşünüyoruz.

Merhaba kızlar
Celalettin hocanın ilaçları daha öncede yazmıştım ama yine yazayım
Nebido iğne ayda 1
Ovitrelle iğne ayda 2
Devit ampül ayda 2
Progeny-M
Ace selenyum
Ist-Ard bunlarda günde 1-2 değişiyo
Ayrıca salih eczanesinin karışımı bir macun
Biz tapor çıkarttık hepsi macunla birlikte 1900 tuttu rapor çıkartmasak 3000 i geçiyodu
Celalettin hocada tedavi olan herkes bu ilaçlarımı kullanıyo bilmiyorum F filizcan6689 siz ne kadar vermiştiniz

Estafurall canim ne demek.doktor araştırması için sizin basliginiza girdim.yıllardır deniyoruz.bizim de sorun dollenme oluşmuyor.

merhaba arkadaşım,bizde kaan aydostan randevu aldık ama 3y sonraya randevu verdiler.iletişim olarakta çok zor ulaşmak.siz celalettin hocaya nasil ulaşıyorsunuz? alanında iyi mi ?biraz beni bilgilendirirsrn sevinirim.
Biz bahceciye gidiyoruz Gürhan hocaya klinikte dr larda òzellikle laboratuvar cok iyi bir gidin görüsün derim.

arkadaşlar celalettin hocaya genetik testler cıktıktan sonra mı gidiyorsunuz.bizim daha 1 buçuk ay sonra çıkacak genetikler çıkmadan görüşsek olur mu acaba.

Sevgili Arkadaşlar;
Bugün bildiğiniz üzere Mevlid Kandili
Hepinizin kandili Mübarek ve duaları hayırlısıyla kabul olsun inşallah
Belki kimimizin yüzü gülecek belki kimimiz muradımıza ermeden göçeceğiz bu dünyadan inşallah Allahın razı olduğu kullardan oluruz onun kaderimize yaZdığını gönlümüzde kabul eder
Bugun başta sevgili Peygamberimiz alemlerin onun hürmetine yaratıldığı Hz. Muhammed’e (sav) olmak üzere birbirimize de çokca dua edelim
Allah hepinizden raZı olsun
Hayırlı Kandiller...

4 sene Celalettin hocaya gittim eşim azosperm 4 sene iğne oldu yanısıra bitkisel ilaçlar artık eşimin zarar görmesine korktuğum için bıraktım

4 sene Celalettin hocaya gittim eşim azosperm 4 sene iğne oldu yanısıra bitkisel ilaçlar artık eşimin zarar görmesine korktuğum için bıraktım

4 sene celalettin hocada tedavi gördünüz ve sperm çıkışı olmadı yada tese de sperm çıkmadı doğru anlıyorum dimi?
Azo sebebiniz nedir?

10 senede gıtsenız hoca bırakın demeyecektı heralde. bazen hıc guvenmıyorum sunlara ama yapacak bseymız yok

10 senede gıtsenız hoca bırakın demeyecektı heralde. bazen hıc guvenmıyorum sunlara ama yapacak bseymız yok

Peki siz hiç celalettin Peru nun instagram sayfasını incelediniz
Öyle çok hastasının fotografını koymuş ki
Ben şaşırdım açıkçası

hocanın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum çok yakın tanıdığım çocuğu olmayan bir arkadaşın çocuğu oldu bu tedavide hoca sadece deniyor sizin anli caniz deneme yanılma yöntemi

hocanın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum çok yakın tanıdığım çocuğu olmayan bir arkadaşın çocuğu oldu bu tedavide hoca sadece deniyor sizin anli caniz deneme yanılma yöntemi
deneme yanılmada canım bu beden oyuncak değilki. ilerde bu sebepten dolayı baska hastalık çıkarsa ne olacak? bunun bi suresi olmalı. mesela2 seneden sonra o tedavi yanıtvermiyorsa kesilmeli. Cocuk istiyoruz diye sağlık gidecek.
instagram hesabnı da takip ediyorum. paylastıkları umut veriyor insana

bende bu s
bende ilerde başka hastalıklara sebep olmasından korktum ve eşime bırakması için ısrarcı oldum biraktirttim şimdide instagram sayfasına baktıkça da aceba yanlış mı yaptım diyorum

burda iletişim ve bilgi yok. :/ herkes whtsapplarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…