Canım eşinde azosperm miydi senin bilgi verirmisinEvet fsh yüksek ama testosteronda yüksek.bence eşini ikna edip bir doktora görünmesini sagla çok iyi hekimler var bu konuda uzman benim eşim Kaan aydosta tedavi görüyor bizimde birkez tedavisiz tese olmuşlugumuz war .şuanda 5 aydır igne tedavisi oluyoruz ayrıca 6 aylık igne tedavisiyle sperm çıkma şansı war 100 de 100 olmasa bile denemeye deger
Canım azospermdi eşimMERHABA CANIM ÖZCELİKLE COK GEÇMİŞ OLSUN BENDE BURSADAYIM BENDE COK ARASTIRDIM ACIBADEM ŞAHİN BEYİ DİYOLAR SİZİN PROBLEMİNİZ NEDİR
Evet eşim azosperm birkere başarısız tese oldu sonuç sertoly hormonlarda normal fsh 10 t.testesteron 6 şimdi yaklaşık 5 bucuk aydır iğne tedsvisi oluyor son haploid testini verip sonucuna göre bi yol çizcekmiş doktorumuz sizin durum ne?Canım eşinde azosperm miydi senin bilgi verirmisin
Canim yaa biz watsapta görüşsek daha iyi değilmi burda herkes aynı durumda degil ki ayni durumda ayni sonucta olan insanalrla konuşmak fikir alisverisi yapsak daha iyi daha uggun değilmi sadece öneriEvet fsh yüksek ama testosteronda yüksek.bence eşini ikna edip bir doktora görünmesini sagla çok iyi hekimler var bu konuda uzman benim eşim Kaan aydosta tedavi görüyor bizimde birkez tedavisiz tese olmuşlugumuz war .şuanda 5 aydır igne tedavisi oluyoruz ayrıca 6 aylık igne tedavisiyle sperm çıkma şansı war 100 de 100 olmasa bile denemeye deger
Canım akşam yemeğinden yarım saat önceCanım eşinde azosperm miydi senin bilgi verirmisin
Sabah kahvaltidan sonra yarim sise ogleden sonra kalan yarimi iciyodu esim allaha sukur ise yaradi 0.5 lt lik siselerde yapiodumnohut kuru kullanan arkadaslar. gunun hangi saatlerinde iciyordu esleriniz
İşe yaradı derken durumunuz neydi ne oldu tam olarakSabah kahvaltidan sonra yarim sise ogleden sonra kalan yarimi iciyodu esim allaha sukur ise yaradi 0.5 lt lik siselerde yapiodum
Canim biz de azospermiydik nohut suyuyla 70 sperm bulundu bugun yumurtalarim toplandi spermde yeterli sayida bulduk dediler allaha sukurİşe yaradı derken durumunuz neydi ne oldu tam olarak
Teseye gerek kalmadan bulundu bu arada yoksa tese olacakti esimdeCanim biz de azospermiydik nohut suyuyla 70 sperm bulundu bugun yumurtalarim toplandi spermde yeterli sayida bulduk dediler allaha sukur
Benim eşim azfcli ama sperm çıkışı oldu Kaan Aydosla 0 dı ama 3 milyonu bile buldu tekrar azaldı gerçi sayı ama yine de tüp bebek denedik ilk defa biz de geçen hafta ,normal meniden alındı tese olmadı 11 embriyo oluştu 3. Gün transferi yapıldı ama negatif oldu 5. Gün blas seviyesine gelemedi geri kalanlar DNA hasarı var dedi Kaan aydos keşke yapmasaydınız tese ile daha iyi DNA hasarı olmaz dedi Haziran'da şimdi kendisinde yaptıracağız EModex ve menogan iğne verdi eşime umarım bu sefer olur bizim gibi azfc li olup tüp bebek tutan var mı bizim ilk tutmadı ama bende ohss oluştu ona rağmen Tüp bebek yapıldı 34 yumurta toplanmıştı sürekli midem bulandı hamile sandım kendimi sonra çok çok üzüldüm sizce 2. Nasıl olur kızlar eşimin testisleri boyutu herşeyi iyi geri kalan
Canım bizdede fsh 16 di siź gb chorıomon ve merional kullandık ilk başta hormonlar sıfırlandı daha tekrar yükseldi 14 15 ama sonra normale döndü 8 ay tedavi gördük bizArkadaşlar iyi geceler.Biz Kaan hocanın hastasıyız ilk başta fsh değerimiz 19.4 dü daha sonra chorimonla 0.774 e düştü.hoca bize chorimon yanında Merional verdi iki aydır kullanıyoruz hoca bizden tekrar kan testi istemedi.sperm haploid pAneli istedi.geçen hafta verdik sonucunu bekliyoruz.bugünde bi kan testi yaptıralım dedik ve fsh 16.4 çıktı.şu an tekrar başa döndük sanırım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar lütfen yazın ve fikri olanlarda yazsın lütfen
Merhaba arkadaşlar benim eşimde azospermi inmemiş testisten kaynaklı..biz de choriomon 5000 kullanıyoruz bizim fsh 45 di şimdi 11 falan daha da kullanmaya devam ediyoruz arada kan testi istiyor doktorumuz sizlere sorum şu bu iğneler hormonları düzenliyor ya sizce mikro tese de sperm çıkmasını destekler mi Yani sadece hormonları mı düzenliyor ya da bu iğneyi kullanıp tese de olumlu sonuç alan var mı gerçekten iyi bir haber duymaya çok ihtiyacım varCanım bizdede fsh 16 di siź gb chorıomon ve merional kullandık ilk başta hormonlar sıfırlandı daha tekrar yükseldi 14 15 ama sonra normale döndü 8 ay tedavi gördük biz
Biz 8 ay tedaci gördük eşimin 2.tesesi sperm bulundu.Moralinizi yüksek tutun bol bol dua edin Allah ın izninle olur inş....Merhaba arkadaşlar benim eşimde azospermi inmemiş testisten kaynaklı..biz de choriomon 5000 kullanıyoruz bizim fsh 45 di şimdi 11 falan daha da kullanmaya devam ediyoruz arada kan testi istiyor doktorumuz sizlere sorum şu bu iğneler hormonları düzenliyor ya sizce mikro tese de sperm çıkmasını destekler mi Yani sadece hormonları mı düzenliyor ya da bu iğneyi kullanıp tese de olumlu sonuç alan var mı gerçekten iyi bir haber duymaya çok ihtiyacım var
İlk teseniz de tedavi olmuş muydunuz? Tam olarak durumuz neydi bizede 2.tese olacak ama korkuyoruzBiz 8 ay tedaci gördük eşimin 2.tesesi sperm bulundu.Moralinizi yüksek tutun bol bol dua edin Allah ın izninle olur inş....
Azosperm canım ilk tesede tedavi olmadı o zamanda bulunmuştu.1. Tesede 2 embrio oldu ama ne yazıkki gebelik olmadı 2. Tesede sperm bulundu kaliteleride iyiydi ama hiç embrio oluşmadı nasip ama sperm olması bile bizim için çok iyiİlk teseniz de tedavi olmuş muydunuz? Tam olarak durumuz neydi bizede 2.tese olacak ama korkuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?