Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim Eşiminde sorunu inmemiş testis ve farkedilmemişti biz evlendikten sonra farkettik ve eşim ekim ayında ameliyat oldu testisleri torbaya indirdi doktorumuz sizde bence ameliyat olup testisi torbaya indirin yukarda kalması hem riskli hem de sperm üretimi açısından çok zor

Bu Arada bizim de ilk fsh 45 di choriomon verdi daha kullanıyoruz yarın eşim kan testi verecek en son 11 e düşmüştü umarım sperm yapıyordur bu iğne haziran gibi de tese dedi

Bu Arada bizim de ilk fsh 45 di choriomon verdi daha kullanıyoruz yarın eşim kan testi verecek en son 11 e düşmüştü umarım spermyapıyordur bu iğne haziran gibi de tese dedi

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.Hoca bize ilk gittiğimizde 3. Hafta kan testi verin yollayın dedi yolladık.Daha sonra bize bununla ilgili bir şey yazmadı.fsh düşünce yeni ilaçlar ekledi sadece.İlk mail attığımda hocaya bunu soracağım belki bizim de klomeni bırakmamız gerekiyordur.rabbim yüzümüze gülsün

ben hiç duymadın canım adını sizin sorununuz neydi bizde1 başarısız mikro tese olduk şimdi kaan aydos başladık bakalım
Bizim belli bir sorunumuz yoktu başlangıçta tabi şuanda tüm değerler alt üst olmuş halde. İlki tedavisiz diğer ikisi tedaviyle 3 micro tese oldu eşim fayda göremedik acaba bu fitoterapiden fayda görürmüyüz diye ikilemdeyim ne kadar güvenilir diye sormak istedim paylaştıkları hikayeler szospermi İKEn 18 milyon olmuş biri doğru mu acaba

Amin canım hep bir umudum var zaten o da olmasa ne olur bilmiyorum. Bizim sorun hipospermatogenez sperm yapan hücre var fakat gelişmyor. Temmuz ayında başladık tedaviye klomen trental emodeks kullandık. Daha sonra 4 aydan sonra trental ve klomeni kestik Menogon iğne ve emodeks kullanıyoruz. Ara da kan tahlili istedi onlar da normal geldi. Ama diğer testlerde lim15 pcna düşük diğerleri tex101 esx1 markırlar hiç birşey gözlenmedi. Önemli olanda onlar diye okudum bilmiyorum ne olacak ne diyecek. umut yok ama isterseniz tese yapalım diyecek büyük ihtimalle

Canım merhaba tansel hoca da olduğunuz teseden sonra birdaha hiç görüsemedik seninle buralarda değildin yazmadın.. Hakan Özkul bilmiyorum ama bende bu olumsuz testten sonra celalettin peruyu takip ediyorum sayfalarını falan okuyorum. Tabi eşime bişey demedim daha kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyorum işte

Aynen öyle son tesede defteri kapattım. Herşey bi kenara en sondaki hayal kırıklığının tarifi Yok.. sürekli girip okudum burda yeni gelişmeler var mı diye ama burası da cok aktif kullanılmıyor galiba. Bi tanıdığım Hakan Özkul un sayfasının incelemiş bana da bi bak dedi arayıp görüştüm hormon iğneleri gibi değil vücuda zararı Yok hatta vücuda iyi bile gelir diyor ama hayal kırıklığı korkusu hep geri çekiyor korkuyorum yeni başlangıca.. Celalettin Peru da iğneli tedavi uyguluyor bu sadece 3 aylık ilaç gönderiyormuş hap kapsül falan ayrıca evde de belli kürler yaptırıyormuş ama ah bu kararsızlık. Anneme rüyaya yat dedim güzel gördü ama yine o cesaret gelemiyor bana. Ne cok yazdım dimi

Arkadaşlar hep bir bilinmezlik içerisindeyiz ya olmazsa ya sperm bulunmazsa bu bizleri çok yıpratıyor gerçekten bunu yaşamayan bilemez rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Reactions: Lei
Arkadaşlar hep bir bilinmezlik içerisindeyiz ya olmazsa ya sperm bulunmazsa bu bizleri çok yıpratıyor gerçekten bunu yaşamayan bilemez rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin Evet bizi bizden başka anlayan Yok malesef inşallah olmasın da daha fazla anlayan kişi maddiyatı çözsek maneviyatı psikolojiyi hiç çözemiyoruz Rabbim yardımcısı olsun cümlemizin

Evet tex101 esx1 önemli ama testiste az olunca çıkmaya biliyormuş testen bakalım hoca maile ne cevap yazacak . Üzülme Allahtan umut kesilmez inşallah günü gelince burdan hepimiz hepimiz olmasak bile içimizden birileri iyi haberler verirler .bende son yaptırdımız fısh testinin sonucunu bekliyorum umarım iyi çıkar en kötüsüde belirginsizlik ): insanı yoruyor düşünüyorum bizden daha kötü halde olanlar var oturup Halime şükrediyorum inanıyorum bende hayalime kavuşcam

Kızlar biz inmemiş testis hastasıyız ve doktor choriomon 5000 iğne verdi haftada bir 16. İğneyi olduk tabi aralıklı kan tesleri veriyorduk en son fsh 16 testesteron 3 seviyelerindeydi bugün eşim kan testi verdi fsh 24 e çıkmış testesteron 2.80 lere düşmüş bu normal mi eşimle çok moralimiz bozuldu bizim gibi iğne kullanıp bu hale gelen var mı

Merhaba arkadaşlar benim eşimin sperm sayısı 1 milyonun altında. 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu. Klomen ve artmed ilacını kullandı. Bende ek olarak eşime keçiboynuzu pekmezi ceviz kuruyemisler ve bugün de q10 ilacını sipariş ettim. 4 gün sonra sperm testi olacak. Buyuk merakla sonucunu bekliyoruz İnşallah artmıştır. Allah bir an önce bana ve tüm isteyenlere nasip etsin.

Hanımlar eşimin fsh 13 çıkmış sperm sayımız merkezleri göre değişik çıkıyor özelde ve devlette farklı diğer değerlerimiz de düşük bu fsh çok mu yüksek doktor bir şey söylemedi

fsh aşırı yüksek değil ama Yine de doktorlar 8-10 arasında bekliyorlar bizim fsh ilk 45 di şuanda 24 iğne oluyoruz 17 ye kadar düşmüştü şimdi yine 24 e çıkmış ne yapacağımızı bilmiyorum umudum kırılıyor fsh ı yüksek görünce

Hımm öylee mi olması gerekiyor biz bunu 4 yıldır yeni fark ettik benim israrimla baktı doktor eşime çok incir ve keciboynuzu vermiştim ilgisi var mi acaba Allah yardımcımız olsun

Hımm öylee mi olması gerekiyor biz bunu 4 yıldır yeni fark ettik benim israrimla baktı doktor eşime çok incir ve keciboynuzu vermiştim ilgisi var mi acaba Allah yardımcımız olsun
Keçiboynuzunu fsh yüksek olanlara vermiyorlar.bilgin olsun arkadaşım ama inciri bende eşime çok verdim o konuda bilgim yok Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…