Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
8385yagmur merhaba arkadasım evlat edinmek için 4 yıllık evlilik olmalı diye biliyorum eğer ki 30 yaştan büyükseniz evlilik yılı önemli değiş sanırım. Aslında bulunduğunuz ildeki aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne bi gidip görüşseniz çok daha iyi bilgi sahibi olursunuz. Bizde 7. Yılımızdayız evliliğimizin ve evlat edinmeye karar verdik. Ben aynı zamanda süt annesi de olmak istiyorum o yüzden şuan motilium diye bi hap kullanıyorum 1 ay düzenli kullanımda süt gelebilirmiş kadın Doğum doktoruna sorduk tabii. Eşzamanlı olarak ta hazırlığa başladık en son sağlık kurulu raporu ve sabıka kaydını alıp başvurucaz inşallah. Kendinizi tanıtmanızı istiyorlar ama belli bi taslak verip ona göre yazıyorsunuz. Artı olarak başka istedikleri de var aile resmi gibi. Göğüs pompası aldım süt olursa şaklamak için. Meğer bu tarz alışveriş yapmak ne kadar zevkliymiş. Eğer dini açıdan mahremiyetin engel olduğu arkadaşlar varsa ben deneme aşamasındayım inşallah süt gelirse burdan paylaşırım sizlerle. Yaşlarımız ilerliyor ve küçük bebek alma ihtimalimiz bi hayli düşüyor. Yine de rabbim mucizesini bizlere de yaşatır inşallah

Bunu diyen arkadaş din alimi olmadığı için tepki gösterdik. Burasi din tastisilacak biyer değil. Kimse günah mı diye de sormamıs. Sizin tercihiniz evlat edinmekten yana olmuş mesela. Bunu kimse eleştiremez. Şimdi bu gunah diyen kişi evlatlık aldığınız çocuğun eşinizle birlikte oturmasına da yarın öbür gün günah der. Zihniyet bu. Kimse kimsenin hayatına yaşamına karışma hakkına sahip degildir.

Eşiniz donasyonu kabul mu etti! Bizede aynı öneride bulundu tesede çıkmadı ama ben eşime böyle bişeyi yapamazdım zaten dinende uygun değil
Eşiniz burda başkalarının özel hayatlari
Sanada dert oldu daha ne uzatıyorsun anlamadım
Valla başkalarının özel hayatına burnunu sokanlarin, insanların durduk yere moralini bozmaya çalışanların kısacası içi kötü insanların karşısında olurum her zaman. Yobazlık hayatın her alanına dini alet etmek, kendi kendine hüküm vermektir. Aynı senin yaptığın gibi. Buraya yazan arkadaş donorle hamile kalacaksa herhalde düşünüp kararını vermiştir. Eşiniz nasıl kabul etti eşiniz için üzüldüm diyorsun. O kadını nasıl bir durumda birakiyosun biliyomusun. Zina yapiyosun diyosun kadina. Ben asıl ona sinirlendim. Yoksa günah olabilir bir araştırın de geç yani o kadar dert ediyorsan. Zina ne demek ya

iyi akşamlar arkadaşlar benim eşim kinifelterli semen örneğinde pinhed yani sperm kuyruğu cıktı esinde hic bole olup sperm bulunan oldumu

Sen git araştır bence tabiki zina oluyor daha zinanın ne demek olduğu bilmeyen insanlarsınız Yok zevk alma olmuyormuş ne kadar mantıksız insanlarsınız bende daha sizin gibilere cevap yazıyorum sizde aslında bal gibi biliyorsunuz ama içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz illa gidip yatmakla zina olmuyor başka adamın spermi mi başka bir adamın çocuğu herşeyi geçtim yarın birgün o çocuğun durumu ne olacak seni sperm bankasından aldık kendinizi o çocuğun yerine bir koyun öyle düşünün sizin evlat sevdanız yüzünden Sırf anneliği tatmak adına böyle bir günaha girmek bana çok tuhaf geldi ve arkadaş buraya yazdığına göre bu yorumlara açık olmalı isteyen istediği fikri yazar bu kadar basit.

Bunu yazarken buradaki insanların haklı olarak bu şekilde cevap vereceğini bile bile bu şekilde yazıp sonrada size düşmez kime falan demen çok yersiz fakemisin diye düşünüyorum boş boş yazılar Bu dediğini Türkiye cumhuriyetinde asla kimse kabul etmez eşin varsa ki inanmıyorum tebriklerherkesi imam yapmışsın hadi Onu da geç onurlu gururlu şerefli hiç bir erkek bu durumu kabul etmez edemez eşin Türk ve muslüman değilse ona bişe diyemem çember meselesi yani ne kadar genişse okadar kabul edilebilir bir durum

Hanımlar burası dini bir platform değildir.
Hiçbir dinle alakalı içerik yazılamaz, din içerikli polemikler yapılamaz yasaktır.

İyi geceler.
Kaan Hocadan mesaj geldi. Eşim Tese olacak. Ben çok istemiyorum ancak kendisi doktora güvendiğini söylüyor.Bakalım 4. tüp bebek denememiz haftaya kadın doğumcu ile görüşmeyle başlayacak. Hayırlısı.

( bu arada nedense gerçekten hayatta kaçtığım tipler sanal alemde de karşıma çıkıyor. midem bulandı iyice)

Merhaba canım sizde az da olsa sperm çıkışı var sanırım tüp bebeğe hazırlandığına göre. Benim eşim azosperm bizde kaan hoca da tedavi görüyorduk geçen haftaya kadar. bize tese olmamız gerektiğini söyledi. Biz olmak istemedik. Zaten bir kez olduk. Oyüzden kaan hoca da tedaviyi sonlandırdık.

daha önce sperm bulundumu canım sizde bizde 1 kere olduk ama bulunmadı ikincisinde kaan hocaya başladık ama benim umudum yok niyeyse galiba kaldıramıyorum artık

daha önce sperm bulundumu canım sizde bizde 1 kere olduk ama bulunmadı ikincisinde kaan hocaya başladık ama benim umudum yok niyeyse galiba kaldıramıyorum artık
Bizim de 1 tese oldu ve sperm bulunamadı. Kaan hoca da tedaviye başladık o da 7 aylık tedavi sonrası tese dedi. yapılan teste haploid çıkmadı ama belki dedi %15 şansımız var dedi. Bizde tedaviyi sonlandırdık.

Bizim de 1 tese oldu ve sperm bulunamadı. Kaan hoca da tedaviye başladık o da 7 aylık tedavi sonrası tese dedi. yapılan teste haploid çıkmadı ama belki dedi %15 şansımız var dedi. Bizde tedaviyi sonlandırdık.
ne diyim bizdede aynı olcak sanırım çok zor işallah o şans seni bulur

Bu eşimin 3. Tesesi olacak. Diğerlerinde bulundu ancak kalite nedeniyle embiriyolar transfer yapılsa da tutmadı. O yüzden Kaan hocaya gittik. Kendisi bu tese de kaliteli spermler çıkacağını söyledi ancak tese gününe kadar ne olacağı belli olmaz. . Allh şifa versin umudunu kaybetme. İnan kalbin kadar beynin de bedenin de hazır olmalı. Nasipten ötesi yok o yüzden umut et. Biz gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Olmazsa da hayırlısı ama maddi manevi imkanları zorlamadan pes etmeyeceğimize söz verdik eşimle. Benden daha çok istiyor ve üzülüyor bunu hissettikçe ben daha bir umutlu daha bir sabırlı oluyorum. İnşallah umutların yeşerir ve meyvesini alırsın.

Canım sperm çıkışı bir kere oldu ondan sonra hiç olmadı. Kaan hocanın tedavisinde de olmadı maalesef ama eşim karar verdi dr dediğini yapıp 3. Teseye girecek. Karar sizin ama pes etmeyin inşallah gönlünüzce bir sonuç alır yüzünüz Güler.
Bu arada eşimin gittiği ürolaglardan benim içime sinen memorial da Prof dr Hasan hocaydı. Onun tedavisinde normal yoldan sperm çıktı ama kısa vadedeydi tedavi. Kaan hoca reçeteyi görünce çok iyi bi reçete demişti. Uzun vade de olsa bende ürolog dr ile işinizi hemen sonlandırmayın İnşallah emekleriniz boşa gitmez. Allah yardımcınız olsun

Arkadaşlar merhaba..Celalettin Peru’da tedavi göreniniz var mı?Ne durumdasınız ve memnun musunuz?Hepinize sevgileer

selam kizlar celalettin hocaya gidibde memnun kalan varmi.yardim edin lutfen .fsh yuksek bizde dusermi acaba cok moralimiz bozuk.

Canım aynı anda yazmışız..Bende bi kararsız kaldım her konuda..Sizin durum nedir?Kimlere gittiniz?
evet canim ayni anda yazmisiz) biz bakude yasiyoruz ve burda ne yazikki iyi doktor cok az bahceci kliniyi actilar biz direk ora gitdik ama sonuc husran fsh yuksek olmasina ragmen mikrotese etdiler hicbisey cikmadi ve bize umut yok dediler simdi durumlari ve doktorlari arasdirdim fsh yuksekse once tedavi sart unudsuz hecbisey yok dunyada Rabbim var cunki ben cok arasdirdim kaliba turkiyede celalettin doktor ve emre bakircioglu iyi ama hangisine gidelim bilemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…