Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar eşi celalettin hocada tedavide olanlar bögürtlen kökü çayı verdimi hoca biz kullanıyoruz ama tadı kokusu aynı toprak gibi acaba yanlış bitki mi aldık odunun küçük parçaları gibi

Eşimin sperm testinde %100 lökosit çıktı vucudunda intihap varmış bögürtlen kökü çayı intiha giderici idrar söktürücü özelliği varmış
Benim eşimin de lökosit orani yüksek çıktı 2binin üstünde onun için hangi ilaç verdi hatirlamiyorum..

Merhaba arkadaslar. Bizde de azopermi sorunu var. Acaba nohut ve incir kuru ayni anda kullanilir mi? Bilgisi olan var mi? Daha once caksir kullanmistik esimin degerleri alt ust oldu. Ondan once az da olsa cikis vardi onu kullandiktan sonra azosperm oldu. O yuzden cok tedirgin oluyorum kurleri denerken.

Nohut un bi zararı olacağını düşünmüyorum ama incir prolaktin hormonunu etkiliyor doktorunuza danışın öyle kullanın bence. .

Nohut un bi zararı olacağını düşünmüyorum ama incir prolaktin hormonunu etkiliyor doktorunuza danışın öyle kullanın bence. .
Tesekkur ederim. Zeytinyaginda bekletilmiş incir. Her sabah ac karna ikimizde 1 tane yiyoruz 2 gun oldu daha. Simdilik hormon degerleri normal cok sukur. Caksirdan sonra bozulmuştu ama. Ben de incirden yana sikinti olmaz diye dusunmustum aslinda. Sadece iki kur ayni anda kullanilir mi? Dr la görüştüğümde sorarim inciri. Tesekkur ederim tekrar

Merhaba acaba bu kurleri ayni anda mi kullandiniz? Biz incire basladik ama nohuta baslamadan emin olmak istiyorum. 3 ay var onumuzde bizim de. Ari sutu bal polen propolis karisimi hazirlattik bir de. Hepsi ayni anda kullanilir mi sizce?

Benim eşimin de lökosit orani yüksek çıktı 2binin üstünde onun için hangi ilaç verdi hatirlamiyorum..
Bizim sperm testinde %100 lökosit yazıyor doktor beyaz kan hücreleri ve lokosit spermi yabancı madde olarak görüp öldürüyor demiş önce lökositi azaltmalıyız dedi

Çakşırı nasıl kullandınız bizde kullanıyoruz günlük çaksir,alış sirkesi,kekik suyu bunları içiyor çaksır suyunu bardagın 1/4 üne koyuyoruz üzerine su döküyor eşim içiyor ama en agırı alıç sirkesi o midesine çok dokunuyor

Merhaba. Ben de bizim sürecimizi paylaşmak istedim. 6 yıllık evliyiz. Eşim Azosperm. 4 yıl önce araştırma hastanesinde tese oldu sonuç sıfır. Tüm değerleri gen testi vs normaldi. Herhangi bir tedavi uygulanmadan direk tese yapılmıştı. Aradan dört yıl geçti. Araştırmalarım sonucunda Ankara'daki op. Dr. Müfit günel içime sindi ve ona gittik bu ay. Eşime yapılan teseyi başarısız bir ameliyat olarak değerlendirdi. Tek taraflı açılmasını, fazla parça alınmasını, patoloji sonucunun olmamasını vs yanlış olarak gördü. Sizi tese olmamış sayıyorum dedi. Önce tese yapılan tarafı ben tekrar açıcam dedi. Onların bulamadığı yerde sperm bulmak beni çok mutlu ediyor falan dedi. Bu da bizi ümitlendirdi. Değerler normal olsa da ilaç tedavisi uyguluycam dedi. 3-4 ay ilaç kullanacak eşim. Gonal f ve neofortil verdi. Gürgan klinikle birlikte çalışıyor. Bana da vitaminler verildi. Ben de klinikte muayene oldum. Önce eşime tese yapılacak sonra bulunursa tüp bebeğe geçilecek. Yeni bir teknik varmış rosa tekniği. Klinikte o da uygulanıyormuş. Biz kliniği araştırmadık Müfit günel i araştırdık direk ona gittik. Ama klinikten de memnun kaldık çok ilgilendiler. Benzer durumda olanlara Müfit günel i tavsiye ediyorum kesinlikle. Kendisine ulaşmak da çok kolay. İnternet sitesindeki numarası kendisinin. Direk kendi çıkıyor ve yakın tarihe randevu veriyor. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız biz ve bizim durumumuzda olan herkes

Toz halini balla karistarak kullanmistik. Bunun disisi erkegi falan varmis. Belki de bize yanlis olan gonderildi. Cunku kullandiktan sonra fsh yukseldi testosteron dustu. Dolayisiyla sperm cikisi da bitti.

Eşim 3. tesesini nisan ayında olacak, 4. denememizi deneyeceğiz. Yeniden bu heyecan ve umut dolu yola girdik inşallah güzel sonuçlar alacağız.
Eşimin doktoru Kaan Aydos
Benim doktorum Batuhan Özmen

Bu sefer o bebek ( ) buraya gelecek ( inşallah )

Merhaba bizde celalettin peruda tedavideyiz tam 14 ay oldu ilk 1 sene sadece ovitrelle diye bir iğne kullandı eşim daha sonra önce menagonla başlayıp sonra merionale geçtik ilk gittiğimizde %100 spermatosit çıkmıştı daha sonra spermatidler elonge spermatidler falan çıktı 2 kere 1 adet ımmotil daha sonra 1 immotil 1 amorf sperm çıktı yani arada bir ölü çıkıyor geçen sefer ilk kez canlı ama morfolojisi bozuk çıktı hoca bu sefer umutlu devamı gelecek inşallah diyor ama eşim bayadır iğne kullanıyor yan etkilerinden endişe ediyorum zaten temmmuz ağustosa kadar çıkmazsa tese olmayı düşünüyoruz normalde tek tük çıkıyorsa tesede bol miktarda bulunur heralde diye düşünüyorum tedavi yada hocayla ilgili bişey merak eden olursa cevaplayabilirim bu arada eşimin herşey normaldi sebepsiz azosperm yani fsh lh hep normaldi bizde genetikte normaldi ama yok işte çıkmadımı çıkmıyor.

Canım daha önce tese oldunuz mu?Biz olduk bizde spermatid buldular ama sperme dönüşmüyor..Celalettin hoca 1 seneye inşallah normal çıkış olur dedi ama bilemiyorum..

Tıkanıklık olabilirmi kanallarda hoca ona bişey dedimi birde inhibin b testi kaçtı sizin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…