Yuvarlak hücrelerle tüp bebek tedavisi yapılıyor mu peki ?benim eşimin de FSH yüksek ve azosperm oda düşünüyor Kaan aydosa gitmeyi
Eger yuvarlak hucreler haploid hucreyse yapiliyomus canim tup bebek tutma ihtimali dusukte olsa yapiliyormus[/QUOTE
Keşke olsada bizimde yuvarlak hücre çıksa ama tesede bulunamadı maalesef hicbisey
Genelde tedavi uygulamadan tese yapmıyor canım ama neden öyle olmuş anlayamadım. Peki şimdi ne yapacaksınızMalesef canim. Kaan hoca tese yapalim bakalim dedi bizde kabul ettik bazen acaba once ilacmi kullansaydi acaba diyorum. Cok agir bi ameliyat degil ama genede bi sonuc alamadik hala basladigimiz yerdeyiz sanki
Bende anlamadim canim hormonlar normal herhalde fsh biraz yuksek sadece ondan demistir belkide ama kaan hocaya gore bunlarin olmasi bile iyiymis biseyler yapcaz dedi simdi cevap bekliyoruz iste ilac tedavisi uygular herhalde sabir sabirGenelde tedavi uygulamadan tese yapmıyor canım ama neden öyle olmuş anlayamadım. Peki şimdi ne yapacaksınız
İnşallah canım umudunuzu kaybetmeyin, bol bol dua edelim inşallahBende anlamadim canim hormonlar normal herhalde fsh biraz yuksek sadece ondan demistir belkide ama kaan hocaya gore bunlarin olmasi bile iyiymis biseyler yapcaz dedi simdi cevap bekliyoruz iste ilac tedavisi uygular herhalde sabir sabir
Insallah canim Allah hepimizin gonlune gore versinİnşallah canım umudunuzu kaybetmeyin, bol bol dua edelim inşallah
İnşallah canımOyle deme canim Allah buyuk bizdede haploid cikmadi nasip insallah hepimizin olcak bi gun
Merhaba Arkadaşlar bende bu siteye ilk eşi azospermi olanlar konusunu takip ederek başladım. İlk öğrendiğim gün 22 ekimdi sanki dünya durmuştu. Neler hissettiğinizi neler düşündüğünüzü o kadar iyi anlıyorum ki. Doktor azospermi dediğinde bile ne olduğunu anlamadan sadece benim hiç çocuğum olmayacak dedim. Sonra araştırdım günlerce ve bu konuda iyi bir doktora gitmeye karar verdik. Hem bitkisel kürler hem 3 ay ilaç tedavisi sonucunda bizde doğal yoldan 80 adet motil hücre bulundu. o gün hamilesin deseler o kadar sevinirdim. Hemen tüp bebek tedavisine başlandı 5. gün embriyosu oluştu ilk deneme negatif oldu. Bende hiç bir sorun yok bu arada. Şimdi 2. deneme için başladım ve haftaya tekrar transferim var. Ben daha mutlu sona ulaşamamış olsam da sizlere umut olur belki diye paylaşmak istedim. Umarım bu mübarek günde dualarımız kabul olur ve hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Ayrıca kimse umutsuz olmasın rabbim herkesin gönlüne göre verecektir. Ben umudumu hiç kaybetmedim hala da umut etmeye devam ediyorum. Hepimize bol şans
Allah yardimcimiz olsun hangi doktora gittiniz?Merhaba Arkadaşlar bende bu siteye ilk eşi azospermi olanlar konusunu takip ederek başladım. İlk öğrendiğim gün 22 ekimdi sanki dünya durmuştu. Neler hissettiğinizi neler düşündüğünüzü o kadar iyi anlıyorum ki. Doktor azospermi dediğinde bile ne olduğunu anlamadan sadece benim hiç çocuğum olmayacak dedim. Sonra araştırdım günlerce ve bu konuda iyi bir doktora gitmeye karar verdik. Hem bitkisel kürler hem 3 ay ilaç tedavisi sonucunda bizde doğal yoldan 80 adet motil hücre bulundu. o gün hamilesin deseler o kadar sevinirdim. Hemen tüp bebek tedavisine başlandı 5. gün embriyosu oluştu ilk deneme negatif oldu. Bende hiç bir sorun yok bu arada. Şimdi 2. deneme için başladım ve haftaya tekrar transferim var. Ben daha mutlu sona ulaşamamış olsam da sizlere umut olur belki diye paylaşmak istedim. Umarım bu mübarek günde dualarımız kabul olur ve hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Ayrıca kimse umutsuz olmasın rabbim herkesin gönlüne göre verecektir. Ben umudumu hiç kaybetmedim hala da umut etmeye devam ediyorum. Hepimize bol şans
Prof. Dr. Gürhan Günaydın eşimin doktorucanımm hangi doktora gittin bilgilendirir misin bizi
Prof. dR Gürhan Günaydın dı eşimin doktoruydu belki size de faydası olur. Bilmiyorum bizim nasibimiz o doktormuş. Ben Emre Bakırcıoğluna gitmek istedim o kongredeymiş bu doktora yönlendirdiler bende gidelim dedim. Nasip işte.Allah yardimcimiz olsun hangi doktora gittiniz?
Arkadaşım bu çok güzel bir haber. Nasıl bir tedavi uyguladınızMerhaba Arkadaşlar bende bu siteye ilk eşi azospermi olanlar konusunu takip ederek başladım. İlk öğrendiğim gün 22 ekimdi sanki dünya durmuştu. Neler hissettiğinizi neler düşündüğünüzü o kadar iyi anlıyorum ki. Doktor azospermi dediğinde bile ne olduğunu anlamadan sadece benim hiç çocuğum olmayacak dedim. Sonra araştırdım günlerce ve bu konuda iyi bir doktora gitmeye karar verdik. Hem bitkisel kürler hem 3 ay ilaç tedavisi sonucunda bizde doğal yoldan 80 adet motil hücre bulundu. o gün hamilesin deseler o kadar sevinirdim. Hemen tüp bebek tedavisine başlandı 5. gün embriyosu oluştu ilk deneme negatif oldu. Bende hiç bir sorun yok bu arada. Şimdi 2. deneme için başladım ve haftaya tekrar transferim var. Ben daha mutlu sona ulaşamamış olsam da sizlere umut olur belki diye paylaşmak istedim. Umarım bu mübarek günde dualarımız kabul olur ve hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Ayrıca kimse umutsuz olmasın rabbim herkesin gönlüne göre verecektir. Ben umudumu hiç kaybetmedim hala da umut etmeye devam ediyorum. Hepimize bol şans
1 ay nohut suyu bunun yanında da zeytinyağında bekletilmiş incir sabah 2 akşam 2 adet yedi. neorfortil ve tamoxifen ilaç 3 ay nohut kürü bitince 1 ay her aksam taze sıkılmış havuç suyu içti sigara ve alkol hiç yok. sonuç başarılı oldu allaha şükür. İlk denemem negatif ama doktoruma da dedim ben buraya sıfır umutla geldim. Rabbim bu noktaya kadar getirdi, bundan sonrasında da benim için hazırladığı güzel bir bebek olmalı dedimArkadaşım bu çok güzel bir haber. Nasıl bir tedavi uyguladınız
Hımm anladım canım. Bizden normal sperm testi istedi doktor. Ayy inşallah bizde de sperm oluşumu olmuştur. Eşim hormonlar açısından, istekli olması açısından normale döndü ama sperm oluştu mu bilmiyorum ve inan diken üstündeyim.. Açıköğretim sınavları var, ondan sonra gidecek tahlile. İnşallah güzel haberler alırız. Alamazsak bilmiyorum nasıl toparlarım ben onu. Rabbim büyük.80 tane hareketli Sperm bulundu canım. Evet boyamali yapıldı. doktorda Sperm bulunabilir ama hareketli olması bizim için çok önemli demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?