Evet inmemiş testis ameliyatı. Siz nasıl bir tedavi gördünüz? Biraz anlatır mısınız rica etsem, ilerleme kaydedildi mi? Bana da çok mantıksız geliyor hemen tese olması.Eşiniz hangi ameliyatı olmuş? İnmemiş testis ameliyatı ise benim eşimle aynı. Kesinlikle tese öncesi hazırlık yapın derim. Yoksa tese yapılmasının bir anlamı yok. Yine de siz bilirsiniz.
Biz Kaan Aydos ile tedaviye başladık Ocak ayında. Aslında son çare tese ameliyatı diye gitmiştik ama bize hormonlar düzelirse normal yollardan da menide sperm çıkışı olabilir dedi. Öyle bir hastam vardı, onda menide sperm çıkışı olmuştu dedi. Biz de önerdiği şekilde tedaviye başladık. Bir ay sonra çok şükür hormonlar düzeldi. Testosteron ve fsh neredeyse sıfırdı, hocanın dediği seviyeye geldi. Mayıs ayında gönderilmek üzere sperm testi istedi. İnşallah sperm üretimi olmuştur arkadaşım. Şu anda bilmiyoruz.Evet inmemiş testis ameliyatı. Siz nasıl bir tedavi gördünüz? Biraz anlatır mısınız rica etsem, ilerleme kaydedildi mi? Bana da çok mantıksız geliyor hemen tese olması.
İlerleme görmeniz çok güzel inşallah daha güzel sonuçlar alırsınız mayıs ayında. Bizde fsh 15 civarında Lh ve testesteron normal denildi. Bakalım perşembe günü muayeneye gideceğiz, hakkımızda hayırlısı olsun.Biz Kaan Aydos ile tedaviye başladık Ocak ayında. Aslında son çare tese ameliyatı diye gitmiştik ama bize hormonlar düzelirse normal yollardan da menide sperm çıkışı olabilir dedi. Öyle bir hastam vardı, onda menide sperm çıkışı olmuştu dedi. Biz de önerdiği şekilde tedaviye başladık. Bir ay sonra çok şükür hormonlar düzeldi. Testosteron ve fsh neredeyse sıfırdı, hocanın dediği seviyeye geldi. Mayıs ayında gönderilmek üzere sperm testi istedi. İnşallah sperm üretimi olmuştur arkadaşım. Şu anda bilmiyoruz.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Muayeneden sonra bana da yazın son durumu.İlerleme görmeniz çok güzel inşallah daha güzel sonuçlar alırsınız mayıs ayında. Bizde fsh 15 civarında Lh ve testesteron normal denildi. Bakalım perşembe günü muayeneye gideceğiz, hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım merhaba, ne durumdasınız başvurdunuz mu. Bir şey öğrenmek istiyorum. Evlatlık edinmeyi eşin mi teklif etti yoksa sen mi eşine teklif ettin. Ben de eşimle konuşmak istiyorum bu konuyu ama cesaret edemiyorum. Evlatlık edinme sayfasını da takip ediyorum 4 5 yıl sıra bekleyenler var. Tabi yaşadığın şehire göre değişiyormuş. Senden de bilgi almak istedim.ne kadar içten bir cevap yazmışsın İnan tüylerim diken diken oldu. Annenle aranın kötü olmasına üzüldüm ama rabbim sana güç vermiş ve sıkıntının içindeyken ne güzel şeyler yazıyorsun Allah razı olsun cümlemizden inşallah en tez vakitte tüm dualarımız kabul olsun amin
Canim ne kadar sure sonra duzeldi Benim esimdede Hormon eksikligi var sizin tam onlarak nerden kaynakli rahatsizlik??Biz Kaan Aydos ile tedaviye başladık Ocak ayında. Aslında son çare tese ameliyatı diye gitmiştik ama bize hormonlar düzelirse normal yollardan da menide sperm çıkışı olabilir dedi. Öyle bir hastam vardı, onda menide sperm çıkışı olmuştu dedi. Biz de önerdiği şekilde tedaviye başladık. Bir ay sonra çok şükür hormonlar düzeldi. Testosteron ve fsh neredeyse sıfırdı, hocanın dediği seviyeye geldi. Mayıs ayında gönderilmek üzere sperm testi istedi. İnşallah sperm üretimi olmuştur arkadaşım. Şu anda bilmiyoruz.
Merhaba canım, rahatsızlığın ismi Hipogonadizm. Fsh hormonu düşük oluyor. Ordan ayırt edebilirsin. Bir ay içerisinde düzeldi çok şükür.Canim ne kadar sure sonra duzeldi Benim esimdede Hormon eksikligi var sizin tam onlarak nerden kaynakli rahatsizlik??
Bizimde hormon eksikliği dedı doktor ılk önce onun yükseltmesi gerekıyor dedı bızım hücre sayısız hep 58 cıkıyor sımdı ıkıncı ıgıneyı kullanıyor prgnyle gonal ıglerını kullanıyor esım 1 yıl oldu tedavı görüyor kromozom kan degerlerı ıyı çıktı ama bu hücreler oluşmuyor olusa çok güzel olur sonrası daha kolay olucak sız ne zamandan berı tedavıdesınız ıgnelerı surecı anlatırmışsınız lütfen bılgıye çok ıhtıyacım var ve durumumuz aynı canım sanırımMerhaba canım, rahatsızlığın ismi Hipogonadizm. Fsh hormonu düşük oluyor. Ordan ayırt edebilirsin. Bir ay içerisinde düzeldi çok şükür.
Hücre sayısı dediğiniz sperm sayısı mı oluyor? Bizim azosperm. Yani hiç yok arkadaşım.Bizimde hormon eksikliği dedı doktor ılk önce onun yükseltmesi gerekıyor dedı bızım hücre sayısız hep 58 cıkıyor sımdı ıkıncı ıgıneyı kullanıyor prgnyle gonal ıglerını kullanıyor esım 1 yıl oldu tedavı görüyor kromozom kan degerlerı ıyı çıktı ama bu hücreler oluşmuyor olusa çok güzel olur sonrası daha kolay olucak sız ne zamandan berı tedavıdesınız ıgnelerı surecı anlatırmışsınız lütfen bılgıye çok ıhtıyacım var ve durumumuz aynı canım sanırım
Böyle bir şeyi ilk defa duydum canım. Hangi doktorla tedavi görüyorsunuz?Bızımde azosperm bu ılaclar hücrenın çoğalmasına yardım edıyor bu hücre normalde 70 gelıce sperm olusabılıyor azda olsa canım sızde nasıl uygulama değerler
Canım pek anlayamadım ama sanırım sizin de azosperm. Sperm sayısı 0 yazıyor. Bize bu kadar ayrıntılı test yapılmadı, o %58 yazan kısımlar bizde yok. Beyin hücreleri ile ilgili bilgim yok malesef. Menogon ve ovitralle iğne kullanıyoruz, promen k vitamin, bunlara ek olarak ısırgan otu çayı, siyah çekirdekli kara üzüm, keçiboynuzu pekmezi ve havuç tüketiyor eşim. Havuç ve üzüm kök hücre oluşması için. Pekmez fsh yi yükseltmek için. Isırgan otu çayı da testosteron hormonunu yükseltmek için. Bizim uyguladığımız tedavi bu şekilde canım. Üç ay oldu. Birinci ayın sonunda hormon tahlili yaptırdık sonuç güzel çıktı. Henüz sperm testi yaptırmadık.Canım bak yüklendim bu bakarmısın
Tese öncesi tedavi uyguladı mı canım Kaan Hoca?Merhaba kizlar benim esim gecen hafta tese olmustu olgunlasmamis yuvarlak hucreler oldugunu soyledi kaan hoca. fish testinden anlayan varmi aranizda
Merhaba kizlar benim esim gecen hafta tese olmustu olgunlasmamis yuvarlak hucreler oldugunu soyledi kaan hoca. fish testinden anlayan varmi aranizda
Tese öncesi tedavi uyguladı mı canım Kaan Hoca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?