Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz de 5.yılımızda öğrendik 3 yıldan fazla korunduk bilmeden :) Baştan öğrenmeniz iyi olmuş bir de çözümü olan bir çeşidi sizin ki... Hep diyorum allah ım kötünün iyisi olsun inşallah diye.. biz de pozitif düşünüyoruz hele eşim :) bana da arasıra geliyorlar ama sonra yine onun sözleriyle kendime geliyorum :))

dediğin gibi banada arada geliyolar ağlama krizlerine giriyorum kendimi çok güçsüz ve çaresiz hissediyorum o zamanlarada eşim beni toparlıyo

anne olamamaktan çok korkuyorum çok..

olamama düşüncesini aklından bile geçirme canım Allah büyük olacak inşl bizler anneliğin kıymetini o kadar güzel öğrendikki hele bi gelsinler herkes anneliğimize imrenecek biz çocuk ne demek onu öğrendik nice kıymet bilmeyen anne babalar gibi olmayacağız inşl

anne olamamaktan çok korkuyorum çok..

canım o nasıl söz öyle. öyle düşündüğün zaman herşey anlamsız gelir insana sakın aklına öyle şeyler getirme yakın zamanda tedaviye başlamayı düşünüyorsunuz umutla, neşeyle başlaki sonucuda neşeli olsun inşallah.

nasılsınız kızlar
bluavcı sizdeki durum nedir sorun ne yani merak ettim neden azo ve nasıl ögrendiniz hikayeni anlatırmısın

nasılsınız kızlar
bluavcı sizdeki durum nedir sorun ne yani merak ettim neden azo ve nasıl ögrendiniz hikayeni anlatırmısın

canım eşim 15 yaşında beyin tümoründen ameliyat olmuş ve sürekli kontürole gidiyodu biz evlendiğimizde eşimin işsiz kalmasından dolayı korunuyoduk iş bulana kadar düşünmüyoduk eşimin ailesi bunu farkedince bize kızdılar(sağolsunlar) ve korunmayı bırakıp 2 ay bekledik gebelik oluşmayınca eşim kendi doktoruyla görüştü ve oda bizi ürolojiye yönlendirdi 0(spermi) orda aldık ve endokrine sevk edildik eşim hipogonodizm santifürüjlü sperm testinde 1tane cansız hücreçıkmış umarım olumlu bi gelişmedir eşim 3 aydır prengly ve çeşitli bitkiseller kullanıyor ay sonu tekrar test yaptırmayı düşünüyoruz
kusura bakma canım biraz uzun oldu

canım gözün aydın çok sevindim maşallah bayagıda bulmuşlar eşin bugünlerdemi tese olacaktı bende bir kaçgündür girmiyordum kaçırdım galiba ama yinede gözün aydın önemli olan sperm bulunması kaan beyde oldu dimi eşin

Merhaba belgincim
sen beni karistirdin
esim 8 nisan ameliyat oldu biyopsi yapildi fransa'da biz burda yasiyoruz ve tedavimizi burdaki bir merkezde ediyoruz.

sayes senin sayende sophia35 forumunu okuyorum çok güzel gelişmeler olmuş teşekkür ederim umudum katlana katlana arttı sağolasın

tosbik sizde hipoludunuz dimi doktor benim eşime sadece prengly verdi 6 ayın sonunda spermiogram yaptır dedi menegon ve türevlerini vermedi eşimin testesteronu 7ymiş acaba ondanmı biliyosan yardımcı olurmusun

marhaba arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız.moreller iyidir umarım.ben burada çok şeyler öğrendim.öğrenmeyede devam ediyorum teşekkürler sorularıma hep cevap buldum cevremizdeki herkezle baylaşamıyoruz malum bizim tese negatifti biliyorsunuz patolojiyi bekliyoruz.sanırım ilaç tedavisine başlarlar ilaçları sgk karşılıyormu yoksa özelemi giriyor.biz bu durumda kaan hocayamı gidelim emre beyemi kaan bey ankara üniversitesindeydi diymi sıra varmıdır acaba.izmirden gideceğimiz için merak ediyorum bizim için istanbul daha yakın ama alman hastanesinemaddi olarak yetemeyiz herhalde.bilgisi olanlardan haber bekliyorum:emir_bebek:

sayes senin sayende sophia35 forumunu okuyorum çok güzel gelişmeler olmuş teşekkür ederim umudum katlana katlana arttı sağolasın

canım benim rica ederim ne demek :)) ama sophia yı merak ettim en son opu dan gelmişti bir daha ses seda yok. İnşallah kavuşur bebeğine bu sefer :Saruboceq:

marhaba arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız.moreller iyidir umarım.ben burada çok şeyler öğrendim.öğrenmeyede devam ediyorum teşekkürler sorularıma hep cevap buldum cevremizdeki herkezle baylaşamıyoruz malum bizim tese negatifti biliyorsunuz patolojiyi bekliyoruz.sanırım ilaç tedavisine başlarlar ilaçları sgk karşılıyormu yoksa özelemi giriyor.biz bu durumda kaan hocayamı gidelim emre beyemi kaan bey ankara üniversitesindeydi diymi sıra varmıdır acaba.izmirden gideceğimiz için merak ediyorum bizim için istanbul daha yakın ama alman hastanesinemaddi olarak yetemeyiz herhalde.bilgisi olanlardan haber bekliyorum:emir_bebek:

canım kaan hoca ankara ünv. tüp bebek merkezinde.m tesede çıkmadığı için size şimdi ilaç tedavisi gerekir.bizimde öyle çünkü.bu yüzden kaan hocaya gitsen daha iyi olur.o ilaç tedavisiyle çok uğraşıyo.ama ille de istanbul dersen alman hastanesine gitme.emre bakırcıoğlu alman hastesinde de çalışıyo umut tüp bebekte de çalışıyo koşu yolunda.hem umut tüp bebek ssk ile anlaşmalı.daha uygun yani fiytları.son karaı sen ver artık...

gamzesezer teşekkürler canım benimde bilgiye ihtiyacım vardı .sizindemi sorun aynı ilaç tedavisimi görüyorsunuz.biz ne yapacağımızı bilemiyoruz tıkandık kaldık onun için bilmediklerimi öğrenmeye çalışıyorum.sağolsun herkez yardımcı oluyor .siz neler yaptınız eşin tese oldumu acaba bizim gibilere care varmı bende bildiklerimi anlatırım

canım benim rica ederim ne demek :)) ama sophia yı merak ettim en son opu dan gelmişti bir daha ses seda yok. İnşallah kavuşur bebeğine bu sefer :Saruboceq:

aynen canım bende çok merak ettim sonucu ama malesef cevap gelmemiş umarım en kısa zamanda fırsat bulurda hamile haberini alırız:ecrin_bebek:

ben de merak ettim çünkü yazması gerekirdi şimdiye neyse hayırlısı bakalımn allah herkesin yardımcısı olsun...

umut olmazsa hayat olmaz canım.. sana geçen gün de anlatmaya çalıştım...

haklısın aslında sayescim...ama ışığa o ışığa doğru yürürken okadar cok yoruluyorki insan üstelikte o ışıgın senın için yanıp yanmadıgını bılmeden....o yollarda kaybolup gitmek de var ...bize hangisi düştü kimbilir..:((

Merhaba kizlar.
Artik eskisi gibi giremiyorum. Iki aydir ise basladim bir aydir evimdeyim ve internet baglantim yok.
Ama sizleri hep okumaya çalisiyorum.
Öglen pozunda is yerinde firsat buldukça giriyorum.
Bana gelince, dün merkeze gittik esimin ameliyattindan sonra ilk gün görüstÜk biyolojist ve jinekologla.
Esimde 400 000 yakin sperm bulunmus kaliteleri normal sinirda dediler ne çok iyi ne kötÜ.
Allahin izniyle agustos'ta adetimin ilk gününde basliyoruz tedaviye ignelerimin reçetesini verdiler çok heyecanlandim aslinda kolay gibi geliyor ama prosedür zor olabiliyormus hayirlisi olsun diyelim.
Ben temmuz'da baslamayi düsünüyorduk fakat agustos'ta merkez kapaliymis o yüzden agustos'ta baslayip eylÜl'de bir sorun çikmazsa transfer gerçeklesicek.
Kizlar bize bol bol dua edin.
Espoir dualarımız seninle inşallah çok güzel haberler verirsin bizlere

arkadaşlar nohut kürü sabah tok karnına öğlende yemekten sonra ya eşim akşam işten gelince içse olmazmıya saat 7gibi evde oluyo

Arkadaşlar nohut kürü sabah kahvaltı sonrası ve öğle yemeğinden 15dk önce içilmeli

Kızlar cumartesiden beri giremiyordum eşim hormonlarına baktırdı bozulma var ne yazık ki testesteron 3.51 FSH 11.97 her yaptırışımızda biraz daha kötüye gidiyor çok canım sıkkın. öncekiler 9.89, 6.37 10.2 ve 10.5 tu neden böyle oluyor offfff:((( sınırı(12.4) neredeyse aşmak üzereyiz. LH biraz daha makul bir seviyeye inmiş neyseki 7,9 sekizlerdeydi şimdi 6.80 estradiolde de düzelme var önceden 45 di şimdi 33 fsh ve testesteronu ikisi birden 5 lerde göremedik gitti. ve bir spermiogram daha yine cumartesi hüsranla sonuçlandı. dondurtma konusunda çok zorlanıyoruz. neden dondurmak istediğimizi bir türlü anlayamıyorlar. ne yazık ki güç bela ikna ettiğimiz embriyolog dondurulacak hiç bir şey bulamadık gelişmemiş yuvarlak hücrede olsa dedi:(((( içim yanıyor rabbim tez zamanda güldürsün yüzlerimizi.

Back
X