Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar.............

ben birkaçgün daha maalesef yoğunum misafirlerim daha kalacak ama eskisi gibi misafir gelmiyo ondan artık nete takılabiliyorum resmen hapishanedekiler gibi gün sayar hale geldim ne acayip oldum bende şaştım kaldım aynı evin içinde 15 günden beri kalabalık olunca dengem bozuldu üstüne üstlük kilo almaya başladım sinirden vermem gerekirken ....

umutolsun kız artık karşılaşamıyoruz msn de.... biraz rahatladım ben açta görüşelim merak ettim seni

gamzesezer teşekkürler canım benimde bilgiye ihtiyacım vardı .sizindemi sorun aynı ilaç tedavisimi görüyorsunuz.biz ne yapacağımızı bilemiyoruz tıkandık kaldık onun için bilmediklerimi öğrenmeye çalışıyorum.sağolsun herkez yardımcı oluyor .siz neler yaptınız eşin tese oldumu acaba bizim gibilere care varmı bende bildiklerimi anlatırım

eşim m tese oldu 1 yıl önce.sonuç malum:(( teseden 2 ay sonra sağolsunlar burdaki kızlardan kaan beyi öğrendim ve tedaviye başladık.şansımız oluğunu syledi kaan bey.ama çok değil tabiki %20 %30 arası bi şans verdi.tabiki denemeye dğer dedik ve başladık.henüz bi gelişme olmadı ama hala umutluyum ben.büyük ihtimalla bu yaz tekrar m tese yapıcak.son hormon değerlerini gnderdiğimde FSH yi yükseltip m teseyi tekrarlayalım demiş.hayrlısı canım artık.allahım bu kez yüzümüzü güldürür inş.

inşallah canım sonuç yüzünüzü güldürürde bizede umut olur.sizin azosperm oluş sebebeniz nedir çoçuklukta geçirilen bir hastalık felanmı.kaan hoca ne kadar bir süre ilaç tedavisi verdi eşine.bizde kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz.önce mail felanmı atsak tellemi arasak yoksa direk gitsekmi bilmiyorum.siz nasıl gittiniz bilgi verirmisin canım:ecrin_bebek:

evet BELGİN konuşamaz görüşemez olduk, iyiyim nolsun bugünümüze şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte, kimi zaman gülüyoruz kimi zaman bu azo illetinden bunalıp ağlıyoruz dua ediyoruz elden gelen bişi yok, sen nasılsın işler bitmiş oohh evin mis gibi olmuştur şimdi temiz temiz otur artık dinlen kaydirigubbakcemile5

Merhaba belgincim
sen beni karistirdin
esim 8 nisan ameliyat oldu biyopsi yapildi fransa'da biz burda yasiyoruz ve tedavimizi burdaki bir merkezde ediyoruz.
ay canım kusura bakma doğru söylüyosun senden gelecek haberi merakla bekleyenlerden biride bendim oysaki 8 nisandamafoldumbenkafam karıştı canım temizlik yaptım felan çok yoruldum hafızayıda yitirdim galiba kusura bakma canım..
canım o nasıl söz öyle. öyle düşündüğün zaman herşey anlamsız gelir insana sakın aklına öyle şeyler getirme yakın zamanda tedaviye başlamayı düşünüyorsunuz umutla, neşeyle başlaki sonucuda neşeli olsun inşallah.
ne biliyim canım bazen korku sarıyor böyle endişeleniyorum allahım korktuğumuz yerlere uğratmasın hiçbirimizi sen nasılsın iyimisin.
olamama düşüncesini aklından bile geçirme canım Allah büyük olacak inşl bizler anneliğin kıymetini o kadar güzel öğrendikki hele bi gelsinler herkes anneliğimize imrenecek biz çocuk ne demek onu öğrendik nice kıymet bilmeyen anne babalar gibi olmayacağız inşl
inşallah canım inşallah o günleri bir görelim onun için elimden gelen herşeyi yapacagım.
evet BELGİN konuşamaz görüşemez olduk, iyiyim nolsun bugünümüze şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte, kimi zaman gülüyoruz kimi zaman bu azo illetinden bunalıp ağlıyoruz dua ediyoruz elden gelen bişi yok, sen nasılsın işler bitmiş oohh evin mis gibi olmuştur şimdi temiz temiz otur artık dinlen kaydirigubbakcemile5

evet canım temiz oldu mis gibi yoruldum ama değdi sen nasılsınkaydirigubbakcemile5

neyse canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar umut dolu birgünde yarın görüşmek üzere.

canım eşinin hormo değerleri nasıl ?

canım eşimin hormon değerleri çok düşük 0 çok altındaydı ilk 1ay prengly kullandık hormon testi yaptırdık biraz düzelme varmış doktorun söylediğine göre ama yine 0 altındaydı sanırım 5 ay daha kullanıp spermiogram istedi artık lh fsh bakmamıza gerek yok dedi biz bu ay sonunda durumumzu görmek için bütün testleri tekrarlamayı düşünüyoruz

demmi canım inan çok üzüldüm hepimizin sebepler farklı farklı olsada sonuç noktamız aynı o mini minnacık dünyayı aralamakinşl en kısa zamanda olur ama bizim elimizden sabır dua ve eşlerimizi güzel güzel beslemekten başka bişe gelmiyor rabbim tez zamanda meleğimizi göndersin inşl

inşallah canım sonuç yüzünüzü güldürürde bizede umut olur.sizin azosperm oluş sebebeniz nedir çoçuklukta geçirilen bir hastalık felanmı.kaan hoca ne kadar bir süre ilaç tedavisi verdi eşine.bizde kaan hocaya gitmeyi düşünüyoruz.önce mail felanmı atsak tellemi arasak yoksa direk gitsekmi bilmiyorum.siz nasıl gittiniz bilgi verirmisin canım:ecrin_bebek:

aslında herşeyi normaldi eşimin tüm testler iyi çıkmıştı yani.bizde anlamadık çıkmayınca.sperm üretimi yok dedi doktor ama belirgin bi sebep yok.doğuştan böyle sanırım.biz kaan hocaya mail attık hep 10 aydır tedavideyiz sadece 1 kez gittik.gelmenize gerek yok dedi.gelsenizde gelmesenizde aynı tedavyi uygulıcam dedi.o yüzden o ilaç sylüyo biz bitince test yapıp sonucu gnderiyoruz.ona göre tekar ilaç veriyo.ne zaman biter tedavi belli değil henüz.FSH yi yükseltip tekara m tese yapıcaz dedi.uzun sürmez ama en geç yaz sonu yapar bence.

Espoir dualarımız seninle inşallah çok güzel haberler verirsin bizlere

Arkadaşlar nohut kürü sabah kahvaltı sonrası ve öğle yemeğinden 15dk önce içilmeli

Kızlar cumartesiden beri giremiyordum eşim hormonlarına baktırdı bozulma var ne yazık ki testesteron 3.51 FSH 11.97 her yaptırışımızda biraz daha kötüye gidiyor çok canım sıkkın. öncekiler 9.89, 6.37 10.2 ve 10.5 tu neden böyle oluyor offfff:((( sınırı(12.4) neredeyse aşmak üzereyiz. LH biraz daha makul bir seviyeye inmiş neyseki 7,9 sekizlerdeydi şimdi 6.80 estradiolde de düzelme var önceden 45 di şimdi 33 fsh ve testesteronu ikisi birden 5 lerde göremedik gitti. ve bir spermiogram daha yine cumartesi hüsranla sonuçlandı. dondurtma konusunda çok zorlanıyoruz. neden dondurmak istediğimizi bir türlü anlayamıyorlar. ne yazık ki güç bela ikna ettiğimiz embriyolog dondurulacak hiç bir şey bulamadık gelişmemiş yuvarlak hücrede olsa dedi:(((( içim yanıyor rabbim tez zamanda güldürsün yüzlerimizi.

demmi hormonlardan pek anlamıyorum ama inşallah iyiye gider....

gamzesezer canım verdiğin bilgiler için teşekkürler.biz kaan hocaya mail atamıyoruz.cevrim dışı gösteriyor .siz hangi adresten atıyorsunuz.biz yalışmı biliyoruz acaba mail adresinibana verebilirmisin.yoksa tellemi arıyalım.birde hangi tahlilsonuçlarını gönderelim kaan hocadan bilgi almak için sperm testi ve hormon testimi.başka neler gönderelim.olumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar eşimde azosperm var eşi azosperm olupta hamile kalan duydunuzmu hiç

mrb canım bu topikte var eşi azosperm olupta hamile kalan çeşitli tedavilerle normal yolla çıkan yada mikro tesede bulunan sizin azo sebebiniz nedir durumunuz hakkında biraz bilgi verirsen bilen arkadaşlar yardımcı olur

merhaba kızlar bugün türbeye gittim hepimiziçin dua ettim bizlere hayırlı evlatlar nasip et allahım dedim..

Back
X