Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar eşimin 1. Tese ameliyatı olumsuz oldu 2.sine kadar iğne tedavisi görüyor. Her ay hormonlarına bakıyorz genel bi düşüş var doktor iğneye devam edelim dedi de sizce hormon değerleri ne olunca ameliyata karar verecek bu konuda bilgisi olan var mı

Lütfen sıkma canını. Bu evreye kadar ne aşamalardan geçtik ve geçiyoruz Rabbim hayırlı zamanını biliyo Biz elimizden gelip dua edelim
Ediyoruz canm etmezmiyiz Allah vermedi diyorum nasip etmedi rabim daha oncesi 1 tane sperm bulmak icin yalvarıyorduk Rabbime simdide tutsun diye.
Şükur geride embriyolar var onlarla tekrar deneriz diyip avunuyoruz.

Yıllarca bu hastalıkla ugraşanlar nasıl dayandı psikoloji dayanmıyor artık
Bizim 1 yıl sonra 10 yıl olacak evliliğimiz, ah sen bir de gel bana sor her günüm acıyla,üzütüyle geçiyor Sanki kalbimde bir kor var gün geçtikçe daha çok yakıyor,ama elden birşey gelmiyor işte maalesef.

Hm üzülüyorum cnm bi evladımız olsun diye nelere katlaniyoruz eşime üzülüyorum inşallah evlatlarimiz olurda kiymetimizi bilir
Ben onları ilk ictigi gün ise gittiginde pesinden feryat ederek agladımm .. o kadar cok zoruma gitmistikii .. insallah sifa olurr . Bize 2 sene süre verdi size ne kadar süre tanıdı ??

Ben onları ilk ictigi gün ise gittiginde pesinden feryat ederek agladımm .. o kadar cok zoruma gitmistikii .. insallah sifa olurr . Bize 2 sene süre verdi size ne kadar süre tanıdı ??
Valla süre gibi bisey söylemedi 3 ay sonra bakalım ne diyecek öyle cnm ya ben zaten çok ağlayan biriyim hemen eşim sürati düşsün yorgunluk versin ağlamaya başlıyorum Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hepimize hayırlı evlatlar

Kızlar doktor eşimin sperm testine baktıktan sonra intihap var demiş ama intihap için ilac yazmamış hatta dikkatli ol esinide senin gibi yaparsın bu kadar intihap tan oda senin gibi olur demiş bu intihap nasıl gidecek

Kızlar doktor eşimin sperm testine baktıktan sonra intihap var demiş ama intihap için ilac yazmamış hatta dikkatli ol esinide senin gibi yaparsın bu kadar intihap tan oda senin gibi olur demiş bu intihap nasıl gidecek
Canım,eşin har hangi bir üroloji doktoruna elindeki test ile beraber gitsin durumu anlatsın ilaç verirler. Veya direkt eczaneye gidip,idrar yollarında iltihap var bunun için ilaç istiyorum desin yardımcı olurlar.

Canım,eşin har hangi bir üroloji doktoruna elindeki test ile beraber gitsin durumu anlatsın ilaç verirler. Veya direkt eczaneye gidip,idrar yollarında iltihap var bunun için ilaç istiyorum desin yardımcı olurlar.
Acaba eşim bu ilaçları kullanıyor diyemi ilaç vermedi bilmiyorum cnm doktora gittik ama doktorunuz ilaç vermediyse bi bildiği vardır dedi yazmadı

ahh bizimde 5 yıl olacak çok zor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…