iyi yapmissin canim denisiklik iyi olur
teşekkür ederim canım sen nasılsın
inşallah kızlar inşallah şuandada ezan okunurken inşallahhhh
kızlar çıkın artık şu karamsarlıktan hepimiz anne olacağız inşl bizimki sadece biraz zaman ve sabır istiyo bizim bebişler çok nazlı çok kime çekmişlerse
kızlar iyi akşamlar
kızlar bende bunalımlardayım bu aralar ya hiç olmazsa ya anne olamazsam büyük anne olamazsam,bi torunum bile olamazsa çok üzülüyorum çook.böyle karı koca ölüp gidersek yalnız başımıza allahımmm ne acı bişe bu yaa.
donasyon düşünen var mı aranızda?dinen günah dimi arkadaşlar,ufffff iyce kafayı yiycem ben ya
evet cnm çıkış oldu ama ya immotil yada hareketsiz yani kaliteli değil,oda 2-3 tane falancanım eşimle aramda böyle bi konuşma geçmedi ama o istemez sanırım ama bende istemem çünkü çocuğumun ondan bir iz taşımasını onun gibi bakmasını gülmesini isterim inşl çok şey istemiyorumdur.canım yanlış hatırlıyosam düzelt lütfen sizde sperm çıkışı olmamışmıyıdı
slm kızlarrrrrrrr...........nasılsınız görüşmeyeli?
iyim canım bende hala ve arıyorum.bi türlü bulmadm istediğim gibi.yeni olsun diyorum ama onlarn da kirası çok.uygun olnaları ben beğenmiyorum.kaldık ortada.bugün de okul tercihlerimi yaptım.evdi okulda sters oldum walla.
evet cnm çıkış oldu ama ya immotil yada hareketsiz yani kaliteli değil,oda 2-3 tane falan
tutmayacak gibi geliyor,sperm kalitesiz olunca olmuyor işte olmuyor,bugün ben çok karamsarım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?