haklısın cnm ama bian aklıma geldi işte çaresizlik insana herşeyi yaptırır derler ya,düşünmek bile çok günahtır eminim ama bian karamsarlığa kapıldım allahım affetsin,saçmalıyorum işteamanın şöyle geriye bi bakem dedim şok oldum bacım hande deme böyle aklına bile getirme donasyon haram arkadaşım bi düşün sadece dünyanı değil ahiretinide mahvetmek var işin ucunda bilemeyiz belki bukadar ızdıraba aha vaha karşılık Rabbim ötelerde türlü nimetler vericek dünya ancak bir ağacın altında gelip gölgesinde oturarak iki nefes alıp dinlenme süresi kadar kısacıktır der üstad yapma bacım Allah büyüktür bugün o kalitesiz dediğin spermleri çıkartan yarın kalitelisini çıkarmıyacağı ne malum sabırlı ol Allah büyüktür
evet cnm çıkış oldu ama ya immotil yada hareketsiz yani kaliteli değil,oda 2-3 tane falan
tutmayacak gibi geliyor,sperm kalitesiz olunca olmuyor işte olmuyor,bugün ben çok karamsarım yaaa
haklısın cnm ama bian aklıma geldi işte çaresizlik insana herşeyi yaptırır derler ya,düşünmek bile çok günahtır eminim ama bian karamsarlığa kapıldım allahım affetsin,saçmalıyorum işte
sağol canım benimde uzundu ama kıydım vallahi yine uzar boş ver...iyi akşamlar arkadaşlar :) Belgin sıhhatler olsun :) güle güle kullan :))Benim de bayağı uzdaı belime geliyor neredeyse tedaviden önce kestiricem ben de kıyamıyorum :))
belgincim nasıl oldu saçın fıstık gibi oldun mu:))))
canım mrb.
malesef azo var bizde de ama nedenini daha öğrenemedik çünkü 2 ay sonra genetik analizi için kan alınacak onun sonucuna göre teşhis konmuş olacak.hormonlar dengesiz bu yüzden de sperm çıkmadı semen analizinde.fsh:43 lh:24 yani yüksek değerler.
ne kullandınız canım düşürmek için, paylaşırmıın? sizin değerler kaçtı, şuan kaça düştü peki.
nerdesiniz kızlar hu hu saçlarımı kestirdim omuzlarımın altında olan saçlarıma kıydım ve aşkı memnudaki nihal gibi yaptım
canım haydı allahım devamın da gtrsn ınsaalah fsh kactı kaca dusmus sen neler kullandrmıstın
gözün aydin canim insallah hersey bundan sonrada güzel olur
gözün aydın canım inşallah sonuna kadar böyle devam eder
allah yardımcın olsun canım inşallah tedavin sonunda bebeğini alırsın kucagına.
canım bilmiyorum nihalde güzel ama bende öyle oldumu bilmiyorum benim biraz saçlarım dalgalı onun gibi güzel değil:sinifsinif:belgin saatler olsun canım ben Nihal in saçını çook beğeniyorum bende düşündüm hatta o şekilde kestirmeyikaydirigubbakcemile3
canım ne kullanmıştı eşin ilaç felan içiyomuyducanım sağol fsh:37ydi Lh;yüksekti FSH;23 olmuş LH;normale dönmüş biraz daha yüksek fsh ama devam edicez birçok şey canım arı sütü bal karışımı ve diğet yani bazı yiyecekleri yemedi.
inşallah olacak canım inan bunaallah söyletti sanki canımseni içim hoş oldu valla bebek lafı duyunca balım biraz daha düşmesi gerekiyo fsh nin ......
slm kızlar
canlarım ben şimdi zekeriya sofrasınan gidiyorum kuran okunup dua edilecek bende hepimiz için dua edicem allahım kabul etsin şimdiden görüşrz
slm kızlar
canlarım ben şimdi zekeriya sofrasınan gidiyorum kuran okunup dua edilecek bende hepimiz için dua edicem allahım kabul etsin şimdiden görüşrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?